Er det rigtig det vist jeg ikke !
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Postuar më parë nga Tipiku Er det rigtig det vist jeg ikke ! ja. fordi i dette tilfælde antallet størrelse er vigtigst!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-02-2012 më 19:36 Arsyeja: hahahahhahaahah....
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Gi de Masha Cila shkronjë po mungon në këtë renditje: I, V, ?, L, C, M Do e gjeni, a si e keni hallin?
Postuar më parë nga Gi de Masha ja. fordi i dette tilfælde antallet størrelse er vigtigst! Vital del 1, er større ved matematisk del er 2 ok
Postuar më parë nga Gi de Masha Do e gjeni, a si e keni hallin? Më duket se jane numra romak dhe mungon X ?!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Më duket se jane numra romak dhe mungon X ?! Të lumtë Enkele! Pa shiko edhe gjëzën për të cilën biseduam me Tipikun. Si thua ti?
Postuar më parë nga Gi de Masha Të lumtë Enkele! Pa shiko edhe gjëzën për të cilën biseduam me Tipikun. Si thua ti? Hahahaha, në politiken shqiptare 1-shi eshte absolutisht me i madh
Çfarë kanë të përbashkët Tefta dhe Mrika?
Postuar më parë nga Gi de Masha Çfarë kanë të përbashkët Tefta dhe Mrika? shkronjen "a" ne fund te emrit?
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Postuar më parë nga Gi de Masha Çfarë kanë të përbashkët Tefta dhe Mrika? Të dyja kanë emrin me pesë shkronja dhe që të dyja janë femra. (lol)
Love has no limits
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt