Ne vitet 50-te shqiptaret as ne Tirane nuk shkonin dot pa leje, e lere me te kalonin kufirin kombetar. Pra mos trego pallavra. Tani te tregoj une dicka nga babai (se atij babagjyshit tend do i jete trashur hallka meqe edhe dhe ca si shume i moshuar) qe ne vitet 70-te kishte qene ne Prishtine e cila ne ate kohe ishte thjesht si nje fshat i madh, disi e njejte me Kavajen tone te asaj kohe, ne nje kohe qe ne Tirane kishim opera e teatro, muzera e galeri arti... Dhe ca ndryshon kjo ne gjithe diskutimin qe po bejme? A mos valle po flasim kush eshte me i mire nga shqiptaret, ata te Kosoves apo ata te Shqiperise? Mua kosovari me vodhi gjithe leket ne shtepi, megjithese i bera nder duke i dhene strehe e ushqim se kishte mbetur ne mes te rruges. Iku naten si hajn duke lene dhe deren hapur dhe vjedhur cdo vlere monetare qe kisha. Mos valle duhet te mendoj se cdo kosovar eshte i tille? Turp te kesh qe ben ndarje krahinore. Eshte ironike te lexosh dike qe edhe fjala analfabet do ishte nje kompliment, te te jape leksione civilizimi apo morali. Mundohu me pare te shprehesh qarte ne shqip. Mungesa ne te shprehur jo rralle shoqerohet dhe ne mungese ne te kuptuar.Postuar mė parė nga dardangashi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 01-03-2012 mė 15:11
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Faleminderit qe me keshillon te lexoj por me premton pastaj se do behem e "ditur" si ty
Kur krahasoj logjiken e asaj qe ke shkruar me drejteshkrimin tend te mjere ,me beso, kjo e dyta me duket e perkryer
Per punen e ketyre shkencetareve kinse te konvertuar ,edhe une besoj qe ka shkencetare te konvertuar ne islam vetem se nuk jane prej verteti por shkencetare imagjinare ,i kam lexuar ne librin e quajtur Harrislamus Pomuhamder
Islami sdo mend se do jete religjioni me numrin me te madh te besimtareve(duke njohur pjelleshmerine alla maciste te tyre) por qe besimtaret e ketij besimi do vazhdojne te jene edhe per shume kohe qytetar pa asnje ndikim te rendesishem ,ajo ska dyshim.
P.S nuk jam nga Shqiperia por nga Kosova.
Po kush je ti, qe ne form kercnuese ben ket lloj pyetje,a po mendon qe ke vu ne foto aty dy te armatosur e do ta frigosh dikend mes internetit apo?E more edhi i pacanoves, nuk po muj me marr me mend si nuk po merren masa ndaj teje dhe keti far dardan,po u len me njui faqe shqiptare te vjellni urrejtje ndaj shqiptareve????????
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Une jam Shqiptar nga Kosova dhe me plot bindje ta them se po te kisha pasur mundesi do ta nxjerrja nga dheu Hitlerin dhe do te jepja edhe nje mundesi te shkonte ne Azi dhe Afrike per te rregulluar rendin pak se ne Europe se paku ka bere permisime te dukshme edhe pse jo ashtu sic eshte dashur te perze gabelet dhe b.y.th.q.i.r.e.t qe shesin kombin per fe te huaj te jahudive dhe arabogabeleve.
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Shike me ni lokal jo shum te gjan a?Nuk kom ndrru identitet un nuk flas me fjal qe ne i thojme vetvetes flas me histori qe thot bota flas me te arriturat qe ka ber shqiperija dhe kosova flas pej deshprimit sepse edhe un deshiroj te krenohem qe jam shqiptar dhe e dua vendin tim oo bre nuk e ke iden se si vin shqiptart nga kosova dhe shqiperija more me emer me mbiemer me fe e te gjitha i ndryshojne per ti marr letrat besomni qe turp ju vjen te thojne qe jem shqiptar .Me ka ra qe te perkthej shum dosje te shqiptarve te kosoves dhe shiqperis met vertet tmerr se qka shkruajn keq per vendin ton .Un rri ktu se me kontrat pune jam se nuk jam azil
Nejse de Kurr nuk e mohoj identitetin tim madje edhe emri im tregon nuk mund ta fshefi
Mos u frigo nga une ,nuk e bera ate per te kercnu askend ,nuk lendoj njerz te pafajshum e posaqerisht shqiptar
Ata dy te armatosur qe jan ne foto nuk i kam ven qe te frigoj askend ,ata jan dy hero njeri i gjall e tjetri i vdekur ,e kam ven foton e tyre seps une mburrem me ta dhe i qmoj shum sepse ata dikur ja shtinin tmerrin armikut , fal tyre une dhe shum shqiptar te tjer jetojm te lir ne shtepit tona, nuk ke faj ti se eshte veshtir ti njohesh keta hero qe dikur komandonin mijra ushtar sepse keta nuk luftuan per pushtet por per liri nga pushtusi
Po ta kisha ven foto per te frigu dikend do kisha ven foton time dhe jo foton e qlirimtarve, kurr ne jet nuk kam pas dhe perdor arm dhe nuk kam asnje foto me arm, dhe dhasht zoti kurr ne jet te mos kem nevoj per arm ,edhe pse dikur si gjith shqiptaret edhe une kam pas shum deshir te kem arm por skisha mundsi per te bler, kur mu ofru mundsia ne zemren time hyri feja islame e cila nuk me lejoj te bej arm
Problemi nuk qendron te une e dardani qe mendojm ndryshe nga ju ,por problemi qendron te ju qe nuk jeni mesu qe dikush te mos pajtohet me ju dhe te ju kundershton, pa marr parasysh a te pelqen apo jo e ke obligim te rrespekosh mendimin e tjetrit perderisa ai nuk te ofendon eshte e natyrshme te mos pajtohemi me njeri tjetrin por nuk eshte e natyrshme dhe nuk keni te drejt te ofendoni dhe nenqmoni pse dikush mendon ndryshe nga ti
ti nuk mundesh me marr me mend pse ndaj neve nuk mirren masa ,ndersa une quditem se si ju lejojn qe kaq shum te nenqmoni ,ofendoni
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Krijoni Kontakt