Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 188
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    ...dhe te gjitha ishin te kenaqur me te dhe te gjitha ishin te pjekura per nje detyre te tille.
    Ca po me shofin veshet e me ndegjojne syte

Dua te di c'nenkupton ti me "DETYRE"?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po IslamInfo ti pretendon qe njerzit i shofin gjerat sipas deshirave te tyre , po ti si op i shikon gjerat tek Bibla ??

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Milkway: Une i citoj citatet e Bibles, te cilat tregojn se cifutet, urrejtesit e Profeteve kane nderhyr ne to duke i neperkemb ata, e jo se une besoj se Profetet kane vepruar dicka te tille.

Shume qarte e sqarova kete, mos te kemi keqkuptime.

Kurse Profeti Muhamed a.s. i ka pasur grate te kurrore, te gjitha kane qene te veja pervec Aishes, dhe te gjitha i ka martuar per synime shume me te medha se kenaqesia seksuale, po hec e sqarojau ketyre njerezve dicka te tille.

Sikur te ishte i tille sdo te martohej ne moshen 25 vjecare me grua me te vjeter se ai. Pra nuk e kishte qellim paresor kete qe mendojn keta njerez, po kishte shume caqe me fisnike, tham se ato duhej t'i mesonin grate per ceshtjet e grave dhe ceshtjet intime.

Sidoqofte, secili e shpreh personalitetin e vet nepermjet fjaleve te tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kurse Profeti Muhamed a.s. i ka pasur grate te kurrore, te gjitha kane qene te veja pervec Aishes, dhe te gjitha i ka martuar per synime shume me te medha se kenaqesia seksuale, po hec e sqarojau ketyre njerezve dicka te tille.

Sikur te ishte i tille sdo te martohej ne moshen 25 vjecare me grua me te vjeter se ai. .
    Islam info ,te lutem mos me thuaj se beson ne kete qe ke shkruar, ti je me intelegjent se kaq,mos me thuaj se ty ste ka shkuar fare ne mendje se martesa e Muhes se ri me VEJUSHEN E PASUR PLAKE kishte qellime tjera ,mundesine qe ne te ardhmen te plotesonte deshirat e tij perverse te fshehura ne sirtar

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Islam info ,te lutem mos me thuaj se beson ne kete qe ke shkruar, ti je me intelegjent se kaq,mos me thuaj se ty ste ka shkuar fare ne mendje se martesa e Muhes se ri me VEJUSHEN E PASUR PLAKE kishte qellime tjera ,mundesine qe ne te ardhmen te plotesonte deshirat e tij perverse te fshehura ne sirtar
    Kjo tregon se ti s'din asgje nga jeta e tij, ai s'kishte nevoje per Hatixhen ne aspektin e pasurise, sepse ridhte nga familja me autoritative e Mekes.

Madje pas thirrjes se tij ata i ofruan: Leje kete ne te cilen therret do ta japim krejt pasurine dhe do te bejm Mbretin tone dhe do te martojm me grate me te bukura tonat.

Sikur te ishte ky qellimi i tij do t'ia arrinte qe ne start.

Po ju se njihni njeriun edhe keni fytyre ta ofendoni dhe me e keqja eshte se talleni me kete. NJerez te paftyre jeni ju, skeni aspak dinjitet njerezore e as respekt e as asgje. Orientalistat nuk flasin me kesi toni per te.

Kjo e tregon edukaten tuaj apo me mire te themi jo-edukaten tuaj.

Turp te keni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Kjo tregon se ti s'din asgje nga jeta e tij, ai s'kishte nevoje per Hatixhen ne aspektin e pasurise, sepse ridhte nga familja me autoritative e Mekes.

.
    Mire,mire ,u binda ne dashurine e sinqerte te Muhes per Hatixhen ,por me keni bere mendjen qorbe tani,une perhere kam besuar (duke lexuar nga vellezerit tu te fese) se ai ishte nje djale jetim e analfabet dhe ka jetuar jete tejet modeste ,tani na del fisnik e autoritar Meke ??!!

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Mire,mire ,u binda ne dashurine e sinqerte te Muhes per Hatixhen ,por me keni bere mendjen qorbe tani,une perhere kam besuar (duke lexuar nga vellezerit tu te fese) se ai ishte nje djale jetim e analfabet dhe ka jetuar jete tejet modeste ,tani na del fisnik e autoritar Meke ??!!
    Kjo eshte kur nuk e din komplet storien po vetem nga hamendja dhe nga ndonje pjes qe ke degjuar.

Ai ka qene jetim dhe ka jetuar jete modeste, jo se nuk ka mundur te jetoj jete lluksoze, po se nuk ka dashur.

Ka dallim te madh njera nga tjetra. Sikur te deshironte ai, me nje fjale goje do te behej mbret i arabeve dhe do t'i kishte te gjitha gjerat e kesaj bote qe ia deshironte shpirti. Mirepo ai e refuzoi nje gje te tille per te treguar se MISIONI i tij eshte i vertete, sepse sikur mos te ishte ashtu do te vraponte pas TE MIRAVE TE KESAJ BOTE.

Ju keshilloj te lexoni per jeten e ketij njeriu para se te silleni ne kete menyre te pandershme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Kjo eshte kur nuk e din komplet storien po vetem nga hamendja dhe nga ndonje pjes qe ke degjuar.

Ai ka qene jetim dhe ka jetuar jete modeste, jo se nuk ka mundur te jetoj jete lluksoze, po se nuk ka dashur.

.
    Ne te gjitha librat per jeten e Muhamedit qe kam lexuar dhe te gjithe keta libra nga autore muslimane ai ishte i varfer dhe jetim dhe njohja e tij me Hatixhen ndodhi kur ai punonte per te duke nxjerre buken e gojes ose me kosovarqe ishte rroktari i Hatixhes e ti thua qe ai kishte mundesine te bente jete lluksoze por nuk donte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Ne te gjitha librat per jeten e Muhamedit qe kam lexuar dhe te gjithe keta libra nga autore muslimane ai ishte i varfer dhe jetim dhe njohja e tij me Hatixhen ndodhi kur ai punonte per te duke nxjerre buken e gojes ose me kosovarqe ishte rroktari i Hatixhes e ti thua qe ai kishte mundesine te bente jete lluksoze por nuk donte
    hmmm.... me te vertet e ke.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Per mendimin tim muhameti eshte e do mbetet nje tip i zgjuar edhe i madh se ariti te krijoje nje gje qe ka mare mendjen e miljona njerezve me perversitetin e tij e me dogmen e tij gjithmone nen hipotezen se islami eshte prodhim i tij ajo qe eshte per tu tallur e per te ardhur keq jane trute e ketyre gomereve truthare qe ndjekin e besojne keto veprime verberisht e mundohen ti mbrojne e justifikojne me cdokusht.

IslamInfo leri retorikat e kontraretorikat sarkazmo ironike se nuk te pine uje me mua se si shume te tjere ketu ja u kam nxjere bojen shume here .... Lere se avokati i kujt jam une po kontradikto ato qe thashe ne ke ***** se me replika si ajo e jotja prap brenda ne grope ngel sarin te dalesh nga lluca dot!

Generali te keqen do besh nje nder per te gjithe njerezine zgjohu edhe bej ndonje postim te sakte jo si pordha mbas bregut se deri ne gryke jemi me keto traplliqet arabike

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •