Do ta ket pasur nga emocionet. Nuk eshte e lehte te drejtosh dhe kontrollosh nje tufe hajdute o Sali
Do ta ket pasur nga emocionet. Nuk eshte e lehte te drejtosh dhe kontrollosh nje tufe hajdute o Sali
Revolution 1848
Dr Berisha preferoi te shtroheshe tek spitali amerikan
Ore ti merr vesh shqip?? Gezimi im prej "militanti" do vinte edhe sikur thjesht te hiqej nga ajo karrige Sala, kshuqe nuk po pres te vdesi qe te gezoj. Vdekjen nuk ia uroj askujt... ndryshe nga ç'bejne shume te tjere ktu ne forum (qe i kane uruar vdekjen te gjithe njerezve kunder Saliut - çudi qe s'te paskan djegur keto rastet e tjera por u kape me mua).
Mooooosss!! Na theve krahet tani![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Eshte ne kolaps mendor e fizik i ziu.
Ate ka kohe qe e ka kapur semundja e pushtetit dhe gjithe energjine ja mer ajo.
Kur ka re te zeza ne horizont qe ja rrezikojne pushtetin doemos qe ja kalojne ne kolaps edhe fizikun.
I shte shpuar keq barka e pushtetit po shumica skane as sy per ta pare as vesh per ta degjuar qe ai poltiksht eshte ne piken e vdekjes.
Ne ja marte dhe fizikun sic po ja mer do ti themi te rroni vete te gjalleve te tij.
Albania Uber Alles
Sa ia qani hallin dhe ju o te mjere![]()
TIRANË- Një dobësi fizike për shkak të një viroze për të cilën po mjekohej ditët e fundit, e ka detyruar mbrëmë kryeministrin Sali Berisha që të ndërpresë festën e përvjetorit të 21-të të krijimit të Partisë Demokratike, ndërsa nuk ka mundur të përfundojë as fjalimin e tij.
Por mësohet se sot në mesditë kryeministri Berisha i është kthyer aktivitetit normal, duke shkuar në zyrën e tij. Kreu i qeverisë ka mbërritur në zyrë rreth orës 11:40, në gjendje më të mirë shëndetësore.
Të interesuar për shëndetin e tij, kanë qenë kryetari i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha si edhe kryeparlamentarja Jozefina Topalli, të cilët kanë shkuar ta vizitojnë në kryeministri.
Më herët, në një prononcim për të përditshmen “Gazeta Shqiptare” zyra e shtypit pranë kryeministrit bëri të ditur se Berisha ka anuluar një vizitë zyrtare të planifikuar për ditën e sotme në Malin e Zi.
Po sipas burimeve të kësaj gazete, mjekët që vizituan Berishën konstatuan se “kryeministri kaloi një gjendje lipotimie (debulese), e lidhur me një virozë për të cilën është mjekuar gjatë ditëve të fundit. Konsulta mjekësore tregoi parametra normale dhe gjendje të stabilizuar”.
(ma.ar/BalkanWeb)
C'na bere me kete lajm dhe ti tashi se do na merziten ata qe uruan "shuarjen" e tije....
Nito Kur vete nuk jeni te zote ta rrezoni me vote, i luteni zotit ta rrezoje me shendetin e keq ne nje moshe te tille. Mesa duket zoti pasi i dha shenjen mendoi dhe i tha te mjereve si ty ( burr je ti ? } e te tjereve qe mallkojne me vdekje si shtrigat e liga : Bota eshte e juaja, vendi juaj dhe ju tani vete duhet ta rrezoni me vote.
Duhet te tregohemi njerezor ne te tilla raste. Ne fund te fundit ai eshte Kryeministri jone.
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 13-12-2011 më 13:18
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Krijoni Kontakt