Epo nese nuk e sheh vete une nuk di si te ta shpjegoj...
Pjeses derrmuese i mungon komunikimi, sipas mendimit tim...
Epo nese nuk e sheh vete une nuk di si te ta shpjegoj...
Pjeses derrmuese i mungon komunikimi, sipas mendimit tim...
https://www.behance.net/robberysk1100
Ai eshte kanadez dhe ka hasur nje kulture me te cilen nuk eshte mesuar dhe eshte normale.Cfare shpreson te gjeje ai ne Shqiperi,mentalitetin e Gjermanise apo Kanadase.
E njejta gje edhe me shqiptaret ne emigracion qe shohin ftohtesi te vendasit dhe nje pjese e madhe nuk marrin mundimin te thone nje hello.Kultura e vendeve perendimore perfshi amerike dhe kanada eshte.......nuk flas me te huajt qe si njoh fare dhe e dyta mind my own business..
Nuk i pelqekan zoterise veshtirsite,jeta eshte e shkurter blla blla blla
Pse ne vendet perendimore dhe amerike mungon burokracia dhe vonesat????
Kjo tregon qe ai nuk njeh si duhet realitetin dhe e dyta veshtirsite ne jete
gjithmone vijne per nje arsye,nuk vijne kot dhe arsyeja eshte qe ato vijne qe te zhvillojne personalitetin dhe te forcojne karakterin.
Ka folur si pule e lagur,lol.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me se miri per ju eshte qe te kerkoni ndihme nga mjeku ,sepse vuani nga ajo se c'fare te huajte na thone per shqipetaret.
C'do popull ne bote ka mungese , kete te drejte duhet ta kene edhe shqipetaret. Shqipetaret nuk munde te jene engjuje per te ja be qefin dikujte, Ne kete raste gazetaret shqipetare do ti quaje njeres lakmues ti bejne intervju , nje te huaj kush do te jete ai ose ajo . Shqiperine munde ta vizitojne edhe njeres nga perendimi apo nga amerika qe jane mbeturina, dhe gazetaret shqipetare po ta shofin ne rruge menjehere ju bejne pyetje . Ashtu ne shqipetaret e kemi mentalitetin ,po qe e jepe nje i huaj nje mendim dhe ne te gjithe bejme amine . Kush jane ata ??? Njeres sikur ne bile bile ne ndonje raste ata nuk kane asnje lloje njeresie .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 27-02-2012 mė 01:48
Kjo fare avanturiste ,Robert Else ,me mire eshte te shkoje dhe te jetoje ne Kanada dhe mos mundohet te shese mende . Nuk ka jete te sigurte askundi ne bote sidomos ne Kanada, dhe amerike . Per te arritur dicka me siguri se duete te perplasesh me dicka. Ku ka vnde ne bote, ate qe e don te arrishe menjehere ,si qe deklaron Robert Else , eshte nje rrene e kulluare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 27-02-2012 mė 01:43
Ka qene e hapur nje teme e tille.
Vetem se kishte titull pak me ndryshr.
Ai flet per shqiptaret si popull kurse titulli flet per shtetim.
Njeh ndonjeri ndonje shtet normal?
Cfare domethene shtet normal?
E di si eshte puna xfiles, une jam e nxehur me shtetin tim...ja pse i sjell keto tema...edhe temen tjeter po une e kisha hapur.
Une do te preferoja qe perballe ketyre opinioneve apo gjykimeve te reagohej ndryshe jo me mendjemadhesi sikur jemi me te miret e botes apo sikur askush nuk duhet te guxoje te preki shtetin tone..te lutem..shteti yne po drejtohet nga shtete te tjera, po vidhet dita dites, po shitet dita dites dhe ju ofendoheni perballe nje komenti te tille dhe pyesni veten kush jane keta, qe te flasin keq per shtetin ton?
Kur behet nje kritike nuk ke pse krahasohesh me nje vend tjeter, merre kritiken edhe nxirr me te miren...(po flas ne njejes, por i drejtohem ēdokujt..)
Shtete normale ka dhe s'ka, po edhe qeveritar qe duan te shesin shtetin per ca pena te arta, me fal po nuk e lejoj dot..tek e fundit eshte edhe i imi ai shtet...
https://www.behance.net/robberysk1100
Kemi ose me sakte shumica kane munges respekti per jeten ne bashkesi.
1. Ndalon ne semafor shikon makinen karshi nje person qe ka futur gishtin si turjel ne hunde e te shef gjithe inat a thua se i prishe privatesine a thua se xhamat e makines jane te padukshem.
2. Plerat fluturoj kudo sido dhe pse nuk do koshat jane por menyra me e leht fluturoi plera organike gjithandej edhe ate qe bejm ne banjo me mire ta hidhnim se dikur toka do e treste po jo plerat organike.
3.Tufe cobenjsh te papune kudo duke i fishkellyer femrave edhe duke i bere komente nga me te ndyrat a thua nuk kan motra e nena ne shpia 1 ne dy fjale e kane K.... P..... Q.... A thua skan edukat sjellje nuk e di si ja bejn si permbahen ne shpi ktij fjalori.
4.Papunsi kudo kur i ofron nje pune pse per 200 mije do punoj une? A thua kane mbaru 2 fakultete
Per mua njeriu pa pune eshte parazit kot sja vlen nuk ben asgje as per veten as per familjen as per shoqerine.
5. Pilota vdekje te gjithe makina lluksoze te blera nga leke trafiqesh nuk dun me ja dit per viza te bardha per edukat ecje ne rruge per njerez kalamaj per zona te populluara per zona shkollore.
6. Me neveritshmja njerez qe hane me goje hapur futesh diku te drekosh a darkosh e shef te gjithe menun e restorantit ne gojen e tjetrit.
7.Me ka thene dikush jashte ne nje vend skandinav prezenca e shtetit dhe sa i regullt e i forte eshte ai duket tek paraqitja e policit.
Polica langaraqa me shishe birre ne dore te alkolizuar te moshuar te lene nga trut te dhunshem analfabet dhe e fundit jo per shkak te tyre te bejn autostop si me qen shites qumshi.
7. Tregje ku shitet jashte cdo kushti te higjenes mish peshk sallat patate domate ne toke si je mes jete.
Kam shume por kto me rane ne mend tani.
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Lol, ne fakt disa pseudopatrioteve ketu si puna jote, jane rrahur vetem per faktin se i huaji ka thene qe Shqiperia eshte nje pike ne harte. Imagjino me shume.Haha dukeni sa nuk jua ndjen c'mendon i huaji per ju. Une vetem me Amerikane punoj, te bardhe mundesisht, as te zinj or latine dhe nuk kam ndjere veten si te diskrimnuar, por prape e kuptoj qe per ata eshte me e lehte te behen me nje vendas se me nje te huaj. Ashtu eshte dhe per ne. Differencimet ne shoqeri, do ekzistojne gjithmone kjo nuk duhet marre si shenje racizmi. Neve na duhet te punojme cik me forte te fitojme besimin e nje te huaji, gje qe me duket shume normale.
Feelings change - memories don't.
Pikerisht ..lol dhe kendej ka burokraci si ne Shqiperi , por ne nje forme pak me inteligjente .. jo hapur fare .. por me lezet...
ketu dine ti justifikojne ose gjejne menyra si ti justifikojne veprimet atje ne Shqiperi e bejne hapur farebut in the end .. same sh** jan kudo
Krijoni Kontakt