Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

Citim Postuar mė parė nga dardangashi
    eeee bre djal po babgjyshi im tregojke ne vitet e 40-50 shqiptart nga shqiperija vishin me prashit kollomoq tek kosovaret por me e keqja ishte sepse kur ikshin per ne shtepi qdo her mershin ose lopaten ose terfurkin pa vjedh diqka kurr nuk kan ikur ne shqiperi
    E sa i perket cocacoles un si i ri nuk e kom kerku po kosovart po qysh ne vitet e 60-ta
    Ne vitet 50-te shqiptaret as ne Tirane nuk shkonin dot pa leje, e lere me te kalonin kufirin kombetar. Pra mos trego pallavra. Tani te tregoj une dicka nga babai (se atij babagjyshit tend do i jete trashur hallka meqe edhe dhe ca si shume i moshuar) qe ne vitet 70-te kishte qene ne Prishtine e cila ne ate kohe ishte thjesht si nje fshat i madh, disi e njejte me Kavajen tone te asaj kohe, ne nje kohe qe ne Tirane kishim opera e teatro, muzera e galeri arti... Dhe ca ndryshon kjo ne gjithe diskutimin qe po bejme? A mos valle po flasim kush eshte me i mire nga shqiptaret, ata te Kosoves apo ata te Shqiperise? Mua kosovari me vodhi gjithe leket ne shtepi, megjithese i bera nder duke i dhene strehe e ushqim se kishte mbetur ne mes te rruges. Iku naten si hajn duke lene dhe deren hapur dhe vjedhur cdo vlere monetare qe kisha. Mos valle duhet te mendoj se cdo kosovar eshte i tille? Turp te kesh qe ben ndarje krahinore. Eshte ironike te lexosh dike qe edhe fjala analfabet do ishte nje kompliment, te te jape leksione civilizimi apo morali. Mundohu me pare te shprehesh qarte ne shqip. Mungesa ne te shprehur jo rralle shoqerohet dhe ne mungese ne te kuptuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Jo ti mund te shkosh tek zoti yt se yne skam zot. Une kenaqem kur shoh debilat qe vriten ne mes veti per ate se cili zot eshte me i miri dhe libra e tyre e shenjt qe therret per vrasje, perdhunime etj nga nje njeri i thjeshte qe beri ne emer te zotit te tij te vras te gjithe ata qe nuk besojn ne te njejtin zot do te lejoja te shfarosen te gjithe dhe do i kisha vendosur te gjithe fetaret fanatika ne nje kontinent dhe do ti lija te vrisnin njeri tjetrin deri ne te fundit sepse nuk e meritojn te jetojn me ate mendje te prishur qe kane.
    Ringjallu edhe me ata qe palojn dhi dhe vajzen e axhes sepse me la te kuptoj me shkrimin tend se alfabeti yte nuk eshte me shume se 22 shkronja.
    Me mjafton emri yt te di se kush je A ka krijes mat keqe se shejtani"Dreqi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    me duket ti pas vdekjes se Enver hogjes e ke par "cocacolen" se kurr me par. 1 liter qumsht ne jav e ki pas per 10 amtar te familjes .te kisha keshillu te shikosh dhe lexosh rreth konvertimeve te shkenctarev mjekve botror ne islam ata te japin fakte ty ok un jam i pa ditur sepse nuk kam studjuar teologjin por ke shkenctar nga te gjitha vendet e botes qe jan konvertu ne islam por nga inati e keni sepse islami do te mbizotroj ne ter boten veq qeshtje kohe e pelqyet apo nuk e pelqyet ajo do te Ndodhe.
    Faleminderit qe me keshillon te lexoj por me premton pastaj se do behem e "ditur" si ty

Kur krahasoj logjiken e asaj qe ke shkruar me drejteshkrimin tend te mjere ,me beso, kjo e dyta me duket e perkryer
    Per punen e ketyre shkencetareve kinse te konvertuar ,edhe une besoj qe ka shkencetare te konvertuar ne islam vetem se nuk jane prej verteti por shkencetare imagjinare ,i kam lexuar ne librin e quajtur Harrislamus Pomuhamder
    Islami sdo mend se do jete religjioni me numrin me te madh te besimtareve(duke njohur pjelleshmerine alla maciste te tyre) por qe besimtaret e ketij besimi do vazhdojne te jene edhe per shume kohe qytetar pa asnje ndikim te rendesishem ,ajo ska dyshim.
    P.S nuk jam nga Shqiperia por nga Kosova.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Kush jeni ju qe caktoni dhe gjykoni kombsin e te tjerve ? a thu feja po caktojka kombsin ?
    Ēka do perfitoni me kete qe po e beni ?
    Pse nuk flen o njerz e te shihni endrra me mir do ishte per ju
    Po kush je ti, qe ne form kercnuese ben ket lloj pyetje,a po mendon qe ke vu ne foto aty dy te armatosur e do ta frigosh dikend mes internetit apo?E more edhi i pacanoves, nuk po muj me marr me mend si nuk po merren masa ndaj teje dhe keti far dardan,po u len me njui faqe shqiptare te vjellni urrejtje ndaj shqiptareve????????
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga dardangashi Lexo Postimin
    hahaha Me te vertet me beni te qeshi !!!por pse more pse i ofendoni ata njerz sepse nuk i dojne ata qe ju i doni apo pse i urreni ata njerz qe nuk mendojne si ju thejsht more kjo asht natyrale nese ju i doni amerikant ani more doni kerkush nuk po ju pengon por leni te tjeret te mendojne siq dojne, a po synojme demokraci qdo njeri ka drejt te flas pse jeni ata njerz qe vetem vetveten e doni e sa i erket % a jam shqiptar jo bre djal jo nuk e besoj qe ke dhan gjak per ket liri ma shum se familja jeme 7 amtar i kam te masakrune ne vitin 1999 ne muajin pridh per ket liri qe sot e gzojme nese don ti qes edhe me video emer e mbiemer qe jan, e ti pra tregomi sa amtar i dhe sa gjak ki dhan per ket kosove .100% shqiptar 100%musliman 100%kunder qdo qafiri jo besimtar
    Une jam Shqiptar nga Kosova dhe me plot bindje ta them se po te kisha pasur mundesi do ta nxjerrja nga dheu Hitlerin dhe do te jepja edhe nje mundesi te shkonte ne Azi dhe Afrike per te rregulluar rendin pak se ne Europe se paku ka bere permisime te dukshme edhe pse jo ashtu sic eshte dashur te perze gabelet dhe b.y.th.q.i.r.e.t qe shesin kombin per fe te huaj te jahudive dhe arabogabeleve.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Une jam Shqiptar nga Kosova dhe me plot bindje ta them se po te kisha pasur mundesi do ta nxjerrja nga dheu Hitlerin dhe do te jepja edhe nje mundesi te shkonte ne Azi dhe Afrike per te rregulluar rendin pak se ne Europe se paku ka bere permisime te dukshme edhe pse jo ashtu sic eshte dashur te perze gabelet dhe b.y.th.q.i.r.e.t qe shesin kombin per fe te huaj te jahudive dhe arabogabeleve.
    Jo mos ke merak,se atje vet po shpartiten, atje po e vrasin njeni tjetrin ,sikur bisha u jan versul vet vehtes,po mua po me dhimbsen keta te mjere qe po vuajn shum per gabelet e gjith gabelistani,
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Darda ti dicka qenke xekrrav, po besoj qe te kalon, se ti mundesh leht tash ne franc me e ndrru identitetin tan,apo nuk i takon kti populli fare, ma ngadal he bac , se ty me te spjegu per shqiptari duhet me te shti ne nji lokal jo shum te gjan e me te spjegu krejt, ndoshta mundet dikush me ti shti ne qef shqiptaret,po un te kisha kshillu mos u merr hiq me nji popull qe nuk e don se krejt prap te duket ai popull.
    Shike me ni lokal jo shum te gjan a?Nuk kom ndrru identitet un nuk flas me fjal qe ne i thojme vetvetes flas me histori qe thot bota flas me te arriturat qe ka ber shqiperija dhe kosova flas pej deshprimit sepse edhe un deshiroj te krenohem qe jam shqiptar dhe e dua vendin tim oo bre nuk e ke iden se si vin shqiptart nga kosova dhe shqiperija more me emer me mbiemer me fe e te gjitha i ndryshojne per ti marr letrat besomni qe turp ju vjen te thojne qe jem shqiptar .Me ka ra qe te perkthej shum dosje te shqiptarve te kosoves dhe shiqperis met vertet tmerr se qka shkruajn keq per vendin ton .Un rri ktu se me kontrat pune jam se nuk jam azil
    Nejse de Kurr nuk e mohoj identitetin tim madje edhe emri im tregon nuk mund ta fshefi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga seleukeia Lexo Postimin
    Po kush je ti, qe ne form kercnuese ben ket lloj pyetje,a po mendon qe ke vu ne foto aty dy te armatosur e do ta frigosh dikend mes internetit apo?E more edhi i pacanoves, nuk po muj me marr me mend si nuk po merren masa ndaj teje dhe keti far dardan,po u len me njui faqe shqiptare te vjellni urrejtje ndaj shqiptareve????????
    Mos u frigo nga une ,nuk e bera ate per te kercnu askend ,nuk lendoj njerz te pafajshum e posaqerisht shqiptar

Ata dy te armatosur qe jan ne foto nuk i kam ven qe te frigoj askend ,ata jan dy hero njeri i gjall e tjetri i vdekur ,e kam ven foton e tyre seps une mburrem me ta dhe i qmoj shum sepse ata dikur ja shtinin tmerrin armikut , fal tyre une dhe shum shqiptar te tjer jetojm te lir ne shtepit tona, nuk ke faj ti se eshte veshtir ti njohesh keta hero qe dikur komandonin mijra ushtar sepse keta nuk luftuan per pushtet por per liri nga pushtusi

Po ta kisha ven foto per te frigu dikend do kisha ven foton time dhe jo foton e qlirimtarve, kurr ne jet nuk kam pas dhe perdor arm dhe nuk kam asnje foto me arm, dhe dhasht zoti kurr ne jet te mos kem nevoj per arm ,edhe pse dikur si gjith shqiptaret edhe une kam pas shum deshir te kem arm por skisha mundsi per te bler, kur mu ofru mundsia ne zemren time hyri feja islame e cila nuk me lejoj te bej arm

Problemi nuk qendron te une e dardani qe mendojm ndryshe nga ju ,por problemi qendron te ju qe nuk jeni mesu qe dikush te mos pajtohet me ju dhe te ju kundershton, pa marr parasysh a te pelqen apo jo e ke obligim te rrespekosh mendimin e tjetrit perderisa ai nuk te ofendon eshte e natyrshme te mos pajtohemi me njeri tjetrin por nuk eshte e natyrshme dhe nuk keni te drejt te ofendoni dhe nenqmoni pse dikush mendon ndryshe nga ti

ti nuk mundesh me marr me mend pse ndaj neve nuk mirren masa ,ndersa une quditem se si ju lejojn qe kaq shum te nenqmoni ,ofendoni
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •