O Tunxho!! Po si mund ta mbrosh ti popullin tone kunder te huajve, kut ti vete bashke me shume trushpelare, sulmoni pa pushim ēdo vlere dhe tradite historike te ketij populli, peshtyni mbi heronjte e tij, e zhvishni nga ēdo lloj virtyti qe s'eshte pjelle e mendimin turko-harap?!!
Kujt po i plas ke "shkijet" qe lehin neper forume mer jahu......nje e dy, ju, e po me "shkijet".....na e beni qenesine e Kombit Shqiptar te varur drejtperdrejt nga qenesia e konfliktit me sllavet apo greket.......e nuk shikoni elementin e konfliktit te brendshem qe perbeni ju wahabistet shqiptare!!E dime t egjithe se kush jane armiqte e Shqiptarit, por jo te gjithe i njohim "miqte" qe kerkojne ta marrin kalane nga brenda......faren e kane hedhur e me sa duket nga shkrimet e tua dhe te atyre si ti, po korrin edhe frytet......
Nje fjale e urte italiane thote:"Nga "miqte" me mbrofte Zoti, se nga armiqte mbrohem vete"!(Dagli amici mi guardi Dio, che dagli nemici mi guardo io)
.......hiqi syzet e turkofilise dhe ke per ta pare, Tunxh efendia.....!Eshte tentimi i jot, me vra me nje shpulle dhjetra miza, qe te diskrediton dhe te rrezon reputacionin, po qe se mendon se e ke nje te tille sa i perket "atdhedashurise"....une nuk e shoh...
...jo,jo, mos e perdridh bishtin siē e ke zakon!!...e nese mendon se shfaqja e athdedashurise ka te beje duke e prek shqiptarin musliman ne gjera te shenjta, atehere te them se e ke krejtesisht gabim, dhe se i ben vetem vetvetes sate dem....dhe askujt tjeter....
Jane myslimanet(nje pjese e semure) qe prekin shenjtesirat e Shqiptarit dhe pastaj vjen reagimi im dhe i te gjithe atdhetareve!! Deri kur Shqiptari mysliman te mos sulmoje shenjtesirat e mia per t'i zevendesuar me ato harape, une as qe kam per t'u kujtuar se eshte "fetar" por vetem se eshte Shqiptar dhe vellai im!!
Per mua dhe per ēdo Shqiptar, vlen dhe ka per te vyer gjithmone! Ajo "kulla" ishte djepi i Shqiptarise, ndersa "xhamia"e sulltanit eshte simboli i tradhetise se asaj shqiptarie, tradhetia e gjakut qe derdhen stergjysherit, tradhetia qe sot pahesohet ne kerkesat tuaja per te zevendesuar Gjergj Kastriotin me Ballabanin, ne kerkesat per te ndryshuar historine e popullit Shqiptar sipas deshires se turqve, ne ndjenjen e te berit pjese akoma ne perandorine e Anadollit, ne helmin qe keni ne zemer kunder Evropes nene!!Nuk vlen tash te thuash se "kulla e krujes" per teje eshte me e vlefshme "se xhamia e sulltan muratit".....as Kulla e as Xhamia nuk behen me te vlefshme ose me te dobeta, po qe se e nenvizon Skenderbeun ose Muratin.....jo, ata te sherbejn si vegla..
Ti e ke shkelur shpinen e Skenderbeut(skenderi ndoshta eshte ndonje malok prej katundit te tet'eti), edhe se dyshoj shume qe yt ate te pajtohet me ty ne kete pike, e une qe sot shkel gjuhen dhe shpinen tende e te damkos si "tradhetar" e "antikombetar"!!...e kjo mua me thote, se sot e shkel shpinen e skenderit, neser vallahi do ta shkel edhe shpinen time.....kjo te nxjer jashta loje, jar trimi !!!
Nese ti si mysliman, vjell gjithe kete vrer kunder Shqiptarise i nxitur prej faktit se je mysliman, atehere titulli i temes u vertetua: Islami eshte kunder kombit!!
Krijoni Kontakt