elsa qelloja se e padurueshme cenke hehehehehhe,paskem ardh ne vendin e duhur ku edhe mua mepelcen te lodhi trurin pak![]()
elsa qelloja se e padurueshme cenke hehehehehhe,paskem ardh ne vendin e duhur ku edhe mua mepelcen te lodhi trurin pak![]()
hë, ke dhe gjuhë të flasësh ti, ë....
... dhe elssa ku e pata fjalën, më 25 dhjetor kur kisha ditëlindjen isha në Tiranë. Pasi drekova te "Kolonat", thashë eh të ndërroj vend dhe po shkoj po pi një kafe diku gjetkë. Ku të shkoja, ku të shkoja... trupova andej nga TVSH-ja dhe ndalova te "Vila Logoreci. Futem brenda kur dëgjoj një zë femra. Kush po vjen kush po vjen? Hajde gëzuar ditëlindja. ( Më siguri kurthin ma kishte bërë Besua). E c'të shoh, Linda 5!
Pa fute një herë dorën në xhep, se kurnac se kurnac mbete. Pale dhe ditëlindjen ke sot!
Nejse që mos të zgjatem, ende pa mbaruar kafetë, kur Linda prapë: ë kush po vjen tash se? Zejnepja, tha. Të kujtohet?
- Po më kujtohet
- Dhe aso kohe shef / brigadier i fshesave ishe?
- Isha, po c'të keqe ka?
- E, mos u shtir tash, se ju aso kohe mbase edhe rrëshqitnin ndonjëherë
- Dhe filloj unë me bera e rrëfera, se kemi pasur namuz aso kohe, po s'arrita të sqarohesha deri në fund, se vërtet ia behu Zejnepja me një qeskë najloni në dorë:
- Për ty i kam bërë këto simite, tha. Të kujtohet dikur i kishe qejf!
- I kisha o Zjenepe, por atëherë kisha dhe dhëmbë të fortë!
- Më qafsh, - tha, të buta janë
dhe mua tek po më luante qehreja si e semaforit, se nuk isha qejf që Linda t'i dëgjonte këto fjalë, dhe tek po merrej Zenepja me qesken me simite, kur kërceu Linda, futi dy duart në qeskë, mori ca simite dhe iku...
u premë të dy, u bëmë dyllë!
I mori,-tha Zenepja
- I mori që mbetshin në fyt, ia zëncin frymën, - u përgjigja plot mllef.
Mua m'u bë merak të dija sa ishin, po Zenepja ma tha me tertip:
Kështu është puna:
Ajo mori ca, ti ke ca. Nëse ajo ta jep ty një simite, ju do të keni të dy numër të barabartë simitesh. Por, nëse ti ia jep asaj një simite, ajo do të bëjë dy herë më shumë se ti simite.
Pra, sa simite pata unë dhe sa Linda dhe përfundimisht sa simite kishte gatuar Zejnepja?
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 22-02-2012 më 20:43
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
2 ajo ti 1,,,,,,,,,,,,,,
Ateher. Linda kishte 7 simite. Ti kishe 5. nese linda te jepte ty 1 do te beheshin ty 6 dhe lindes 6, por nese ti do ja jipshe lindes nje ateher ty do te ngelnin 4 simite dhe Lindes 8 (dmth dy her me shum se ty)
pra Zejnepja kishte gatu 12 simite
Ps. vetem i hongret te gjitha??
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Qen të bukur ka Xhevati
Eshtra i blen te kasapi.
Zinxhir në Francë i porositi
Gjithashtu emrin ia ngjiti.
Ah, medet si s’u kujtova
Vërtet emrin ia harrova.
Atëherë po e bëjmë kështu:
Emrin e qenit gjejeni ju!
Krijoni Kontakt