Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?

Votues
14. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real Madrid

2 14.29%
  • FC Barcelona

12 85.71%
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 153
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Une nuk e pranoj, dhe e pshuri me futboll, me Mourinho, me Real Madrid e me krejt.
    Une tentova te bisedojme si njerez,por kjo qe beni Ju nuk i pergjan asgjeje.

Rezultatet ne fushe jane ne anen e Mourinhos? Hahahahaha

Ty era masaker po t'vjen, nuk je ne vete se cfare je duke shkruajtur.
    Une e pata ndermend karrieren e Murinjos,e jo bilancin Guardiola / Murinjo.
    Sidoqe te jete Murinjo eshte bere kampion ne Europe me ekipe qe nuk kane qene favorite.Kete Guardiola duhet ta tregoje.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    E ne c`ka nuk pajtohemi,edhe une thash: Barcelona dominoi totalisht.Ndersa goli i Pujol ishte gabim i mbrojtjes se Realit.
    C`ka ka ketu te mos pajtohemi ?
    Edhe pa golin e Pujol ,me nje loje te tille te Realit gjer ne fund do te fitonte prap Barcelona...
    Në rregull,paqe.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Une tentova te bisedojme si njerez,por kjo qe beni Ju nuk i pergjan asgjeje.
    Ajo ishte pjesa e humorit, e postova kastile qe te ndaleshe pak, se kishe mar hov kot.

Lexoje/rilexoje;
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=67

Une e pata ndermend karrieren e Murinjos,e jo bilancin Guardiola / Murinjo.
    Sidoqe te jete Murinjo eshte bere kampion ne Europe me ekipe qe nuk kane qene favorite.Kete Guardiola duhet ta tregoje.
    Eshte i katerti vit qe Guardiola po drejton Barcelonen, dhe nga 16 trofe te mundshem, ka arritur ti fitoj 13. Asnje trajner deri me sot nuk e ka bere nje gje te tille.
    Sa ka fituar Mourinho ne ato klube qe ka drejtuar per gjate karrieres, Guardiola i ka fituar vetem mbrenda kesaj periudhe. I ka kaluar te gjitha parashikimet!

Rekordet qe i bente Mourinho neper kamipnatet tjera, si p.s; pa pesuar humbje ne shtepi per gjate gjithe sezonit, kete gje nuk e ben dote ne Spanje, perballe Guardioles.

Humbjen me te madhe ne karriere e ka pikerisht nga Guardiola, 5:0.
    Turperimet e nje pas njeshme, sikur ndeshjet "El Clasico" nuk i ka perjetuar ne asnje kampionat tjeter.

Mourinho eshte trajner i madh, ama eshte edhe mendjemadh, i padiciplinuar. Me nje fjale, manjak. Kjo ja ul shume vlerat. Nje trajner i madh nuk ben gjeste te tilla.

Guardiola ne cdo ndeshje ja ben zi e ma zi Mourinhos dhe Real Madridid, por asnjehere nuk flet keq ne shtyp per keta. Gjithmone i lavderon, si Mourinhon edhe Real Madridin. Asnjehere nuk eshte ankuar per referet, pavaresisht se eshte demtuar shume rende. Ka preferuar te mos flas, ka thene une nuk i gjykoj referet.

Ndersa Mourinho, edhe kur favorizohet nga referet, perseri quravitet(paramendo nqs demtohet cfare mund te bej). Llafe ka shume, ama ne fushe eshte duke bere shume pak pune.

Dhe te jesh i sigurte, se Guardiola ne gjithe karrieren e tij si trajner, do te fitoj me shume trofe te rendesishem nga Mourinho.

Guardiola vetem te jete budalla qe te largohet nga Barcelona.

Trajner i madh, me plote kuptimin e fjales i thuhet ketij;

“Pse duhet të më zëvëndësojë ai mua? Nëse unë do të isha ti (Guardiola), unë do të kisha qëndruar te klubi yt”.

“Për momentin Barcelona është larg ekipi më i mirë në botë. Ne jemi mundur nga ta më shumë se një herë dhe është e pamundur të mos e pranojmë se janë më të mirët. Është aq e thjeshtë”, theksoi Ferguson.
    Kete ja tha ne ceremonine e ndarjeve te cmimeve FIFA Topi i Arte.

P.S; Mourinho duhet ti jete shume mirenjohes ketij njeriu, dhe po ketij klubi;
    #VamosArgentina

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Sa i pafytyrë ky Pepe.

Pepe:"Ajo që ndodhi me Leo Messi'n ishte pa qëllim.Por,në qoftë se ai ndihet i ofenduar,unë do ti kërkoj falje."
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sergio Ramos: Nuk e di se çfarë duhet të bëjmë për të fituar kundër Barcelonës.

Sinqerisht me vjen gjynah, patjeter duhet te intervenojme tek Guardiola qe ne ndeshjen kthyese ti inkuadroj ne loje lojtaret nga Barcelona B. lol

EL CAPITANO! :)

I njejti skenar sikur vitin 2009

Mourinho duke festuar avantazhin (1:0) :D

Te lumte pushka or trim i xhafos hahaha :)

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 19-01-2012 më 21:20
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Uhhh më në fund qenka realizuar, e paskan futur Pepe-n si lojtarë për ta zgjedhur në Street Fight 2 për Nintentdo, sa mu bë qefi do i kthehem Nintendos se me Pepe aty stë shpëton gjë pa rahur.
    Sui generis

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    per sa kohe qe tek reali do te mbizoteroje urrejtja ndaj futbollisteve te barcelones ata asnjeher nuk do te fitojne kunder tyre. barcelona ka per momentin ne top forme 4 futbolliste yje ksavi, iniesta, fabregas dhe MESI... eshte thjesht e kote te diskutojme me nese kush e ka fajin tek reali. nuk ka fajtor thjesht barcelona eshte e pathyeshme. duhen pritur disa vjet sa te len futbollin pyjoli ksavi dhe iniesta. deri atehere jo murinjon po edhe plaken e murinjos te merni nuk e rrifni dot barcen.

(habitem se si e rrafi interi im)
    vari leshte

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin

(habitem se si e rrafi interi im)
    Eshte e thjesht.
    Me hile.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin

Pepe për nga egërsia e sjelljes dhe Marcelo për nga pamja janë provat e pakundërshtueshme që njëriu ka evoluar ka majmuni lol.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •