Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 142
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    E kam pare e kam pare,
    po normale, per sa kohe masat te mendojne si keta me siper do jene gjithmone lehtesisht te manipulueshme nepermjet kaosit,
    rulers gonna rule, loosers gonna hate.

Nje gje eshte e sigurte, te gjithe keta moralistat me siper me siguri ndihen te vetkenaqur dhe me shpirt engjellor kur "denojne" me fjale aktin barbar ne fjale dhe i ze gjumi me ndergjegje te paster se sot kane qene nga ana e se mires.
    Kur fillon e kupton realisht dinamikat e psikologjise njerezore dhe hipokrizine masive dhe rendin me te cilit njerezit mashtrojne veten nuk ke se si te mos ndjesh keqardhje, pse jo edhe neveri.
    e di cfar? nuk eshte pune morali, por realiteti, keta qe derdellisin kot, nazi albanian qe skane dale kurre jashte kufijve te shqiperise une i kuptoj perfekt, por ty s'te falet,
    Kunder shqiptareve kudo ne perendim ushtrohet racizem pike...kjo ndodh edhe sikur te jesh i lidhur ngushte me ndonje shtetase perendimore, ne nje moment nervozizmi do te ta thote "sei proprio un albanese".

vazhdo me romantizma ariane

tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 02-12-2011 më 06:14

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kur lexo force intruder e xfiles te duket vetja sikur me qon en stormfornt

vecse en stromfront nuk pranojn as njonin as tjetrin
    stormfront eshte shum funny lol, lloj lloj debilesh sheh aty, nazi serbe, nazi ruse, bullgare etc, sikur te ishte gjalle dolfo hitleri do dhitej se qeshuri e ke parasysh sa urrente sllavet ai

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Asnje ndryshim. Ai duhet vrare.
    Cfare denimi do vuaj? Mengjes, dreke, darke do ta haj per qejfin e tij me gjithe ilacet, ohh ohh qejfe qejfe pa punuar apo paguar per asgje. Kurse per viktimat qe ju shua jeta dhe familjaret e viktimave ku eshte drejtesia per ato?! Ska. Ai vdekjen e meriton, sa me shpejt aq me mire.
    Te fusi ndonje ligj special Norway per raste te tilla te vecanta, qe e meritojne denimin me vdekje. Pse terbohen nga mend njeri nuk duhet te vuajne njerezit qe jane prekur nga kjo ngjarje makbare.
    Ti ke te drejte ne ate qe thua, jeta e atyre te gjoreve nuk do te kthehet me. Edhe ajo tronditje e madhe psikologjike e tere Norvegjise do ca kohe qe te sherohet e te rikthehet gjendja normale, te largohet ankthi e frika nga qytetaret. Por, edhe nese ky personi do denohej me vdekje nuk do ndryshonte gje. Nuk do ti trembte aspak njerezit e ngjashem me kete, psikopatet e tjere, perkundrazi do i ndizte me teper per te kryer akte te njejta, e jo vetem ne ate vend, por dhe ne vende te tjera.

Per mendimin tim e rendesishme eshte qe ky njeri do vuaje denimin, ose ne burg ose ne nje qeli psikiatrie. Dhe nuk eshte e thjeshte as ne burg e as ne qeli psikiatrie. Nuk ke cfare e do as te ngrenen, as te piren, as mospagimin e qerase se "shtepise", kur nuk mundesh te takohesh me njerez, nuk mundesh te besh ate çfare deshiron, nuk mundesh qe te besh nje jete normale. Perkundrazi, do te beje nje jete tejet me anormale ne psikiatri sesea ne burg.

Gjithashtu redesi teper te veçante duhet t'u kushtohet ekstremisteve, e sidomos grupeve ekstremiste radikale fetare, politike apo te çdo lloji tjeter. Çdo vend duhet te mbikqyre me kujdes personat dhe grupimet qe shfaqin pikepamje ekstremiste. Keto persona e grupime jane nje rrezik konstant dhe potencial per çdo lloj shoqerie. Per disa semundje eshte mire te meren masa parandaluese qe ne fillimet e tyre pasi, nese semundja perhapet me shpejtesi dhe ben ate qe ka ka per te bere, eshte e pamundur te kurohet. Keshtu, plaga e atyre familjareve qe humben 70 te dashurit e tyre eshte shume e veshtire te kurohet, çfaredo lloj vendimi te mare gjykata.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga wimpy Lexo Postimin
    e di cfar? nuk eshte pune morali, por realiteti, keta qe derdellisin kot, nazi albanian qe skane dale kurre jashte kufijve te shqiperise une i kuptoj perfekt, por ty s'te falet,
    Kunder shqiptareve kudo ne perendim ushtrohet racizem pike...kjo ndodh edhe sikur te jesh i lidhur ngushte me ndonje shtetase perendimore, ne nje moment nervozizmi do te ta thote "sei proprio un albanese".

vazhdo me romantizma ariane

tung
    shiko mo burr i dheut dhe ti mos bjer pre e devijimit te temes,
    ne po flasim per rracizem, kur tema ne fakt eshte komplet tjeter dhe mese e qarte "Rreziku islam ne evrope".

Pra te dashur koleg forumist nuk eshte pune rrace por ideologjie, kurse ju me dashje ose pa dashje e ktheni ne ate muhabetin e zakonshem dhe te rendomte te rracizmit. Ai robi shkruajti nje liber te tere ku shprehte qarte ceshtjen, cfare keni te paqarte ne kete mes?

Une nuk dua te them qe ky robi beri mire qe vrau, e kush mund te thote?
    Thelbi i qendrimit tim nuk eshte te mbroj brewick, por t'ju shkund pakez ne realitet dhe ne vend sa te merremi me vendimin e gjykates te merremi me problemin real qe ishte shkak per ate qe ndodhi, ta perseris edhe njehere per ata qe nuk e kishin mendjen, "Rreziku islam ne evrope".

Nese te jesh kunder nje ideologjie ekstreme islame qe ushqehet me injorancen e atyre qe e praktikojne quhet rracizem atehere me quani rracist po te doni, gjeja e fundit qe me intereson eshte opinioni juaj rreth meje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 02-12-2011 më 07:55

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    tema ne fakt eshte komplet tjeter dhe mese e qarte "Rreziku islam ne evrope".

te merremi me problemin real qe ishte shkak per ate qe ndodhi, ta perseris edhe njehere per ata qe nuk e kishin mendjen, "Rreziku islam ne evrope".
    uuuuu. sa frike. rreziku islam... cfare tmerri. nuk e di as se si mund te flene njerezit naten te kanosur nga ky rrezik i jashtezakonshem
    90% te europianeve apo edhe me shume nuk perballen fare gjate jetes se tyre as me islam e as me ndonje gje qe rrjedh prej tij.
    apo e quan "rrezik islam" nje grua te mbuluar qe con femijet ne kopesht?

une ne europe jetoj dhe nuk kam ndonje perballje me islamin...
    ah po. hengra sot nje döner kebab.
    a perfshihet nje veprim i tille ne "rrezikun islam ne europe"? lol.

aman o burre i dheut. leri keto perralla. europianet dhe amerikanet po eksportojne kulturen dhe besimin e tyre ne tere boten 100 here me shume se emigrantet myslimane neper europe.
    eshte mbushur pekini me peme dhe dekoracione krishtlindjesh.
    jane hapur 70 kisha te krishtera ne bangkok kur ne tere tajlanden nuk ka as 1% te krishtere.
    nuk flet kush ne lindje te larget per "rrezik te krishtere" dhe shume mire bejne.
    ti na flet ketu per "rrezik islam"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Qysh rreziku Islam ne Europe, dhe nga ana tjeter po na tregohet se si duhet te hiqen Shiptaret nga territoret e veta dhe te ndahet toka mes Serbise dhe Greqise? Sic duket ky palaco Azie nuk ka mesuar se kur erdhen prinderit e vet primate bjonde nga Azia, nuk kishin fe, as kulture, as mite as mireqenie. Kishin vetem dhune.

Ishin keta BARBARIANS at the GATES, paraadhesit e cdo ferre mongoloide, avare, kineze, arabe etj qe mesoi rrugen drejt prosperitetit dhe na ka zene deren pa reshtur qe nga fillimi kohes. Qe uzurpoi assetet dhe tokat me me vlere, pervetesoi kulturen tone, nderkohe qe na detyroi te marrim te tyren! E tashi po qahet se Shqiptaret i kane prure Islamin dhe ky nuk rron dot rehat ne pronat qe i ka vjedh stergjyshit te pellazgeve. Per bese, ujku ka gjithmone te drejte te ankohet se do ta haje delja.

Me dele nuk nenkuptoj ate qe sot eshte bere ideologji e dominances Aziatike, Islamin, se fe ajo nuk eshte me. Islami sot eshte bere nje klub ku bashkohen me dhune ose mashtrim te gjithe ata qe urrejne vlerat Perendimore, dhe ne rastin e Shqiptareve, te Shqiptareve qe urrejne identitetin e vet. (Po flas per demarkacionin ekstrem te Islamit qe perfaqesohet nga ai personi qe bente politike ne xhami).

Eshte e vertete se Shqiptaret (Kosove dhe Shqiperi) nuk jane shenuar ndonjehere ne librin e Perendimit dhe jane lene te vertiten nga cila ane te duan. Por per arsyen qe thashe me lart, duke qene se kemi qene ne, Pellazget, ata qe krijuam vlerat Perendimore origjinale permes kultures tone AUTENTIKE dhe jo nga pervetesimi sic jane shumica tjeter, ne nuk mund te zgjedhim ndryshe pa riskun e zhberjes se vetevetes. Dhe kjo per arsyen e thjeshte se indipendenca, logjika dhe humaniteti njerezor qendron permbi qenien tone si njerez, dhe sepse ne nuk zbatojme dot urdhera ose komandohemi qorrazi sic bejne tere Aziatiket.

Nuk ka gje me shemtuar se sa krimi ndaj njeriut tjeter per efekt perfitimi, dhe ne rastin e misionarit Breivik nje krim i bazuar ne nje rrene as me te madhe dhe as me te vogel se sa ajo e Milosevicit.

Edhe dicka, kultura e huaj nuk infiltron askend- popull ose grup ne se nuk gjen dyer te hapura. Kultura Aziatike ka infiltruar ne Maqedoni dhe me pak ne viset e tjera tonat, per asryen se ka hasur ne injorance dhe nje njerez qe vleresojen identititin Turk permbi ate qe kane. Kultura ne vendet Nordike ndryshoi pasi Vandalet pane efekte pozitive ne krishterim dhe kulturen qe gjeten ne Europe, dhe do te ndyshoje drejt Azise, sapo keta pasardhes te Vandaleve te thellojne krizen e tyre te identitetit. Urrejtaj eshte pjelle e boshllekut shpirteror e mendor.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 02-12-2011 më 09:23

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mire vazhdoni ti bini se njejtes gozhde.
    Ti javan e con muhabetin ne perralla parahistorike.
    Dhe lereni ate muhabetin e shqiptareve se nuk po flasim per shqiperine ketu, ajo urrejtja e brevikut per shqiptaret ishte thjesht nje detaj ne krahasim me problemin e vertete ketu. Une e dua shqiperine shume here me shume se keta pseudopatriotat virtuale qe me llafe te marrin me qafe, dhe kuptohet qe nuk ka se si te pajtohem me pikepamjet e tij kundrejt shqiptareve, keshtu qe mos e permendni kot shqiperine se nuk po flasim per shqiperine ketu por per evropen ne pergjithesi.

Kush po flet per infiltrim kulture njehere, po nuk ka shance te infiltrohet kultura e ketyre gabeleve,
    problemi eshte qe ketyre i jep gishtin te marrin krahun dhe nuk do jete e larget koha kur do kerkojne ligje speciale apo do mundohen te imponojne ligje qe u pershtaten atyre dhe jo anasjelltas, se nese nuk e ke vene re keta fare kafshesh nuk integrohen por rrine ne komunitete te mbyllura ku vazhdojne te jetojne sipas ligjit te shkretetires.

Jo more po vazhdoni ta nderroni muhabetin, jo krimi jo leshi.
    Nuk kam cfare shtoj me teper ne kete teme.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nuk ka mendje te shendoshe qe mund te justifikoje masakrimin e 77 te rinjeve me nje gjakftohtesi krokodili.
    Nuk e di si mundoheni ta justifikoni nje veprim te tij ,kur as ai vet nuk po ka mundesi ta justifikoje,para panelit gjygjesor dhe para popullit norvegjez.
    Normalisht se do quhet i cmendur,ose se ishte ne gjendje psikoze me rastin e kryerjes se aktit makaber,sepse ska si te quhet ndryshe nje njeri qe vret te rinj pa asnje motiv.
    Nese motiv quhet multikulturalizmi,atehere me vjen keq por me te keqinj jane ata qe mundohen ti justifikojne aktet e tilla.
    Shkoni justifikoni keto para familjareve te te vrareve.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    kur tema ne fakt eshte komplet tjeter dhe mese e qarte "Rreziku islam ne evrope".
    Islamiket nuk perbjene rrezik "tani per tani". Tani per tani natyrisht. Sepse nese u lihet dore e lire, heret a vone do te fillojne te behen te bezdisshem, me pas shqetesim e ne fund problem qe duhet zgjidhur per europianet.

Arsyetimi eshte i thjeshte:
    Islami permban nje plan te sakte "politiko-ligjor" (do e sqaroj me poshte pse i referohem keshtu) per shoqerine. Ky plan quhet Sharia dhe eshte i diktuar nga kurani dhe nga "sunnah". Eshte kodi i zbatueshem nga shoqeria sipas islamikeve, dhe fatkeqesisht, nuk eshte opsional, por i detyrueshem per gjithe njerezimin. Te mos i bindesh apo te mos e marresh parasysh eshte rebelim ndaj Allahut, dhe besimtaret e devote jane te urdheruar ta luftojne kete sjellje.

Ne islam nuk ka ndarje midis politikes e religjionit. Islami dhe Sharia jane te vetmet mjete gjitherregulluese te shoqerise ne cdo nivel. Pra nqs ne teori, ne pamje te jashtme eshte e mundur per nje shoqeri islamike te kete ne dukje nje sistem qeverisjeje zgjedhor apo ndonje monarki te trasheguar, ne brendesi shoqeria eshte e detyruar te rroje sipas Sharias.

Kjo perben "kercenim" per menyren e jeteses europiane, diten kur keto dy mendesi do te perplasen ne ndonje shtet. Kush nuk e kupton kaq gje, nuk duhet me te postoje ne kete teme.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    That's right, and since I'm Albanian and I come here because I want to come here, that makes you what besides the Vasojevich one ?

So long and quit flattering yourself. Your knowledge of American history and politics in general is abhorring, which makes me think whether you're such in first place.. Mentioning Ron Paul and Sarah Palin in one sentence is like mentioning Ayn Rand and Barack Obama on the other one, or better Kurt Vonnegut and conformism in the same sentence.

---
    Tamam ashtu është, përderisa unë jam Shqiptari dhe vijë këtu se dua të vij, ti cfarë mbetesh të jesh përvec një Vasojevichi cfarëdo?
    I mentioned Sarah Palin and your hero, Ron Paul, in the same sentence to drive you crazy. It's called "breaking balls"

Some day I"m going to come here and give you a World Hisotyr exam. I hope you don't flunk out

I përmendur Sarah Palin dhe heroit tuaj, Ron Paul, në të njëjtën fjali për të përzënë ju i çmendur. Ajo që quhet "balls thyer"

Disa ditë unë "m do të vijnë këtu dhe do t'ju japë një provim Hisotyr Botërore. Unë shpresoj se ju nuk flunk nga
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 02-12-2011 më 10:28
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •