....pse a i njohin keta gjyaktat edhe kushtetuten e Kosoves a?
po aj albin laperi qka mujke piskatke ma heret se njohmi kushtetuten se ju jep shum drejta pakicav ne Kosove....tash po shkojn...
interesant me keta .,.. a di ka njerz qe qka ta pshtyjn e lepijn amo me keta eshte shum interesant ,se ajo ato qe qka ta pshtyjn e lepijn po se po qato e bojn po edhe pshtymat tjera qe i bojn njerzit keta i lepijn, edhe qka ka kejt per rrug keta po e lepijshin me ka kejt me b@gla me kkokerdhij@ , me ka kejt keta vlla pe mledhshin si fshisa t'rrymes , tphu po pisa ishin ...
Kjo eshte vetem deri sa te del syni i pranveres.. me shty kohen, se ju djemte e ali shukrise, sherbetor te shkaut.. me shkaterru e shit kete popull e kete toke jo sa te jemi gjalle na. E na jemi shume.. (ju fleni shlire tu menue qe jemi pak, ne nuk e kemi njet me fjet) sa qe edhe serbin do ta thirrni ne ndihme te intervenoje direkt(jo si tash vetem me direktiva e udb-ash ne qeveri e polici)por s'do ju kryeje pune..
Banu gati me dhane shpyrt si qet.. se pshtim s'keni.. ose ikni n'azil prej nga keni ardhe, ma mire ju bjen.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Ju te dyte jeni te pa moral dhe nuk keni edukat shqiptare te pa ftyr. Edhe pse eshte vetem ´´NICKNAME``kjo ´´HALLA MINE`` duhet te keni respekt si i ka hije shqiptarit mundesh edhe nane me ja sha por jo keto qka jeni tu i bo ju te pa ftyr.
Dita eshte afer rrenjet jau kemi pre o zotni tash ne pranver kur te nxehet edhe pak per srati me e lekun dhe i erdhi fundi e po e coptojm e e prem per koftorr![]()
10.
Neni 113 (5) i Kushtetutes se Kosoves:
"Dhjetë (10) a më shumë deputetë të Kuvendit të Kosovës, brenda një afati prej tetë (8) ditësh nga dita e miratimit, kanë të drejtë të kontestojnë kushtetutshmërinë e çfarëdo ligji ose vendimi të miratuar nga Kuvendi, si për përmbajtjen, ashtu edhe për procedurën e ndjekur. "
- Vetëvendosje do të heq dorë nga protestat që kishin për qëllim zbatimin e reciprocitetit politik dhe ekonomik me Serbinë, dhe do t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese për të vendos për këtë. Lajmin e ka bërë të ditur në emisionin Rubikon të KTV-së, deputeti i Vetëvendosjes, Glauk Konjufca. Ai ka thënë se subjekti i tij politik është duke e përgatitur tekstin dhe do ta dërgojë deri në fund të javës në Gjykatën Kushtetuese, ankesën e vet për zbatimin e reciprocitetit.
Postuar më parë nga halla mine;3318829[B
Sa e di une e sa kam prevoja patriotike![]()
. Patriotizmi nuk eshte pune me Sezona po ajo eshte ne qdo sezone.... Jo veq kur eshte nxeht mu ba patriot e kur asht ftoft me than le se ftoft flaka le ti del
.
E kjo qe paske than ti pernime po tingllon si grusht shteti.
Krijoni Kontakt