Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965

´´SHBA´´ A, do te permirsojn Republikanet gabimet e Demokrateve ne Kosove?

Prej 6 Nentor 2012 - deri me 16 dhjetor 2012 ne SHBA dote garojn per president te SHBAve

ne kete vite do te kete zgjedhej ne SHBA, po qe nese fitojn republikanet qka mendoni a do te permiresojn gabimet e demokrateve qe kane bere ne Kosove, se pari dergimin e Christopher Dell si ambasador ne Kosove, edhe pse kane dijeni se Dell eshte antar nderi i lobit serb ne amerike etj.

te mundohemi te qesim ne drit disa gabime te mikut me te madh te shqipetareve.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Njeher mendova se mos kete amerika pe ben per te revoltu shqiptaret dhe per tju mundsu bashkimin me shqiperin ,ka qen rast ideal qe kombi yne te ngritet dhe te kerkoj bashkimin ,mirpo siq duket shqiptaret ende sjan te interesuar per bashkim me shqiperin ,ata ende po flejn dhe frigohem se ather kur te zgjohen do te jet von, shqiptaret ende po i besojn evropes edhe pse dihet se evropa eshte mundu gjithmon gjat historis te zhduk shqiptaret dhe sot po vertetohet se ajo eshte ne anen serbe

Christopher Dell , nuk meriton te qendroj ne kosov ati i eshte dashur ti tregohet rruga shum me heret ,nuk i takon nje ambasadori te na tregoj se kend ta zgjedhim kryetar, kryeminister apo te na tregoj se cila parti eshte anti amerikane keto gjera vetem shqiptaret i durojn
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    He kush u gezua se fitoi Obama,

rrofte familja Bush, dhe miqte e saj.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Njeher mendova se mos kete amerika pe ben per te revoltu shqiptaret dhe per tju mundsu bashkimin me shqiperin ,ka qen rast ideal qe kombi yne te ngritet dhe te kerkoj bashkimin ,mirpo siq duket shqiptaret ende sjan te interesuar per bashkim me shqiperin ,ata ende po flejn dhe frigohem se ather kur te zgjohen do te jet von, shqiptaret ende po i besojn evropes edhe pse dihet se evropa eshte mundu gjithmon gjat historis te zhduk shqiptaret dhe sot po vertetohet se ajo eshte ne anen serbe

Christopher Dell , nuk meriton te qendroj ne kosov ati i eshte dashur ti tregohet rruga shum me heret ,nuk i takon nje ambasadori te na tregoj se kend ta zgjedhim kryetar, kryeminister apo te na tregoj se cila parti eshte anti amerikane keto gjera vetem shqiptaret i durojn

Ximi,
    po ashtu eshte , mu ketu qendron pika ku shqipetaret eshte dasht ti bashkohen Vetvendosjes, (mos te keq kuptohemi) nuk po them te votoj apo te behet simpatizant por te sheh bota se edhe ne mund te behemi bashk, dhe nuk do te kishin guxim aq leht kosoven prap ta ktheyn nen portektorat.
    Por partit tjera si LDK dhe AAK bishtin nder kemb edhe nuk paten guxim as te qelin at turinin e tyre. E sot u kesh Hashim Thaci me ta sikusre me do femi qyqar ne GETO.

Te pershendes XIMI

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Obama e ka “falsifikuar” certifikatën e lindjes?
    on Mars 2, 2012 12:04 pm / 0 Comments

Certifikata e lindjes së presidentit amerikan, Barack Obama, e cila konfirmon se ai ka lindur në SHBA, për çka edhe ka të drejtë të jetë president, mund të jetë falsifikuat, thotë sherifi Joe Arpaio.

Sherifi i Kontesë Maricopa ka “zbuluar” përmes hetimeve se certifikata e tij e lindjes mund të jetë një “falsifikim dhe mashtrim.”

Arpaio është i njohur për pikëpamjet e tij të rrepta për emigracionin, ndërsa aktualisht është nën hetim për delikte racore. Sipas tij, duke analizuar kopjen elektronike të certifikatës së Obamas, ka nisur të dyshoj në vërtetësinë e tij.

“Bazuar në të gjitha provat dhe hetimet, unë nuk mund të konfirmoj se këto dokumente janë autentike. Sipas meje, certifikata është punuar në mënyrë elektronike dhe nuk ka buruar nga formati i letrës”, thotë ai.

Shtëpia e Bardhë e ka publikuar më 2011 certifikatën e lindjes të presidentit amerikan, për të ndalë spekulimet se ai nuk ka lindur në Shtetet e Bashkuara por në Keni.

Njerëzit të cilët kanë lindur jashtë SHBA-ve, nuk mund të jenë presidentë. /Telegrafi/

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Jam i sigurt se pasi te largohet ki MAJMUN Obama,dhe te vin Republikanet perseri do te kemi perkrajen e SHBA-se...
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    POOOOOOOOO republikanet jane pro shqiptarve.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    republkanet jan pro shqiptarve dhe shpersoj qe shqiptret me drejt vote ne USA dote din kend ta votojn

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    republkanet jan pro shqiptarve dhe shpersoj qe shqiptret me drejt vote ne USA dote din kend ta votojn

Beni ashtu eshte sepse me demokratet e amerikes kemi humb edhe shum kohe me sulmet a natos.
    Tishin ne ate kohe Republikanet ata nuk do prisnin aq shum kohe per te sulmuar barbaret serb.

Per serbin eshte me rendesi te madhe te fitoj kohe .

Republikanet Amerikan jo qe jane pro shqiptar or edhe jan Cowbojt e vertet

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Hillirian-zo

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Beni ashtu eshte sepse me demokratet e amerikes kemi humb edhe shum kohe me sulmet a natos.
    Tishin ne ate kohe Republikanet ata nuk do prisnin aq shum kohe per te sulmuar barbaret serb.

Per serbin eshte me rendesi te madhe te fitoj kohe .

Republikanet Amerikan jo qe jane pro shqiptar or edhe jan Cowbojt e vertet
    HILIRIAN UN SE DI TAMAN SE NUK JETOJ NE AMERIK POR DISI KAM NJE BINDJE SE RTEPUBLIKANET JAN me nacionalist dhe kan nje qadsje ndryshe nga demokratet per ballkanin dhe sidomos per shiptaret dhe uroj te fitojn republikanet

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •