po mir mo vlla,une nuk po te them qe shkon kunder deshires po puna eshte se c'botekuptim ka gruaja atje?ajo shkon e nxitur nga familja,e nxitur nga mendesia shoqerore,e nxitur nga skamja.per mua eshte viktime sepse nuk eshte nje femer aq e kultivuar sa mund te jete nje femer perendimore.sa me e pavarur ekonomikisht te jete nje femer,sa me e arsimuar,aq me e paprekshme eshte ndaj ketyre fenomeneve!nuk ndodh qe nje hollandez te martohet me 13 gra hollandeze per shembull sado para te kete ky tipi...mund te kete 133 dashnore po jo 13 gra te ligjeruara,jo vetem sepse nuk e lejon ligji por sepse ja presin k0qet keto grate sepse jane gra me dinjitet,kane nje personalitet te formuar jashte suazes se semure maskilisto-islamiste...
se pari, shembujt qe dhashe une pra zuma ne afrike te jugur dhe mbreti i swazilandit nuk jane asnjeri myslimane... nejse.
se dyti, une nje prostitute nuk e quaj kurre grua me dinjitet. ti thua qe eshte grua me dinjitet. epo paskemi pikepamje tjeter te dinjitetit te nje femre.
ti thua qe nje prostitute ne perendim eshte grua me dinjitet ndersa nje grua e dyte apo e trete e dikujt neper afrike apo azi eshte femer pa dinjitet.
per mua as njera as tjetra nuk kane dinjitet...
per mua eshte shume pa kuptim ajo qe thua.
sipas teje nese nje femer ne perendim behet dashnorja e 133-te e dikujt eshte me dinjitet. ndersa nje tjeter qe behet gruaja e 13-te e dikujt, eshte pa dinjitet...
Vasudhaiva Kutumbakam
Respekti, nderi, dinjiteti në një çift janë shtylla e një martese të lumtur. Andaj nuk e shoh të logjikshme të gjej ndonjë arsye tjetër. Të tjerat s`janë veçse keqpërdorim i lirisë së arsyeshme brenda një martese njerëzore.
Thuamë, ç`do të bëje sikur të ishe?Postuar më parë nga Lexuesi_
Por më parë më thuaj, ç`është Sheik![]()
Fol o Gazi fol, megjithëse e marr me mend përgjigjen tënde.Postuar më parë nga uj me gaz
![]()
Love has no limits
Krijoni Kontakt