me siguri ,,,
pas vdekjes se saliut,,,,
brari i forumit do behet kryeminister,,,
me siguri ,,,
pas vdekjes se saliut,,,,
brari i forumit do behet kryeminister,,,
Pavarsisht qe nuk me pelqen menyra sesi ben politike,me duhet te them se eshte politikani me forte qe mund te kemi pasur.I mire apo i keq eshte bere faktor i pashqitshem ne jetet tona dhe nqs kjo semundje pasohet me humbjen e jetes se tij, si te majtet ashtu dhe te djathtet ,si geget ashtu edhe tosket do ndjejne nje boshllike ndonese nga nje pjese e tyre urrehet masivisht
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Imagjino te thote ndonjeri ne FSH "Vdekshin te gjithe enveristet" dhe Zoti te beje duà, gjysma shqiptareve do ishte xhenoze. Ndersa Sala do ishte kryeminister i te gjalleve duke organizuar varrimin masiv te enversiteve ...
![]()
![]()
![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Akoma gjalle eshte?
na informoni se na u pre oreksi,ah mor shoku Sali çna bere
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
I ra damllaja Sales ?
Boooo ia qaj hallin damllase !
Edhe ky si Enveri do te vdese duke llapur si Kreu i Ministrave te tij !
E degjuat nji moment tek lajmet kur tha gjate llapalloqes qe fliste ? - Ne 29 nentor 1912.... - tha ...
Kur e degjova , "filloi dhe ky si Enveri ...jo 1938 ,....po 1958..." , mendova ! Nuk na u ndane keta lloj udheheqesish allashqiptarce qe vdesin ne krye te zagareve te tyre , pasi kane kohe qe kane p.jerdhur nga trute e kokes !
Eh....Shqiperi , Shqiperi ....... akoma ne vitin 800 te e.s.
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Ahhh te lutem shume se une nuk e permenda fare Edin! Ti mund te jesh nga ato pd-ista, por treçereku (apo te pakten gjysma) jane salista.
T'a them une e para qe nese iken Sala e vjen ne vend te tij ndonje njeri i mire, atehere do behem edhe une pd-iste, edhe pse ne te vertete nuk jam me asnje parti politike.
Kshuqe, rri i qete se nuk me zhgenjeve fare![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt