Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 130
    Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ne shume vende arabe apo ne afrike te jugut, femra behet me deshire gruaja e dyte e nje te pasuri. po ta siguroj 100%. kryesisht per t'i ikur varferise.
    Vetkuptohet për t`i ikur varfërisë. Pse ç`arsye tjetër mund ta shtynte femrën të ndajë bashkëshortin me një tjetër?
    Love has no limits

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Vetkuptohet për t`i ikur varfërisë. Pse ç`arsye tjetër mund ta shtynte femrën të ndajë bashkëshortin me një tjetër?
    nuk e di. nuk jam femer
    Vasudhaiva Kutumbakam

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ah sikur te isha Sheik

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    ne shume vende arabe apo ne afrike te jugut, femra behet me deshire gruaja e dyte e nje te pasuri. po ta siguroj 100%. kryesisht per t'i ikur varferise.
    shikoje ne swaziland. nja 13 gra ka mbreti atje. thua jane detyruar? ato vihen ne rradhe.
    vjet njeren e zune ne shtart me ministrin e drejtesise. lol
    shikoje zumen ne afrike te jugut. thua i ka detyruar ai grate qe te martohen me te? une nuk besoj.
    sdq po flasim per raste te rradhe pasi vetem 3-4% e meshkujve ne keto vende praktikojne bigamine ose poligamine.
    po mir mo vlla,une nuk po te them qe shkon kunder deshires po puna eshte se c'botekuptim ka gruaja atje?ajo shkon e nxitur nga familja,e nxitur nga mendesia shoqerore,e nxitur nga skamja.per mua eshte viktime sepse nuk eshte nje femer aq e kultivuar sa mund te jete nje femer perendimore.sa me e pavarur ekonomikisht te jete nje femer,sa me e arsimuar,aq me e paprekshme eshte ndaj ketyre fenomeneve!nuk ndodh qe nje hollandez te martohet me 13 gra hollandeze per shembull sado para te kete ky tipi...mund te kete 133 dashnore po jo 13 gra te ligjeruara,jo vetem sepse nuk e lejon ligji por sepse ja presin k0qet keto grate sepse jane gra me dinjitet,kane nje personalitet te formuar jashte suazes se semure maskilisto-islamiste...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    po mir mo vlla,une nuk po te them qe shkon kunder deshires po puna eshte se c'botekuptim ka gruaja atje?ajo shkon e nxitur nga familja,e nxitur nga mendesia shoqerore,e nxitur nga skamja.per mua eshte viktime sepse nuk eshte nje femer aq e kultivuar sa mund te jete nje femer perendimore.sa me e pavarur ekonomikisht te jete nje femer,sa me e arsimuar,aq me e paprekshme eshte ndaj ketyre fenomeneve!nuk ndodh qe nje hollandez te martohet me 13 gra hollandeze per shembull sado para te kete ky tipi...mund te kete 133 dashnore po jo 13 gra te ligjeruara,jo vetem sepse nuk e lejon ligji por sepse ja presin k0qet keto grate sepse jane gra me dinjitet,kane nje personalitet te formuar jashte suazes se semure maskilisto-islamiste...
    se pari, shembujt qe dhashe une pra zuma ne afrike te jugur dhe mbreti i swazilandit nuk jane asnjeri myslimane... nejse.

se dyti, une nje prostitute nuk e quaj kurre grua me dinjitet. ti thua qe eshte grua me dinjitet. epo paskemi pikepamje tjeter te dinjitetit te nje femre.
    ti thua qe nje prostitute ne perendim eshte grua me dinjitet ndersa nje grua e dyte apo e trete e dikujt neper afrike apo azi eshte femer pa dinjitet.
    per mua as njera as tjetra nuk kane dinjitet...

per mua eshte shume pa kuptim ajo qe thua.
    sipas teje nese nje femer ne perendim behet dashnorja e 133-te e dikujt eshte me dinjitet. ndersa nje tjeter qe behet gruaja e 13-te e dikujt, eshte pa dinjitet...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    me mire s'po flas...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    nuk e di. nuk jam femer : )
    Respekti, nderi, dinjiteti në një çift janë shtylla e një martese të lumtur. Andaj nuk e shoh të logjikshme të gjej ndonjë arsye tjetër. Të tjerat s`janë veçse keqpërdorim i lirisë së arsyeshme brenda një martese njerëzore.

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_
    Ah sikur te isha Sheik : )
    Thuamë, ç`do të bëje sikur të ishe?
    Por më parë më thuaj, ç`është Sheik

Citim Postuar më parë nga uj me gaz
    me mire s'po flas... : )
    Fol o Gazi fol, megjithëse e marr me mend përgjigjen tënde.
    Love has no limits

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Ah sikur te isha Sheike

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Ah sikur te isha Sheike
    per nje femer eshte e thjeshte te jete "sheike". mjafton te qendroje te semafori dhe mund te kete burra sa te doje.
    madje edhe me mire se sheiket, pasi nuk do i dale asnje para nga gjepi, per kundrazi...... lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    per nje femer eshte e thjeshte te jete "sheike". mjafton te qendroje te semafori dhe mund te kete burra sa te doje. : p
    madje edhe me mire se sheiket, pasi nuk do i dale asnje para nga gjepi, per kundrazi...... lol.
    Lol
    Ne fakt e kisha me shume per titullin "sheike " dhe te mirat materiale qe vijne prej tij
    Pastaj kur je sheike i trajton si te duash,i ke ne dore

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-06-2008, 01:06
  3. shkolla e Frankfurtit
    Nga Kryeplaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-09-2007, 22:59
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Globalizmi dhe Antiglobalizmi
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-04-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •