Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 107
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Edhe sot ka raste te tilla o Force-Injorantus, une qe kam jetuar ne ato vise e di se ndodhe, mirepo sot ka "Air Condition" dhe "ushqim te konzervuar", andaj ndodhe me rralle...

Ajo qe dihet sigurt eshte se ajo ka qene e pjekur dhe nuk eshte demtuar aspak me ate martese.

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Daniel, ja vetem dy video per ty, tet perkujtoj se cka shkruan ne Bibel:

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Edhe sot ka raste te tilla o Force-Injorantus, une qe kam jetuar ne ato vise e di se ndodhe, mirepo sot ka "Air Condition" dhe "ushqim te konzervuar", andaj ndodhe me rralle...

Kjo eshte teori kuranore apo shekncore. Ka ndonje baze shkencore apo vetem se e thua ti keto o IslamPedofilus

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Force-Injorantus: Lexo nga Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Menstrual_cycle

The menarche is one of the later stages of puberty in girls. The average age of menarche in humans is 12–13 years, but is normal anywhere between ages 8 and 16. Factors such as heredity, diet and overall health can accelerate or delay menarche.[6] The cessation of menstrual cycles at the end of a woman's reproductive period is termed menopause. The average age of menopause in women is 52 years in industrialised countries such as the UK, with anywhere between 45 and 55 being common. Menopause before age 45 is considered premature in industrialised countries.[7] The age of menopause is largely a result of genetics; however, illnesses, certain surgeries, or medical treatments may cause menopause to occur earlier.[8]
    The length of a woman's menstrual cycle will typically vary, with some shorter cycles and some longer cycles. A woman who experiences variations of less than eight days between her longest cycles and shortest cycles is considered to have regular menstrual cycles. It is unusual for a woman to experience cycle length variations of less than four days. Length variation between eight and 20 days is considered as moderately irregular cycles. Variation of 21 days or more between a woman's shortest and longest cycle lengths is considered very irregular. [9]

Ja te perkthyer me Google Translate:

Menarche është një nga fazat e mëvonshme të pubertetit tek vajzat.Mosha mesatare e menarche tek njerëzit është 12-13 vjeç, por është normale kudo midis moshës 8 dhe 16. Faktorë të tillë si, trashëgim dietës dhe shëndetit në përgjithësi mund të përshpejtojë ose vonojë menarche.

Ja edhe nje sqarim shtese:

Definition: Menarche is the medical term for the first time menstruation occurs in girls. Girls typically experience menarche –- their first period -– a few years after the first sign of breast development begins.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Milkway: Ti po na del me i mencur se krejt bota? Ose e kunderta!

Nuk eshte pedofili nese nje mashkull MARTOHET me nje femer me te re se ajo, e cila eshte e pjekur fizikisht per te pasur kontakt seksual dhe pajtohet te martohet poashtu me pajtimin e prinderve te saj, pos ne ligjet e shekullit 21... Andaj mos u ben imbecil, nuk mund ta gjykosh Napoleon Bonaparten me Konventen e Gjeneves, ose perndryshe te ka ikur truri i vockel.

Mos harro se ne shekullin 21 lejohet "GAY" martesa, mirepo askush nuk thote se eshte dicka e mire, pos idioteve... Sidoqofte, behu pak me i arsyeshem

Martesa me shume gra nuk quhet KURVERI, po quhet POLIGAMI...

Ti qenke LOST CASE my friend!
    Ku thote e gjithe bota se martesa me vajze ne moshen 9 vjeqe nuk eshte pedofili ?
    Apo ndoshta i ka fajet peshku i konzervuar qe sot nuk piqen me heret lol .
    Ajshja cdo dite kishte ngrene fruta deti te fresket per te arrit pjekurine seksuale per Muhamedin .

Or mendjengushte ti ski drejte kerkujt me ju perzi se a martohet me femer apo mashkull , po kap shiko punen tande e mos u mundo me drejtu njerzimin .

Dhe per fund une nuk permenda martese a cmartese , por vetem thashe qe marredhenia me shume se me nje grua eshte kurveri .

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Menarche është një nga fazat e mëvonshme të pubertetit tek vajzat.Mosha mesatare e menarche tek njerëzit është 12-13 vjeç, por është normale kudo midis moshës 8 dhe 16. Faktorë të tillë si, trashëgim dietës dhe shëndetit në përgjithësi mund të përshpejtojë ose vonojë menarche.

Ja edhe nje sqarim shtese:

Definition: Menarche is the medical term for the first time menstruation occurs in girls. Girls typically experience menarche –- their first period -– a few years after the first sign of breast development begins.
    IslamPedofilus vetem 2 sqarime te fundit kerkoj nga ty:

1. Cfare lidhje ka kjo pergjigje me "pjekjen e parakoheshme ne vendet e nxehta" qe te pyeta une.

2. Sipas jush nje femer po pati cikel menstrual eshte e gatshme per tu palluar?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Besimi i verber, nuk ua mundeson te krishtereve ta lexojn kete liber.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329

Ajo qe dihet sigurt eshte se ajo ka qene e pjekur dhe nuk eshte demtuar aspak me ate martese.

Si dole ne nje perfundim te tille?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    ISLAMINFO !

Pse ore vlla u jep mundesi te debatosh mbi genjeshtrat e tyre ?!

Po leri, se argument me te fort s'kan se shpifja e tyre !

Çdo tem qe hapet, lexon budalleqe te njejta, nga persona te njejt.

Komento temen, dhe leri ne mllefin e tyre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Hamza ! Lexo Postimin
    ISLAMINFO !

Pse ore vlla u jep mundesi te debatosh mbi genjeshtrat e tyre ?!

Po leri, se argument me te fort s'kan se shpifja e tyre !

Çdo tem qe hapet, lexon budalleqe te njejta, nga persona te njejt.

Komento temen, dhe leri ne mllefin e tyre.
    Nuk eshte genjeshter qe Muhameti ka pas 13 gra nder ti cilat njeren e martoi kur ishte 9 vjece dhe tjetra ishte gruaja e djalit te tije! Ne fakt dy vellezer Shqiptare jo shume kohe me pare martuan femijet e tyre!

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 11:33
  2. Profeti Isa a.s. (Jezusi) paralajmëron ardhjen e profetit Muhamed a.s
    Nga perkthyese në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2012, 10:43
  3. Jezus Krishti
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 30-08-2009, 05:32
  4. Jezus Krishti brenda nesh...
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 17:06
  5. Kush eshte JEZUS KRISHTI?
    Nga i krishteri në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •