Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 142
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Te huajt sidomos te krishteret po flas pa ndonje urrejtje, te bemat e tyre makabre qe i bejn ata me qdo kusht mundohen ti fshehin vetem qe mos te jen ne qender te vemendjes...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Jo duke i eliminuar, duke i seleksionuar dhe evituar qe te zhvendoset llumi arab ne evrope.
    Po edhe sikur te eliminoheshin te huajt nuk eshte se do me vinte keq, sipas disa kritereve kuptohet.
    po edhe sikur te seleksionohen, perseri do kete idiote qe te mbushur me urrejtje do bejne krime te tilla (ndoshta jo ne keto permasa, por te nxitura nga te njejtat bindje).
    edhe sikur te vinin vetem doktore e arkitekte, perseri do kete njerez qe fale urrejtjes qe ndjejne dhe frikes qe kane nga "e ndryshmja" do i urrejne keto njerez.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jo e ke gabim, ksenofobia nuk vjen nga asgjeja, nuk vjen pa shkak, shkaku jane ata te huaj qe rrine akoma ne tribu dhe qe pervec se nuk arrijne te integrohen sadopak kerkojne qe te zotet e shtepise t'i pershtaten ketyre. Pse thua doktore e arkitekte, ska lidhje profesioni por niveli personal kulturor qofte nje pastrues banjosh po te doje.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Vendimi tronditës: Breivik, jo përgjegjës për vrasjet!
    E pasakte.
    Ai eshte dhe mbetet pergjegjes.

Po te mos ekzistonte rreziku i keqperdorimit nga regjime te papergjegjshme ne Evrope dhe kudo tjeter, per raste te tilla do te duhej te ekzistonte ne cdo vend mundesia e denimit me vdekje - pavaresisht gjendjes shpirterore te autorit te krimit.

Eshte e papranueshme dhe ne pothuajse asnje aspekt pozitive qe dikush, i cili edhe para aktit te krimit kishte nevoje per trajtim te perkohshem apo te perhershem psiqik, te sanksionohet me sherbime te nevojshme pozitive (falas), perderisa dhjetra apo qindra njerez humbin jeten apo vuajn fizikisht, psiqikisht dhe ne forma te ndryshme nga akti i tij kriminal. ...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Jo e ke gabim, ksenofobia nuk vjen nga asgjeja, nuk vjen pa shkak, shkaku jane ata te huaj qe rrine akoma ne tribu dhe qe pervec se nuk arrijne te integrohen sadopak kerkojne qe te zotet e shtepise t'i pershtaten ketyre. Pse thua doktore e arkitekte, ska lidhje profesioni por niveli personal kulturor qofte nje pastrues banjosh po te doje.
    aman se po duket sikur ky idioti ne norvegji nuk ka faj, por fajin e kane te huajt qe nuk integrohen...
    ti e sheh ate qe eshte ksenofob, si nje viktime. gje totalisht e gabuar.

europianet kane shkuar ne mbare boten e kane vrare e prere vendasit, tani ate pjese te europianeve qe japin shenja ksenofobie, ti po i justifikon...

ti thua te eleminohen te huajt? une them te eleminohen ksenofobet.
    nje pakice e qelbur jane.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ti thua qe jane pakice, pakice jane ata qe e shprehin, shumica e bluan perbrenda dhe uron ne heshtje te vije nje hitler i dyte kesaj rradhe per myslot e evropes.
    Une brewikun nuk e shoh si viktime, por thjesht si nje ushtar ne nje lufte te heshtur.

Sinqerisht e keni menduar ndonjehere ishte koincidence qe ata 70 vetat tek ai ishulli ishin te rinjte e nje partie liberale?

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Jo e ke gabim, ksenofobia nuk vjen nga asgjeja, nuk vjen pa shkak,
    Do te thote, nese ty te urren dikush, atehere faji duhej te kerkohej te ti, dhe jo te ai qe te urren ty?

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    Verdikt shokues i analizës psikiatrike mbi Anders Behring Breivik, njeriu që tronditi Norvegjinë me 22 korrik, duke vrarë 77 vetë, mes një shpërthimi dhe një hapje zjarri në ishullin e Utoyas. Në bazë të analizave, Breivik nuk duhet të jetë përgjegjës për veprimet e veta.

Gjykata e Oslos ka marrë 230 faqe me përfundimin e analizave psikiatrike të kryera mbi Anders Behring Breivik. Torgeir Husby, një nga dy psikiatrit që kanë ndjekur burrin, e cilësoi hetimin psikiatrik si "shumë të vështirë dhe impenjues". Por ja që përfundimi le absolutisht pa fjale, të gjithë ata që janë në dijeni të ngjarjes: Anders Behring Breivik nuk mund të konsiderohet përgjegjës për kasaphanën e 22 korrikut, sepse në momentin e sulmit ishte i paaftë për të kuptuar dhe dashur diçka.

Ketë kanë pranuar dy psikiatrit e ngarkuar nga gjykata e Oslos për të vlerësuar ekstremistin e djathtë norvegjez, i akuzuar që vendosi një autobombë në qendrën e Oslos dhe pas disa orësh shkoi në një kamping të rinjsh në ishullin e Utoyas, ku hapi zjarr ndaj turmës.

Nëse ky lajm i përcjellë nga shtypi norvegjez do të konfirmohej, atëherë ekstremisti i djathtë nuk do të mund të ndëshkohej me burg, por duhet të dërgohet në një strukturë psikiatrike. Më 15 nëntor, Breivik ishte shfaqur para gjykatësit Torkjel Nwsheim, i cili kishte lëshuar paraburgimin në burgun e sigurisë së lartë në Ila, pak kilometra larg Oslos. Breivik kishte pranuar se ishte autor i sulmit të dyfishtë, por refuzoi të deklarohej fajtor, duke pohuar se veprimet e tij ishin "të renda, por të nevojshme". Tashmë pritën reagimet e të afërmve të viktimave, gjithmonë nëse ky përfundim do të konfirmohej. /Euronws/
    Sa vrasje masive kemi vuajtur në Shtetet e Bashkuara e fundit 10 vjeçare. Pra, shumë që kam humbur count. Nëse ai është deklaruar i çmendur apo jo vetëm të jetë i sigurt që ju vë arrë në një institucion të sigurt dhe të hedhin larg kyçe.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ti thua qe jane pakice, pakice jane ata qe e shprehin, shumica e bluan perbrenda dhe uron ne heshtje te vije nje hitler i dyte kesaj rradhe per myslot e evropes.
    Une brewikun nuk e shoh si viktime, por thjesht si nje ushtar ne nje lufte te heshtur.

Sinqerisht e keni menduar ndonjehere ishte koincidence qe ata 70 vetat tek ai ishulli ishin te rinjte e nje partie liberale?
    shumice thua ti. nuk besoj qe numri i te semureve (pasi ksenofobia ne njefare kuptimi semundje eshte) ne europe, te jete ne shumice.
    njerezit normal (vete fjala verteton qe jane shumice) nuk mund deshirojne vrasjen e miliona njerezve sic beri hitleri.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Aha qenka semundje, po debilliku semundje eshte? Dhe si mund ta luftojme?

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •