Close
Faqja 47 prej 127 FillimFillim ... 3745464748495797 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 1268
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Albini ka te drejte por kur trojet shqiptare jane mberthy fort prej fyti nga anti-shqiptar atehere cdo njeri qe merr insiativen te greje zerin per c'eshtje qe demtojne shqiptaret ,i hidhen hienat nje nga nje dhe e kafshojne pa meshire. Ju te kosoves njerez ai albini do i kerkoni (sepse ne te shqiperise skemi pas kurre te tille 70 vjecarin e fundit) por do jete shume vone. Vazhdoni mbeshtesini Hashima e berisha ,shqiperia e madhe 1 euro ,vini flaken gjithckaje qe u rrethon per interesa personale sic kemi bere ne 20 vjecarin e fundit dhe do ja shihni pasojat.

Te integrohesh ne evrope nuk eshte e thene medoemos te te pshurrin serbi nga lindja ,greku nga jugu dhe evropa nga perendimi. Vazhdoni ....burgosni e mundesisht vrisni shqiptaret e vertete ,se ne t'kundert pushtetin se mbani dot kurre nga frika qe u ka pushtuar.

Turp.
    Ah jeni msu ju ne komunizem me jetu si ne gjungla mos me pa ma larg se malet e kuksit, mos me dite qka po ndodh e qka po zhvillohet ne mbare boten.

Ne vitin 1997 ne shqiperi kishte viktima si te ishte luft per qka... ku u fundosen anijet duke tentu te futen ne evrope per nje jete me te mire. Sot nuk ndodhen mbytje neper skafe e neper rruge trafikantesh...Sepse ky Saloja juve ua ka mundesu qe ta levizni b....en lirshem po per deri sa ta perbuzni te miren kurr drite sdo te shef ai komb. Levizja e lire na duhet dhe ne Kosovareve siq ju dasht juve zotrote. E bash me keto gjeste te Albines se Kurtajve se ky eshte Malazez me rraj e origjine. Po e pengojn Kosoven qe te ket levizje te lire ne evrope pa viza brenda vitit 2012.

Koco Danaj
    Grushtshteti ne Kosove, arrestohen 10 deputete te Vetevendosjes dhe gjithe
    udheheqja e saj. Ky grusht shteti eshte kryer nga dyshja proserbe Thaci-Rexhepi, e mbeshtetur nga Tirana zyrtare me ne krye dyshen Berisha-Meta. Skenari eshte shkruar ne Beograd. Jane grahmat e fundit te regjimit te Miloshevicit ne Prishtine dhe ne Tirane. Askush nuk duhet te dekurajohet, sot ata moren nje goditje te rende ne Kosove, Neser do ta marrin ne gjithe kombin shqiptar. Ata jane te denuar te perfundojne vetem si klika dhe regjime proserbe. 100 vjetori i Shqiperise natyrale do te festohet nga shqiptaret dhe jo nga te derguarit e Beogradit mbi shqiptaret.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Kur e vlerson nje Shqiptare sikurse Ty qe je , sidomos i Shqiperise , atehere me mbushet mendja edhe me shume , qe kam qene ne te drejte qe kam perkrahur qe nga fillimi Albin Kurtin .

Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    bravo vetevendosjes

dhe mendoje qe nje lider si albin kurti

qe ishte ne rreshta te pare me demostruesit eshte lider i vertete,,

nje lider qe flet per shqiperine dhe shqipetaret

jo si ashim thaqi dhe sali berisha qe gjoja jane patriote
    po nate e dite flejne me serbet
    ne nje krevat si kkkk,,,uuuu,,,rva qe jane

Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    bravo vetevendosjes

dhe mendoje qe nje lider si albin kurti

qe ishte ne rreshta te pare me demostruesit eshte lider i vertete,,

nje lider qe flet per shqiperine dhe shqipetaret

jo si ashim thaqi dhe sali berisha qe gjoja jane patriote
    po nate e dite flejne me serbet
    ne nje krevat si kkkk,,,uuuu,,,rva qe jane
    cfare krahasimi kot

po si albini sot dhe si berisha dje,kur organizuan protesta,ju qendruan e ju qendrojne ne balle atyre...por edushka pederasi ju grahi juve si delet deri para kryeministris me 21 janar,dhe hiku beri bisht si dhija lart ne kulla...pasi ju dha dhe nga nje plumb bithve,vajti e i qau pastaj me lote krokodili.

sa te mjer qe jeni,taman copa mishi me dy sy
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 14-01-2012 më 15:37

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Si asnjehere me pare pooicia e Kosoves eshte treguar shume profesionale ne kete sfide. Deri me tani askush nuk mund te thot se policia perdori dhune te tepruar, nuk ka asnje form tjeter per te arrestuar dike apo per te debuar nga rruga. Pervec kesaj menyre qe perdori policia e Kosoves.

