Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 130
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    se pari, shembujt qe dhashe une pra zuma ne afrike te jugur dhe mbreti i swazilandit nuk jane asnjeri myslimane... nejse.
    mund te mos jene vende myslimane por jane vende te prapambetura.

se dyti, une nje prostitute nuk e quaj kurre grua me dinjitet. ti thua qe eshte grua me dinjitet. epo paskemi pikepamje tjeter te dinjitetit te nje femre.
    ti thua qe nje prostitute ne perendim eshte grua me dinjitet ndersa nje grua e dyte apo e trete e dikujt neper afrike apo azi eshte femer pa dinjitet.
    per mua as njera as tjetra nuk kane dinjitet...
    une nuk di te kem thene nje gje te tille,ti po thua se e paskam thene!

per mua eshte shume pa kuptim ajo qe thua.
    sipas teje nese nje femer ne perendim behet dashnorja e 133-te e dikujt eshte me dinjitet. ndersa nje tjeter qe behet gruaja e 13-te e dikujt, eshte pa dinjitet...
    eshte pa kuptim menyra se si e ke kuptuar ate qe kam shkruar une admiral,megjithate ndoshta eshte faji im qe nuk di te shprehem.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [QUOTE=shoku_tanku;3271405]
    mund te mos jene vende myslimane por jane vende te prapambetura.

une nuk di te kem thene nje gje te tille,ti po thua se e paskam thene!

eshte pa kuptim menyra se si e ke kuptuar ate qe kam shkruar une admiral,megjithate ndoshta eshte faji im qe nuk di te shprehem.
    vende te prapambetura???
    po varet nga kendveshtrimi. afrika e jugut eshte nje nder 20 ekonomite me te fuqishme te globit... gjithashtu ne G20 pervec afrikes se jugut, bejne pjese edhe 3 vende te tjera qe e lejojne poligamine... nejse
    se mos te dukem se jam ndonje fan i poligamise tani. une nuk do e praktikoja kurre dhe nuk do deshiroja qe asnje i aferm i imi te bente nje gje te tille.
    thjeshte e shoh me indiference. si homoseksualitetin.

ja nga ku u nisa qe thashe ato gjerat mbi femrat me dinjitet:
    nuk ndodh qe nje hollandez te martohet me 13 gra hollandeze per shembull sado para te kete ky tipi...mund te kete 133 dashnore po jo 13 gra te ligjeruara,jo vetem sepse nuk e lejon ligji por sepse ja presin k0qet keto grate sepse jane gra me dinjitet
    pra kuptova qe nje femer nese eshte dashnorja e 133-te e dikuje eshte femer me dinitet.
    por nese eshte gruaja e 13-te e dikujt, eshte femer pa dinjitet.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    nuk eshte e thene qe keto 133 dashnoret te kene dijeni per ekzistencen e njera tjetres!pastaj dinjiteti nuk kishte lidhje me 133 dashnoret megjithese ndodhej ne nje fjali
    gjithashtu jo te gjitha vendet qe kane ekonomi te fuqishme jane te zhvilluara edhe ne aspektin social.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Degradim moral? Ku eshte degradimi moral ketu?

Ne fene Islame nese nje person deshiron te martohet me me teper se nje grua fillimisht duhet qe gruaja e pare te pranoje qe burri i saj te martohet me gruan e dyte dhe nese ajo nuk eshte dakort mashkulli ska te drejte te martohet?

Une jam mashkull dhe nuk marr persiper si eshte te qenurit femer por vete personalisht si mashkull fantazite seksuale per te perjetuar seks me dike pervec partneres eshte e paevitueshme ndaj Islami per te parandaluar kurverine e ka lejuar martesen me me teper se nje grua.

Gjithsesi kushtet per te mbajtur me teper se nje grua jane pafund duke filluar nga te drejtat sociale e deri tek ato seksuale ndaj dhe Allahu xh.sh edhe pse e ka lejuar martesen me me teper se nje grua nuk eshte se e ka urdheruar.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Une jam mashkull dhe nuk marr persiper si eshte te qenurit femer por vete personalisht si mashkull fantazite seksuale per te perjetuar seks me dike pervec partneres eshte e paevitueshme ndaj Islami per te parandaluar kurverine e ka lejuar martesen me me teper se nje grua.

.
    Kjo ishte shume e forte!Po pse nuk lejoi islami qe nje grua te martohej me shume burra se edhe kjo eshte nje forme parandalimi per kurverine?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Kjo ishte shume e forte!Po pse nuk lejoi islami qe nje grua te martohej me shume burra se edhe kjo eshte nje forme parandalimi per kurverine?
    Sepse klinikat qe merren me analizen e ADN-se do i benin konkurence Microsoft e Apple.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Sepse klinikat qe merren me analizen e ADN-se do i benin konkurence Microsoft e Apple.
    plako te lutem me mua fol ne gjuhen e thjeshte fshatare se nuk mar vesh gjuhe te huaj

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    plako te lutem me mua fol ne gjuhen e thjeshte fshatare se nuk mar vesh gjuhe te huaj
    Perdor Google Translate
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 02-12-2011 më 13:55

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    vallaj bilaj mua kjo nuk me duket nje arsye e mjaftueshme per te ndaluar kete lloj martese!
    burri edhe e mer edhe se mer vesh po gruja e di shume mire se me cin ka met me barr..

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    vallaj bilaj mua kjo nuk me duket nje arsye e mjaftueshme per te ndaluar kete lloj martese!
    burri edhe e mer edhe se mer vesh po gruja e di shume mire se me cin ka met me barr..
    Absolutisht nuk eshte e vertete kjo qe thua ti.
    Nese nje femer ka nje marredhenie te dyfishte duke frekuentur rregullisht te dy partneret , eshte pothuajse e pamundur ta kuptoje se prej kujt ka mbetur me barre.

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-06-2008, 01:06
  3. shkolla e Frankfurtit
    Nga Kryeplaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-09-2007, 22:59
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Globalizmi dhe Antiglobalizmi
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-04-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •