Postuar më parë nga Station Hahahahaha bravo Iza, këtu nuk më vajti mëndja fare. Kthe përgjigje z.Masha. zgjidhja është e saktë. dmth ishte zgjidhje figurative. ata që figurativisht përdorin këtë fjalë e dinë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga SinFoni@ Ok, rakinë na e jep rrushi verën - rrushi po urina si ka mundësi...? Apo e lexoni së prapthi fjalën rrush? Nejse, të më falni për shprehjet... por fajin e ka nxitësi Ademi! Zgjidhjen e dha Linda. Saktë: Se te treja dalin nga rrushi
Postuar më parë nga Gi de Masha e gjeti kjo e ndërrimit të tretë. Bravo Linda!! Bre s'e kuptoja dot pse dikure kërkonin shpesh këngën "Rush i kuq i bukur-o"! P.S. Ne as pas tri orësh nuk arritëm ta gjeninim derisa na u tha zgjidhja troc! Epo tani gjerat thuhen troç,dhe jo si at'here,qe i binin nga Kina Postuar më parë nga Gi de Masha e po... nejse,.... hahahahaha ta thotë Linda 5 hahahahhaha Hahahahahahahahahaha sikur ishim te dy ne nje mendje Po ja them,se kom hall se po me ngelet ne klase ps: Izi sikur te kishte halla.........do i therritshin daje LOL
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 ps: Izi sikur te kishte halla..vegla..do i therritshin daje LOL Në fakt do i thërrisnim xhaxha.
Postuar më parë nga Station Në fakt do i thërrisnim xhaxha. Ke shum te drejte se ishte halla,dhe jo tezja: D Por kshtu eshte kur do me i kthy pergjigje Izit, se dua qe mos te me lodhet shume duke u menduar :-) Rendsi kan veglat e dores
Postuar më parë nga Linda5 Ke shum te drejte se ishte halla,dhe jo tezja: D Por kshtu eshte kur do me i kthy pergjigje Izit, se dua qe mos te me lodhet shume duke u menduar :-) Rendsi kan veglat e dores mund ta thoshe më shkurt, o Linda: rrushi!
Postuar më parë nga Gi de Masha mund ta thoshe më shkurt, o Linda: rrushi! E po Rrushi, E thash me ne fund Hahahahahahahahaha se do na vijne antaret e turpshem,dhe do na raportojne ke krietari i lagjes
Sa ka dhe një gropë me dimensionet 2m x 2m x 2m?
Postuar më parë nga Gi de Masha Sa ka dhe një gropë me dimensionet 2m x 2m x 2m? Nuk ka aspak dhe.
Postuar më parë nga Station Nuk ka aspak dhe. dhe - është dashur të shkruhet me një theks sipër - é - për t`u kuptuar qëllimi i pyetjes. lol e ty të lumtë.
Love has no limits
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt