Close
Faqja 119 prej 127 FillimFillim ... 1969109117118119120121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 1268
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Edhe enveristi Tafallari qenka ne krah te VV!

Kur do te shkruajne dhe Xhemili me Fadilin. Fadili paraqitet dhe ketu ne forum me shkrime.
    Perveq tradhetareve e udb-asheve te certifikuar krejt tjeret, krejt Kosova e Shqiperia eshte me VETEVENDOSJEN. Fadili e Xhemili si çdohere jane atu ku duhet, ne sherbim te se mires e ne kerkim te se drejtes per popullin shqiptar. I pershendes perzemersisht keta vellezer.

Kjo nuk e ben VETEVENDOSJEN enveriste, me vjen keq per ty qe ke hup udhen, mirepo edhe me shume me vjen keq mua qe VETEVENDOSJA eshte teresisht pacifiste. Kjo per shkakun qe mafija e udb-a e instaluar ne qeveri nuk leshon udhe me rruge paqesore. Vetem per kete arsye. Po te ishin vertet keta pushtetaret tone demokrat e paqesor edhe une do s'do te preferoja enverizmin. Keta jane dhunues te se ardhmes se popullit shqiptar dhe dhunuesve, tradhetareve, kuislingeve, mafise.. vetem enverizmi ju del hakesh. Fatekeqesisht me VETEVENDOSJEN dalloj ne kete pike.. dhe kam heq dore definitivisht. Mirepo ju uroj sukses me gjithe zemer edhe pse jane paqesor.. sepse eshte e drejta ne anen e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga halla mine : 28-01-2012 më 18:27
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Zdrukthtari Agim Do(bi)çi po don me vu paralele mjedis enverit e salis ... po don me ia ngulite ne tru popllit se qashtu asht pas ba edhe n'koh t'Enverit ... veq me ndejt n'pozite, Salija asht gati me e ba greqishte gluhe zyrtare, perkrah Shqiper!

Kaq shume paguhet A. Do(bi)çi, sa na del si zombi ne kete forum - kot nuk thojne se eshte agjent i dyfishte!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Revolucioni I J A N A R I T

Exclusive, 29 Janar 2012, Pjesa 1 - Top Channel Albania

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dCt0s3kt1ug

Exclusive, 29 Janar 2012, Pjesa 2 - Top Channel Albania

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7ThwG0ONLM0
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

Vetëvendosje – kopsht politik i fëmijëve

Nga Express 06 Shkurt 2012 12:26

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Ernst Reichel ka reaguar ndaj siç thuhet kampanjës së Lëvizjes Vetëvendosje për “Republikën e Kosovës”. Sipas ambasadorit Reichel, ajo që po bënë Vetëvendosja, është një kopsht politik i fëmijëve.

“Kampanja më e re e Vetëvendosjes mbi emërtimin “Republika e Kosovës”, e cila thotë se përdorimi i çfarëdo emërtimi tjetër do të ishte në kundërshtim me kushtetutën dhe njëherit tradhti e lartë, nuk është gjë tjetër veç kopsht politik i fëmijëve. Në BE, OSBE, OKB dhe në instanca tjera ndërkombëtare delegacioni gjerman zakonisht është i ulur prapa shenjës “Gjermania” dhe jo “Republika Federale e Gjermanisë”.

vlen për shembull edhe për “Republikën e Francës” apo “Mbretërinë e Holandës”, ose pothuajse për të gjitha shtetet. Nuk ka arsye pse kjo të jetë ndryshe në rastin e Kosovës”, thuhet në një deklaratë të ambasadorit Reichel. (Indeksonline)

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    Vetëvendosje – kopsht politik i fëmijëve

...
    PDK-Kopsht politik i kuislingeve dhe tradhtareve te kombit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    ti mendon keshtu
    dhe eshte mire qe mendon pikerish ti keshtu
    po qfar pritet prej teje diqka te mendosh mire per kosoven dhe popullin e kosoves

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    ti mendon keshtu
    E vetekuptueshme.

dhe eshte mire qe mendon pikerish ti keshtu
    Ne nuk njihemi. Prandaj, referimet tua arbitrare jane absolutisht irrelevante.

po qfar pritet prej teje
    Vlene ajo qe thash me larte.

diqka te mendosh mire per kosoven dhe popullin e kosoves
    "mire" ne politike eshte absolutisht relative.
    Dicka qe per ty eshte "mire", per tjetrin apo per tjeret mund te jete zgjidhja me e keqe e mundshme et vice versa.

Perndryshe, askush nuk te obligon ti perkrahesh kuislinget dhe tradhetaret e kombit resp. PDK-ne dhe Qeverine Kuislinge....

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    ambasadori foli per vv e jo pdk.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nderkombtaret kan nje plan strategjik per ndarjen e kosoves dhe kan perkrahjen e qeveris se kosoves dhe kta kan obligim ta kritikojn vv-n se pse per momentin vetem kjo e kundershton ndarjen apo ndonje statusi specaial per veriun e vendit e cila me gjas dota merr

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    vv subjekti i 3 ne vend dhe te ofendohet nga nje shtet mik i shqiptarve kjo esht ofendim i mbi 1.50 mije shqiptarve te kosoves

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •