Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 125
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    me siguri ,,,

pas vdekjes se saliut,,,,

brari i forumit do behet kryeminister,,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    me siguri ,,,

pas vdekjes se saliut,,,,

brari i forumit do behet kryeminister,,,
    amin o zot
    JO SEKS PARA MARTESE

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Pavarsisht qe nuk me pelqen menyra sesi ben politike,me duhet te them se eshte politikani me forte qe mund te kemi pasur.I mire apo i keq eshte bere faktor i pashqitshem ne jetet tona dhe nqs kjo semundje pasohet me humbjen e jetes se tij, si te majtet ashtu dhe te djathtet ,si geget ashtu edhe tosket do ndjejne nje boshllike ndonese nga nje pjese e tyre urrehet masivisht
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Imagjino te thote ndonjeri ne FSH "Vdekshin te gjithe enveristet" dhe Zoti te beje duà, gjysma shqiptareve do ishte xhenoze. Ndersa Sala do ishte kryeminister i te gjalleve duke organizuar varrimin masiv te enversiteve ...

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Imagjino te thote ndonjeri ne FSH "Vdekshin te gjithe enveristet" dhe Zoti te beje duà, gjysma shqiptareve do ishte xhenoze. Ndersa Sala do ishte kryeminister i te gjalleve duke organizuar varrimin masiv te enversiteve ...

Nuk jam enveriste, as qe e kam njohur fare Enverin, por imagjino ti tani sikur ne vend te fjales : enverist te jete salist, edhe ne vend te emrit Sala te jete dikush tjeter...

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Akoma gjalle eshte?
    na informoni se na u pre oreksi,ah mor shoku Sali çna bere
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    I ra damllaja Sales ?

Boooo ia qaj hallin damllase !

Edhe ky si Enveri do te vdese duke llapur si Kreu i Ministrave te tij !

E degjuat nji moment tek lajmet kur tha gjate llapalloqes qe fliste ? - Ne 29 nentor 1912.... - tha ...

Kur e degjova , "filloi dhe ky si Enveri ...jo 1938 ,....po 1958..." , mendova ! Nuk na u ndane keta lloj udheheqesish allashqiptarce qe vdesin ne krye te zagareve te tyre , pasi kane kohe qe kane p.jerdhur nga trute e kokes !

Eh....Shqiperi , Shqiperi ....... akoma ne vitin 800 te e.s.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk jam enveriste, as qe e kam njohur fare Enverin, por imagjino ti tani sikur ne vend te fjales : enverist te jete salist, edhe ne vend te emrit Sala te jete dikush tjeter...

Ah mi Klea sa keq me vjen qe duhet te te zhgenjej.

Nuk ekzistojne Salistet, por PD-istet. Salista mund te jene rrethi farefisnor apo krahinor, ndersa PD eshte tjeter, eshte besim.

Kur t'iki Sala eshte Luli. Per Vrromen nuk ka vend ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ah mi Klea sa keq me vjen qe duhet te te zhgenjej.

Nuk ekzistojne Salistet, por PD-istet. Salista mund te jene rrethi farefisnor apo krahinor, ndersa PD eshte tjeter, eshte besim.

Kur t'iki Sala eshte Luli. Per Vrromen nuk ka vend ...
    Ahhh te lutem shume se une nuk e permenda fare Edin! Ti mund te jesh nga ato pd-ista, por treçereku (apo te pakten gjysma) jane salista.
    T'a them une e para qe nese iken Sala e vjen ne vend te tij ndonje njeri i mire, atehere do behem edhe une pd-iste, edhe pse ne te vertete nuk jam me asnje parti politike.
    Kshuqe, rri i qete se nuk me zhgenjeve fare

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ahhh te lutem shume se une nuk e permenda fare Edin! Ti mund te jesh nga ato pd-ista, por treçereku (apo te pakten gjysma) jane salista.
    T'a them une e para qe nese iken Sala e vjen ne vend te tij ndonje njeri i mire, atehere do behem edhe une pd-iste, edhe pse ne te vertete nuk jam me asnje parti politike.
    Kshuqe, rri i qete se nuk me zhgenjeve fare

Vrromen e permenda per t'i prere hovin e. Fundit atyre qe mbajne akoma syte nga Vrroma.

Me thuaj sa PD-ista njeh ti, qe i bere kaq shpejt raportet ???

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •