Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?

Votues
14. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

2 14.29%
  • FC Barcelona

12 85.71%
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 153
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    MaDaBeR e teprove ! Real madrid edhe sot eshte ekip i madh me nje trejner te madh.Shume me i madh se Guardiola.
    Lojtaret e Realit krye ne vete i bejne ato gjeste nga frustrimet dhe nervoza...momentalisht Real madrid dhe Barcelona jane ekipet me te mira ne bote....
    Si klub Real Madrid ne historin e futbollit eshte klubi 1. ne bote...edhe zyrtarisht !
    Plako,keq më vjen që ta them,po 1 trajner që është rrahur 9 herë nga Barcelona,duhet ta pranojë të paktën njëherë ,e jo të thotë;

U mundëm nga episodet...

Kështu kishte thënë tani herën e fundit. Çar lloj ekscentriku i bie të jetë ky ? Kur u rrah 5-0,çdo trajner do kishte pranuar super super super supremacinë e Barçës,ky doli si pinguin dhe tha; Nuk është ndonjë gjë kush e di se çfarë. Rrihet 1-3,faji i arbitrave. Rrihet 1-2 mu në mes të Madridit,u rrahëm nga episodet. Vallaj kur themi ne; Dridhet si ruspiet. S ka balls ta pranojë që sa herë do luajë me Barçën do sh*****ehet në dru,si brënda fushe ashtu edhe jashtë. Edhe njëherë që fitoi,fitoi në kohë shtesë. Është turp mor burrë,lexova gazetën sot,edhe Casillas e kishte pranuar: Barça është superiore ndaj nesh. Veç ky karagjozi,thotë u rrahëm nga episodet. Çar episodesh mër pinguin ? Harroi që gjithsej vajti 2 herë në portë,njëherë te goli aksidental rrokambolesk,dhe njëherë te shtylla e atij gabillos. Turp i zotit.

Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 19-01-2012 më 15:31
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Faleminderit Partizoni, Qeveriablu, persh. nga kossova

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin

Ku e ka madhështinë ai mër amon, ka 1 ekip me yje dhe meqë ti msoj futbollin , i mson si të vrasin Messin ose Xavin apo Iniestën. Me lojtarët që ka Reali s'po them të rrafi Barcelonën por t'paktën të luaj futboll, jo si dje që kishin si synim të gjithë me vra Messin. Reali i ka lojtarët, mund të luaj si e barabartë me Barcelonën, pse jo dhe me e rraf por ska trajner. Cdo ndeshje po i poshtëron më shumë Barcelona si ekip, jan bo si clown cirku me në krye atë plerën Mourinho. Edhe Betisi që është ekip që lufton për me nejt në La Liga, i hap më shumë probleme Barcelonës, kurse Barcelona Realin e rref si me qen ekip i kategorisë 4 spanjolle.
    E tani shfryerje tifozesh....lehte eshte te shkruash ne ate menyre,por duhet te jesh objektiv dhe te shohesh realitetin.Murinjo eshte trejner gjenial,keto te thone edhe trofete-para fakteve heshtin edhe perendite !

Sa i perket ndeshjes edhe Guardiola edhe Murinjo nuk i kushtojne rendesi copa del ray kjo eshte e qarte,vemendja eshte drejtuar drejt Champions dhe Primera.Reali thjesht eshte i papergatitur psiqikisht ndaj Barcelones,frustrimet e njepasnjishme e bejne te vehten.Murinjo ka tentuar edhe te luaj haptaz ndaj Guardioles por ka humbur 5:0,ka tentuar edhe bunker ka humbur 1:3,1:2 edhe ate ne Madrid...simbas meje asgje nuk munde te beje Reali ndaj Barcelones neqoftese nuk e ul posedimin e topit ndaj Barces ne nivel te pranueshem te themi 55% per Barcelonen atehere do te kene gjasa te fitojne....Ose te bejne presion linjes se fundit (mbrojtese) te Barcelones prej ku edhe fillojne sulmet e Katalanasve qe te mos lejojne te zhvillojne stilin e tyre te lojes....
    Cdo strategji tjeter e detyron Realin te luaj aq sa i lejon Barcelona.Barcelona ka lojtar gjenial dhe roli i trejnerit eshte ne margjina....
    Murinjo me lojtaret qe ka nuk munde te beje me shume se sa te luaj me kundersulme dhe ka te drejte ne ate strategji mbrojtese....
    Problemi nuk eshte te Murinjo por ne ate qe - jemi deshmitar te ekipit me te mire te te gjitha kohrave....

Mos prisni qe Interistat te flasin keq per Murinjon...Ai eshte kult person mes nesh dhe ashtu do te jete gjithmon.Murinjo FLM per ate qe bere per Interin.
    Nje eshte Murinjo !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 19-01-2012 më 15:56
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Mos prisni qe Interistat te flasin keq per Murinjon...Ai eshte kult person mes nesh dhe ashtu do te jete gjithmon.Murinjo FLM per ate qe bere per Interin.
    Nje eshte Murinjo !
    Me këto fjalë i hodhe poshtë gjith ato që shkruajte më sipër.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Plako,keq më vjen që ta them,po 1 trajner që është rrahur 9 herë nga Barcelona,duhet ta pranojë të paktën njëherë ,e jo të thotë;
    BlooD,mospranimi i humbjes nga trejneri eshte taktike psikologjike e tij.Murinjo eshte trejner kontraverz me qellim shkakton skandale qe te terheq vemendjen dhe mllefin e kundershtareve ndaj tij duke i relaksuar lojtaret.
    Pajtohem qe ne cdo El Clasico Reali ka qene inferior,pervec finales se cupes...kete edhe AI e din,por nuk eshte si Shuster qe thonte shkojme ne Barcelona por nuk kemi c`te luajme se do te humbasim.Paramendo trejneri ti thote lojtareve te vete "shkojme ne Barcelone te humbasim" dhe mandej Shuster cuditet pse e shkarkojne...Murinjo nuk eshte i tille.
    Barcelona dominoi mbreme totalisht por golat u shenuan nga mbrojtesit,sidomos gabim i mbrojtjes se Realit ishte goli i Pujol dhe ka te drejte qe akuzon lojtaret per epizode te tilla....
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

BlooD,mospranimi i humbjes nga trejneri eshte taktike psikologjike e tij.Murinjo eshte trejner kontraverz me qellim shkakton skandale qe te terheq vemendjen dhe mllefin e kundershtareve ndaj tij duke i relaksuar lojtaret.
    Pajtohem qe ne cdo El Clasico Reali ka qene inferior,pervec finales se cupes...kete edhe AI e din,por nuk eshte si Shuster qe thonte shkojme ne Barcelona por nuk kemi c`te luajme se do te humbasim.Paramendo trejneri ti thote lojtareve te vete "shkojme ne Barcelone te humbasim" dhe mandej Shuster cuditet pse e shkarkojne...Murinjo nuk eshte i tille.
    Barcelona dominoi mbreme totalisht por golat u shenuan nga mbrojtesit,sidomos gabim i mbrojtjes se Realit ishte goli i Pujol dhe ka te drejte qe akuzon lojtaret per epizode te tilla....
    Ça thua o plako,ata goditën dy shtylla,e në mos njëri,tjetri do ta fuste goli. Tashi të thuash që u fut goli nga mbrojtësi,e tërrci vërrci,këto janë budalliqe. Pse ça lidhje ka ? Ça do të thotë që Zanetti ndërtoi golin e Interit në ndeshjen me Mianin ? Apo s vlen krahasimi,se ai lojtar është lojtari më i mirë dhe karizmatik i Interit. Ndeshja dje nuk u vendos nga episode,kjo është mëse e qartë. Barça e shkapërdhiqi në gjysmë fushën e vet realin,se la të merrte frymë. Ekipi i galaktikëve mban 28 % topi në fushën e vet. Episod të duket ty ky ? Nqs dhe ti ndan mendimin episodesk,e mbyll këtu diskutimin.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    e hengri nje petull Barca vetem ne 10 minutat e para
    Real luan bunker ne terren te vet,me kete bunker do ti mbijetonte edhe Cernobilit ;D. Sidoqofte shkelni Barcelonen....perpara Real
    Sa te deshtuar qe jeni ju "Internacionalistet"

Sinqerisht me vjen gjynah per ju.

Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Thuajse e pamundur ;D
    E pamundur? Jo,jo eshte shume e mundur.

P.S; Hajt thuaj, shihemi ndeshjen tjeter hahaha

Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Edhe për shumë vjet Barcelona ka me fitu ndaj neve .. kot na mundohemi por prap në cdo ndeshje (përballje) me Barcelonen na kemi me humb .... dmth nuk ka shanc me fitu prej këtyne.
    O nuk jeni te beses ju, se vetem nje ndeshje po u leshoj Barcelona te fitoni(sikur vjet) kush u duron juve bardhoshkave pastaj, na dilni mbi koke. :P

Kete gje tani ua ben per inat Barcelona, nga ti dilni perpara keshtu do u gjeje. Kap e perplas, lart e poshte lol. Derisa te kerkoni publikisht meshire; JU LUTEM NA LESHONI TE FITOJME NJE NDESHJE.

HALA MADRID!!
    Gjilko, HALE MADRID

Une jam Interist qe do te thote Antibarcelonist ;D
    = i deshtuar

Eshte e qarte qe per kete Barcelone te Guardioles nuk vlejne as teorite statistikore,permbys gjithcka.Ju lumte !
    Thjesht eshte e papare kjo qe i ben Barcelona Realit !!!
    Eshte qesharake qe ne fushen tende te kesh posedimin e topit 27 % ,nuk e di c`te them, dhashte zoti qe mos ti bie Barcelona Interit ne ligen e kampioneve...per kete gjenerate te Barcelones do te flitet gjate....ndoshta ekipi me i mire i te gjitha kohrave....pardon, me i miri i te gjitha kohrave : )
    Nuk quhet, se del ne kundershtim me veten tende. :P

http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=19

Per hire te korrektesise duhesh te shkruash edhe Guardiola style.Simulimet e lojtareve te Barces jane te neveritshme.
    Me fal, e pe ndeshjen mbreme?

Real madrid edhe sot eshte ekip i madh me nje trejner te madh.
    Real Madrid = Ekip i madh per skuadrat e vogela, ekip i vogel per skuadrat e medha.

Shume me i madh se Guardiola.
    Statistikat flasin ndryshe.

Lojtaret e Realit krye ne vete i bejne ato gjeste nga frustrimet dhe nervoza...
    Perse lojtaret e Realit nuk i benin keto gjeste nen drejtimet e trajnereve tjere?!

momentalisht Real madrid dhe Barcelona jane ekipet me te mira ne bote...
    Barcelona thuaj, mos i fut bardhoshkat ne nje rang se eshte ofendim. lol

P.S; Era masaker i ka ardhur ndeshjes hahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 19-01-2012 më 16:19
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Me këto fjalë i hodhe poshtë gjith ato që shkruajte më sipër.
    Une e pranova qe Murinjo ndaj nje Barcelone te tille eshte gati i pafuqishem.
    Ndersa mbrojtja e Murinjos nga ana ime ishte per akuzat qesharake,si : "Murinjo i meson lojtaret e Realit qe te startojne ashper qe ti lendojne lojtaret" apo "Murinjo eshte fajtore pse Pepe shkel lojtaret e Barcelones" apo "Murinjo i sugjeron carvalos te lendoje Messin".

Qe Murinjo eshte trejner i madh kete nuk ta thone vetem tifozet Interist,por te gjithe.Sjellja e tij nuk na intereson por rezultatet ne fushe...e ato jane ne anen e Murinjos....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sjellja e tij nuk na intereson por rezultatet ne fushe...e ato jane ne anen e Murinjos....
    Une nuk e pranoj, dhe e pshuri me futboll, me Mourinho, me Real Madrid e me krejt.

Rezultatet ne fushe jane ne anen e Mourinhos? Hahahahaha

Ty era masaker po t'vjen, nuk je ne vete se cfare je duke shkruajtur.
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ça thua o plako,ata goditën dy shtylla,e në mos njëri,tjetri do ta fuste goli. Tashi të thuash që u fut goli nga mbrojtësi,e tërrci vërrci,këto janë budalliqe. Pse ça lidhje ka ? Ça do të thotë që Zanetti ndërtoi golin e Interit në ndeshjen me Mianin ? Apo s vlen krahasimi,se ai lojtar është lojtari më i mirë dhe karizmatik i Interit. Ndeshja dje nuk u vendos nga episode,kjo është mëse e qartë. Barça e shkapërdhiqi në gjysmë fushën e vet realin,se la të merrte frymë. Ekipi i galaktikëve mban 28 % topi në fushën e vet. Episod të duket ty ky ? Nqs dhe ti ndan mendimin episodesk,e mbyll këtu diskutimin.
    E ne c`ka nuk pajtohemi,edhe une thash: Barcelona dominoi totalisht.Ndersa goli i Pujol ishte gabim i mbrojtjes se Realit.
    C`ka ka ketu te mos pajtohemi ?
    Edhe pa golin e Pujol ,me nje loje te tille te Realit gjer ne fund do te fitonte prap Barcelona...

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •