Kundra futbollit t'bukur nuk eshte besoj ,sepse me Porton ka lujt futbollin me t'bukur ne karieren e vet me lojtar si Deko , McCarthy ,Derlei , maniche ,Carlvalho etj ..qe nuk ishin kushedi se cfare por qe prodhonin futboll t'bukur. Kam pershypjen se tani filozofia e Mourinho eshte t'fitoje gjithcka ,ska rendesi se si por rendesi ka qe t'fitoje. Plus eshte dhe nen presion gjithe kohes qe t'sjell sa me shume trofe ne klub sepse s'behet fjale per ekipe te tipit Porto qe i mjafton nje kampionat ,nje kualifikim ne 1/16 e champions league dhe sezoni quhet i sukseshshem. Ktu po flasim per ekipe si Real Madrid ,inter dhe Chelsea ..Klube te medha me buxhet te fuqishem qe kerkojne sukses. Mourinho ne nje kohe te shkurter i kerkohet sukses per rrogen qe merr ,nuk ka kohe te mjaftueshme te beje nje kopje te barces sepse i duhen 10-15 vjet kohe te arrish nje modul loje te tille. Jam i sigurte qe lojen e barces e ka zili dhe vete Mourinho dhe per kaq kohe sa ka tek reali une do i thoja nje bravo sepse me kte barce qe ka perballe ka arrit te beje nje ekip kompetitiv dhe te bukur ne pjesen me t'madhe te ndeshjeve.
Krijoni Kontakt