Ne shtetet e bashkuara as ne parqe nuk i len te protestojne, shikoni si ju ben ne wall streat, jo shume kohe me pare. I gjakosen, vetem e vetem se bllokuan parkun. Ne asnje vend te botes nuk lejohet bllokimi i lirise se levizjes, pervec ne rastet kur parashihet me Kushtetute.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Ah jeni msu ju ne komunizem me jetu si ne gjungla mos me pa ma larg se malet e kuksit, mos me dite qka po ndodh e qka po zhvillohet ne mbare boten.

Ne vitin 1997 ne shqiperi kishte viktima si te ishte luft per qka... ku u fundosen anijet duke tentu te futen ne evrope per nje jete me te mire. Sot nuk ndodhen mbytje neper skafe e neper rruge trafikantesh...Sepse ky Saloja juve ua ka mundesu qe ta levizni b....en lirshem po per deri sa ta perbuzni te miren kurr drite sdo te shef ai komb. Levizja e lire na duhet dhe ne Kosovareve siq ju dasht juve zotrote. E bash me keto gjeste te Albines se Kurtajve se ky eshte Malazez me rraj e origjine. Po e pengojn Kosoven qe te ket levizje te lire ne evrope pa viza brenda vitit 2012.
    O lexus ti ke te drejte te japesh mendimin tend por ne momentin qe fillon e behesh sahanlepires ne postime me lavdime e shkrime te tipit servil ,une do t'sugjeroja mos shkruje fare.

Protesta albinit eshte e drejte. Nqf se serbia bllokon dhe nuk i njeh mallrat e kosoves sic ka bere deri m'sot ,atehere dhe kosova ska arsyje pse ti lejoje mallrat e serbise. E kupto ti qe biznesi kosovar vdes nqf se mallrat kosovare nuk lejohen te kalojne neper doganat serbe? Po nejse ku ke lidhje ti me ceshtje ekonomike ,ti vetem po me i brim i bie. Thaci -berisha.

Na myten injorantet.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Qeveri e forte kjo e Thacit..

Pasi rrahu qindra vete e arrestoi 40 e ca shqiptare policia e Kosoves ka me cfare te krenohet sot.Po kjo polici aty e ka mitrovicen e veriut dhe po i rruan by..en.Prandaj ne te mire te Kosoves gjithe keta njerez hengren dru e u palluan ...per hajer.Po a mendon ndopak Thaci se ky veprim nuk eshte normal kur ka gjithe veriun e Kosoves te pushtuar apo jo...Urime ,urime erdhi dita qe shqiptari te haje dru nga shqiptari qe mos te na shqetesohet serbia.Tani po kerkoj lajme te reja por per momentin asgje te shohim me vone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 14-01-2012 më 15:35
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    cfare krahasimi kot

po si albini sot dhe si berisha dje,kur organizuan protesta,ju qendruan e ju qendrojne ne balle atyre...por edushka pederasi ju grahi si delet deri para kryeministris me 21 janar,dhe hiku beri bisht si dhija lart ne kulla...pasi ju dha dhe nga nje plumb bithve,vajti e i qau pastaj me lote krokodili.

sa te mjer qe jeni,taman copa mishi me dy sy
    te doxhi se saliu eshte ,,,,kur,,,ve e ish sigurimit dhe udb jugosllave

dhe sa per ne krye saliu edhe edi te genjen mendja

se nuk i kam pa ndonjehere te gjakosur,,,

po tu pi kafe

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Kur e vlerson nje Shqiptare sikurse Ty qe je , sidomos i Shqiperise , atehere me mbushet mendja edhe me shume , qe kam qene ne te drejte qe kam perkrahur qe nga fillimi Albin Kurtin .

une jam shqipetare

dhe jam i shqiperise,,,camerise,,maqedonis,,,malit te zi,,,kosoves,,presheves bujanovcit se keto ndarje na i kane be te tjeret e jo ne

kudo qe jane trojet tona

shqipetare
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 14-01-2012 më 15:45

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Të gjithë që e kan sha Hashimin kur të vin zgjedhjet e ardhshme shkojn e votojn prap haha. Mu ma shumë po më vjen interesant dhe inati nga vet Drenicakt qysh ata pe përkrahin këtë njeri pro serb! Arkani ju ka pre në fyt ju prap e votoni Hashimin që po ja ndrec rruget Serbis për me hy në Europ.

1981 në të Milloshevicit , 2012 në të Hashim Thacit.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 47 prej 127 FillimFillim ... 3745464748495797 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •