qajini hallin vetes tuj e lejeni saliun
deri dje kishim fansat e enverit e sot te sales
do zoti le politiken ky saliu se pensionin plakut tim nga 18 000 lek ja boni 11 000 lek
po ska zot se po te kishte sdo kishte lind fare ky
qajini hallin vetes tuj e lejeni saliun
deri dje kishim fansat e enverit e sot te sales
do zoti le politiken ky saliu se pensionin plakut tim nga 18 000 lek ja boni 11 000 lek
po ska zot se po te kishte sdo kishte lind fare ky
kujton se ke then ndonje gje te mencur ketu????
pfff
vazhdoni masturboheni me kujtimet e Enverit dhe ju duket vetja trima sa here e kujtoni.
Saliun e votoi shumica e popullit ( dhe mos na prallisni per manipulim votash se jeni bere bajat).
Ju mund te enderoni per te zezen e tij, por shumica e do dhe e do te forte ne krye te shtetit.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Uroj te behet me mire se eshte jete njeriu dhe si e tille meriton solidaritetin e te gjitheve per nje sherim te shpejte.
Ne politike, nje sahat e me pare te dale ne pension, per te miren e popullit nqs i ka ngelur ndonje pike "dashamiresie" per popullin shqiptar dhe nuk i eshte tretu me ujin qe donte t'ia falte Greqise.
Shoku Sali eshte perpikshmerisht i njejti: Enverist koke e kembe!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Ndonje vidio...
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Kryeministri Berisha mban nje agjende aq te ngjeshur, sa nje 20 vjecar do te kish probleme per te perballuar rutinen e stresin, e jo me nje 70 vjecar. Edhe ajo qe eshte me e keqja, duke qene se Berisha e kupton qe mosha po ben te veten, ai nuk po e ngadaleson aktivitetin e tij por po e pershpejton.
Familja dhe njerezit e tij te afert duhet ta keshillojne qe te tregoje po aq kujdes per shendetin e tij, sa tregon dhe pergjegjesite shteterore e partiake.
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 12-12-2011 më 21:02
te shkuara te shkretit ..lol .. kur i dhashe doren ne New York para nja 2 muajsh mire dukej ...![]()
me pelqeu fakti qe edi rama i paska uru sherim te shpejte
ishalla qe nga sot po marrin per mir punet
meqe me jepet rast dhe shokut brar i uroj sherim te shpejte
JO SEKS PARA MARTESE
Të shërohet kryeministri i qeverisë blu.Përshëndetje dhe shërim për kryeministrin Shqiptar i uron QeveriabluEdhe i sëmurë mbron sovranitetin dhe integritetin teritorijal të Shqipërisë.Garanton rendin demokratik dhe është mbrojtës i Shqiptarisë.Dhe shpresë e vetme që do të zgjaten ditët blu në Shqipëri ( e thënë në stilin e Brarit
).
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 13-12-2011 më 01:16
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Thaçi i uron shëndet Kryeministrit të Shqipërisë
Në tekst thuhet: Me keqardhje e morëm lajmin për një krizë shëndetësore të Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Shkelqësisë së Tij, z. Sali Berisha.
Përkeqësimi ishte i ndjeshëm, pasi ndodhi në një moment solemn, me rastin e 21 vjetorit të PDSH-së, parti që luajti rol historik në themelet e demokracisë shqiptare.
Të arriturat e PDSH-së janë meritë e kontributit dhe vizionit të kryeministrit Berisha, i cili qëndroi në krye të këtij subjekti qoftë në pozitë qoftë në opozitë.
Në emër të Qeverisës së Republikës së Kosovës dhe në emrin tim uroj që z. Berisha ta kalojë keqësimin e sotëm shëndetësor, pa asnjë pasojë, dhe të vazhdojë në drejtimin e shtetit shqiptar, drejt rezultateve dhe fitoreve të tjera.
Hashim Thaçi
Kryeministër i Republikës së Kosovës
bota sot
.
Krijoni Kontakt