@Admiral, Ti mire e ke, po nuk po flasim per kercenim ndaj nje personi direkt, po flasim per urrejtje ndaj nje populli, psh sa here serbet dhe shqiptaret therrasin per te vrare njeri tjetrin atehere u takon te dalin para gjyqit?
Nejse se po e zgjas kot muhabetin se nuk eshte se do bindim njeri tjetrin jo per gje po ti je eksperti juridik.
Edhe njehere naten e mire dhe vazhdoni jepni kontributin tuaj duke u skandalizuar per nje bote me te mire,
dhe mos e merrni kaq seriozisht forumin, e imagjinoni dot sa e merzitshme do ishte nje bote ku te gjithe jane dakord?
Joker is the key.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 01-12-2011 më 19:38
edhe kjo eshte e ndaluar... eshte e ndaluar te nxitet urrejtja, diskriminimi dhe dhuna per arsye etnike, raciale apo fetare...
informohu pak me mire te lutem.
nuk jam "eksperi juridik", sepse keto gjera i di edhe nje 15-vjecar.
je ti ai qe e solle ceshtjen ne aspektin ligjor duke thene dicka totalisht te gabuar: "deri sa nuk vret realisht, nuk ke kryer krim."
Vasudhaiva Kutumbakam
beja pak si freebyrd. perdore pak google translate. ja tek e ke artikullin 130 te kodit penal gjerman:
Wer in einer Weise, die geeignet ist, den öffentlichen Frieden zu stören,
1. gegen eine nationale, rassische, religiöse oder durch ihre ethnische Herkunft bestimmte Gruppe, gegen Teile der Bevölkerung oder gegen einen Einzelnen wegen seiner Zugehörigkeit zu einer vorbezeichneten Gruppe oder zu einem Teil der Bevölkerung zum Hass aufstachelt, zu Gewalt- oder Willkürmaßnahmen auffordert oder
2. die Menschenwürde anderer dadurch angreift, dass er eine vorbezeichnete Gruppe, Teile der Bevölkerung oder einen Einzelnen wegen seiner Zugehörigkeit zu einer vorbezeichneten Gruppe oder zu einem Teil der Bevölkerung beschimpft, böswillig verächtlich macht oder verleumdet,
wird mit Freiheitsstrafe von drei Monaten bis zu fünf Jahren bestraft.
http://dejure.org/gesetze/StGB/130.html
naten e mire dhe shikofsh endrra te bukura, pa vrasje masive te njerezve te pafajshem![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 01-12-2011 më 19:57
Vasudhaiva Kutumbakam
Nje gje te tille nuk e tha askush.
Permendja e muslimaneve ne kontekst me Hitlerin ishte vetem sa per ilustrim te ceshtjeve per te cilat po diskutohet.
Nuk ka asnje krahasim!Bravo e ke thene shume bukur po e ke dhjere tek pjesa e fundit.
ti dmth krahason Cifutet qe sic thua ti perbenin eliten ekonomike me myslot e sotem? Dmth myslot ne evrope perbekan eliten ekonomike kulturore e politike te vendit?
Dhe ti pretendon qe une te marr seriozisht pas kesaj qe the?
Ato pyetjet tua jane plotesisht te pabazuara dhe te pakuptueshme.
Nuk kane te bejne fare me ate cfare shkrova une...
Ne fakt çdo shtet i ka ligjet qe e ndalon urrrejtjen e gjtha formave,por ne perendim megjithate egzistojne oranizata raciste thuajse gjysm legale ,te cilat nga nje ane jane ndaluara me ligj ,ndesa nga ana tjeter kur keto bejne ndonje veprim te jashtligjshem kunder te huajve, ne shume raste shteti luan rrolin e shurdh memecit!!Mire keto, po e zeme qe ndihen te kercnuar nga te huajt ,por kur ndegjon shqiptaret qe paraqiten me nacis se vete nacistat ,ma perendimor se vete perendimoret qe deri dje nuk kan dit te ecin rruges drejt dhe me opinga kane ardhur ne perendim,qe pas hapjes se kufijve shume nga keto nuk lane te zeze pa bere,duke krijuar keshtu nje imazh te keq per gjithe shqiptaret ,qe dikur gezonin nje respekt si njerz te ndershem dhe puntor te mire!
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 01-12-2011 më 21:02
No, I don't buy that. The roots of Stormfront are still German and Nazi.. Remember the Germans thought of Slavs as "Untermensch' only one step higher that the Jews.
The Russians don't truly give much thought to little Albania with no nuclear strike force. Who is on the radar of Boris and Natasha. It's still those damn Americans.
Where to you get your history from? Ron Paul and that Moose killing Sarah Palin?
http://www.momlogic.com/palin_snags_...mb-270x270.jpg
Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 01-12-2011 më 22:41
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
Ta kishte pas emrin Muhamed Abdul Jabar ky robi do kishte shku puna ububuja, po thuj ishte bjond me syboqiell kshuqe ja hudhi bvthes.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Dude, the only common ground we share is our abhorrence of the black hole of Enver X and our belief in the importance of the Second Amendment (the Right to Bear Arms) Otherwise we are as far apart as the border tribes, Hoti and Vasojevich.
Dude, e vetmja bazë të përbashkët ne ndajmë është neveri tonë të vrimë e zezë e Enver X dhe besimin tonë në rëndësinë e Amendamentit të dytë (drejtë të mbajë armë) Përndryshe ne jemi aq larg njeri tjetrit si fiset kufitare, Hoti dhe Vasojevich.
![]()
![]()
We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story
That's right, and since I'm Albanian and I come here because I want to come here, that makes you what besides the Vasojevich one ?
So long and quit flattering yourself. Your knowledge of American history and politics in general is abhorring, which makes me think whether you're such in first place.. Mentioning Ron Paul and Sarah Palin in one sentence is like mentioning Ayn Rand and Barack Obama on the other one, or better Kurt Vonnegut and conformism in the same sentence.
---
Tamam ashtu është, përderisa unë jam Shqiptari dhe vijë këtu se dua të vij, ti cfarë mbetesh të jesh përvec një Vasojevichi cfarëdo?
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 02-12-2011 më 02:14
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt