Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 142
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Hitleri nuk i ka vrare te huajt, por gjermanet e besimit hebre.
    Keta qytetare ishin plotesisht te integruar ne te gjitha sferat e jetes, edhe me te integruar se shumica absolute e gjermaneve te asaj kohe.
    Hitleri dhe regjimi i tij nuk kane ndjekur apo vrare ndonje musliman, arbe, turk etj. i cili mund te kete jetuar apo vepruar ne ate kohe ne Gjermani.
    Hitleri dhe regjimi i tij i kane zhdukur dhe kane tentuar ti zhdukin ata, te cilet ne shume aspekte ishin me te afte dhe me te arritur se ata, ne menyre qe ti nenshtrojne ata qe mbesin dhe te tjeret. ...
    Muslimanet e sotem ne Evropen Perendimore ne shume aspekte nuk mund te krahasohen me cifutet e kohes se Hitlerit, te cilet ne pjese te konsiderueshme perbenin edhe eliten ekonomike, politike, kulturore... te vendit.
    po kush tha qe hitleri perndiqte muslimanet? Ku e pe ti kete ne ato qe thashe?
    Bravo e ke thene shume bukur po e ke dhjere tek pjesa e fundit.
    ti dmth krahason Cifutet qe sic thua ti perbenin eliten ekonomike me myslot e sotem? Dmth myslot ne evrope perbekan eliten ekonomike kulturore e politike te vendit?
    Dhe ti pretendon qe une te marr seriozisht pas kesaj qe the?

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Qe mos flisni kot ju rekomandoj te njiheni me bindjet e Breivikut duke lexuar 2083 njehere, per te kuptuar si e shikon ceshtjen ne fjale ky, pastaj te flisni.
    Duhet qe norvegjezet te ju binden bindjeve te Breivikut ?? Ky njeri edhe sikur te lirohet nga aktakuza ,per shkaqe kurse psyqike ,kete kriminel duhet masakruare edhe ne liri.

C'do njeri ka ka nje bindje ,pore bindja e nje njeriu nuk munde te plotesihet ne raste se i vrete 80 femije .

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Dashuria nuk e ka çliruar kampe naziste Vdekja. Ajo mori bomba dhe plumba.
    nese te gjithe do dashuronin, gjera te tilla nuk do ndodhnin... dashuria gjeneron dashuri, urrejtja vetem dhune, luftra dhe dhembje.

dikush shkruante: "l'amor ch'a nullo amato amar perdona, mi prese del costui piacer sì forte, che, come vedi, ancor non m'abbandona."

ne anglisht: "love that exempts no one loved from loving in return, seized me for the charm of this man so firmly that as you see it does not yet leave me."

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ore, vetëm unë e lexova këtë të Javanit apo cfarë ?
    Për këtë shkërdhaturinë e fundrrinë duhet vec dënimi maksimal me vdekje, ky bir shkine thërret për therrjen e Shqiptarëve dhe shpëton, ky bir shkine meriton të paraqitet dhe të japi llogari tek gjykatat tona, ky bir shkine që po na del i sëmur psiqik njësoj si biri shkines Mijailo Mijailović që vrau ministren Suedeze Ana Lindh dhe që në fillim pa filluar procesi deshën ta shpallnin të cmëndur ?
    Shqiptarët në Shtator të këtij viti i intitulluan një rrugë ministres Suedeze të therrur me thikë nga bijt e shkinës, një ministre që jetën e saj as nuk ja dedikoi Kosovës por marrëdhënieve dhe stabilizimit dhe paqes në Ballkan, për të cilën e pagoi me jetën e saj nga një vrromë dhe fundërrinë sllave, të cilën pasi u angazhuan ta nxirrinin me muaj të cmëndur, kur lajmi u harrua, e futën në burg. Por ne nuk harruam, dhe nuk do e harrojmë as këtë fundrrinën Norvegjeze.

A look through Mr Breivik's 1,500-page 2083: A European Declaration of Independence, which he published under the pseudonym "Andrew Berwick", shows that he had a strange obsession with the Balkans. A word search for “Kosovo” comes up with 143 matches, “Serb” yields 341 matches, “Bosnia” 343 and “Albania” 208....
    Mr Breivik also has harsh words for Albanians. Their families, he says, "procreate at large scales [sic] trying to conquer territories demographically and later through bloodshed.” Although Albanians are among the most secular Muslims in the world, and fanatically pro-American at that, Mr Breivik chooses to highlight alleged links to al-Qaeda.
    In the coming "war" that Mr Breivik foresees, he discusses the deportation of Muslims from Europe and appears to endorse the physical annihilation of any Albanians and Bosniaks that resist.
    As Europe is cleansed of Muslims, Albania is designated by Mr Breivik as the official “transit zone for the Balkans”. After that, the local map is to be completely redrawn. Once all Muslims have been deported from Europe, Kosovo will be “reunified with Serbia once again.”
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Te japi llogari per fjalen e lire? Me sa di une per sa kohe nuk vret realisht nuk eshte krim te thuash qe "dua te vras".

Sigurisht qe Brewick ka qene i keqinformuar mbi shqiptaret dhe i verbuar nga fakti qe kemi shumice muslimane, po kjo mund te sistemohej lehte duke i shpjeguar historine e vertete.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    nese te gjithe do dashuronin, gjera te tilla nuk do ndodhnin... dashuria gjeneron dashuri, urrejtja vetem dhune, luftra dhe dhembje.

dikush shkruante: "l'amor ch'a nullo amato amar perdona, mi prese del costui piacer sì forte, che, come vedi, ancor non m'abbandona."

ne anglisht: "love that exempts no one loved from loving in return, seized me for the charm of this man so firmly that as you see it does not yet leave me."
    E pra unë nuk mund të argumentojnë me këtë.

Ju mund të ketë qenë një hipi(hippie)
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Ju mund të ketë qenë një hipi(hippie)
    i'm enchanted by her frozen smile, lol

altro che hippie, lei é tremenda...dai scherzo bella sorriso rotto

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Sigurisht qe Brewick ka qene i keqinformuar mbi shqiptaret dhe i verbuar nga fakti qe kemi shumice muslimane, po kjo mund te sistemohej lehte duke i shpjeguar historine e vertete.
    Unë e kam parë në një tjetër këndvështrim këtë; dmth ai (m.gj.s nuk ma merr mendja se ka qenë vetë ai ideatori i përpilimit të atij plani) ka qenë shumë mirë i informuar në lidhje me Shqiptarët. Por ai mesazh mund të mbartë këtë kontekst : ju si shqiptarë, popull i lashtë europian dhe jeni pjesë e konferencës islamike, dhe pretendohet të keni më shumë përqindje myslymësh edhe pse jeni europian të vjetër. Hapni sytë dhe vetëpozicionohuni aty ku iu takon të jeni, në anën e atyre që iu takon të jeni... - Europës Fitimtare!

Ej shiko pak, ai para disa javësh në sallë deklaroi : "nuk më vjen keq për atë që bëra, sepse e bëra për ta shpëtu Europën nga e keqja që po i vjen prej Islamit". D.m.th mjafton vetëm një bjondush europian, që të vrasë 80 vetë njëherësh pa pikë mëshire...
    Dhe jo vetëm kaq, por tani del i papërgjegjshëm penalisht, do kalojë ca kohë në klinikë, dhe do shërohet e do vazhdojë jetën normalisht....

Ironike, por kjo është jeta...

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    nuk me/na duhen argumentimet vetem shpresoj qe kjo te mos mbese vec nje enderr...

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Duhet qe norvegjezet te ju binden bindjeve te Breivikut ?? Ky njeri edhe sikur te lirohet nga aktakuza ,per shkaqe kurse psyqike ,kete kriminel duhet masakruare edhe ne liri.

C'do njeri ka ka nje bindje ,pore bindja e nje njeriu nuk munde te plotesihet ne raste se i vrete 80 femije .
    Shume shqiptare kane shkuar per lesh dhe nuk i bejne pershtypje krime te tilla,biles ca mundohen te arsytojne kete ne nje mnyre apo tjeter!! Ajo qe te brengos eshte fakti se si shqiptaret e koncetojne vepren e nje krimi,....

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •