Close
Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 209
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Prape me paramendim erdhe ti?!
    Kush eshte qellimi yt kesaj rradhe?!
    He,thuaje dreqin,qe te marrim masa te te nxjerrim jashte loje me arrogancen tende.
    Ouuu kaq xheloze ti ?! Nuk mund të thuash që nuk më shkon arroganca, apo jo ?
    Qëllimin ? Akoma nuk e kuptove ?! Nuk besoj se ka nga të rinjtë myslyma që nuk e kanë lexu Alkimistin e Paolo Coelho, sepse thonë që ia ka kopjuar historinë msitikut islam Rumiu. Meqë është kështu, po ta them të thjeshtësuar duke të cituar një fragment nga ai libër (meqë i ruaj në doc citatet e librave)

"Çdo njeri mbi tokë, e ka një thesar të vetin që e pret - i tha zemra. Ne zemrat flasim rrallë për këtë gjë, sepse njerëzit nuk kanë dëshirë t’i gjejnë këto thesare. Ne ua rrëfejmë vetëm fëmijëve të vegjël. Pastaj, ia lëmë jetës barrën që të shpjerë secilin drejt fatit të tij. Fatkeqësisht pak njerëz ndjekin legjendën vetjake dhe lumturinë. Shumica e shohin botën si diçka kërcënuese dhe, për këtë arsye, bota bëhet me të vërtetë kërcënuese. Atëherë ne zemrat, nisim të flasim përherë me zë e më të ulët, por nuk heshtim kurrë dhe, urojmë që fjalët tona të mos dëgjohen : nuk duam që njerëzit të vuajnë, ngaqë nuk kanë ndjekur udhën që ua kishim treguar."

Më të thjeshtë nuk ta bëj dot...
    Dhe kësaj here seriozisht tani : bye bye...

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    P.P.S - Yes... mos lexo crap te lutem.
    Thjesht më pat shty kurioziteti kur e pata hasur...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Po c'beni more c'beni se u vrate...adami hante kumblla juve ju mpihen dhembet...pupupupupu...ketu ju lashe edhe ketu ju gjeta!

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Sinqerisht, Yes* nuk e marr mundimin te te lexoj vetem per faktin qe pohove qe shkruan me qellime, kur ndoshta tjetri nuk e ka fare me ty apo si shkon ne mendje nje gje e tille.
    Dhe me lart ishin pyetje reteorike, per te te vene ne ate "lojen" tende. Jo se nuk e mora vesh ku doje te na dilje me ate shprehje, qe e kini bere lecke.

Sinqerisht La Lune, qenke mishërim i "kohës" së humbur kot, mbi të gjitha i mungesës totale të perceptimit dhe edukatës.
    Sinqerisht nuk ia vlenka me ty hiç...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Nuk besoj se ka nga të rinjtë myslyma që nuk e kanë lexu Alkimistin e Paolo Coelho,....
    Une ketu u rrezova nga karrigia duke qesh dhe po postoj akoma nga dyshemeja....

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Yes* - Shko tani e "vari-ja" shokeve.

Yes* - Shko tani e "vari-ja" shokeve.
    Çfarë gjëje t'ua vari ?! Unë shokët i kam me shumë edukatë, dhe nuk i kemi varur gjë njëri tjetrit... Por meqë ti dinke diçka që iu varet, edhe mund të na e thuash... Na ndriço pak, se vdiqëm...

Se desh harrova, nëse e ke fjalën për këtë:
    Unë zakonisht debatoj me meshkuj në forum, s'para ua vari femrave, sidomos kur më bëjnë tangërllik.
    Siç e sheh është pa thonjëza, sepse ka qenë një shprehje e thjeshtë me kuptimin e "i kushtoj më shumë vëmendje", ose "harxhoj 'kohën' time më shumë" për arsye - ta pranojmë tani : meshkujt kanë më llogjikë të ftohtë, mund të mësosh shumë duke debatuar me ta...
    Por kur ti ia vë thonjëzat, nuk ngjan aspak sportive...

Gj.s.s të dhashë sqarime, edhe pse nuk i meritoje për hir të së vërtetës...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 01-12-2011 më 14:23

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Islaminfo nuk ke pse i bi kaq gjate me u tregu qe do me u be cift me La Lunen.
    Mos me fut mua ne punet tuaja... thuaja deirekt goces ja ku e ke.

Sa per avokate yhyyy sa kam une...
    Hahahaha, LOL. Thanks po jam i martuar.

Mirepo kjo ne psikologji tregon dicka tjeter: Se ti deshiron te behesh cift me YES-in.

Yes or No?? Hahahaha

Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Mirepo kjo ne psikologji tregon dicka tjeter: Se ti deshiron te behesh cift me YES-in.
    Po më përgojon ? Mos harro se çfarë thotë Kur'ani dhe Muhamedi për ata që përgojojnë...
    Për hir të së vërtetës, ajo që e thua ti se si qëndron në psikologji, e ke gabim. Këtë Freud e quante projektim, dmth këtë dëshirë e paske ti në mendje dhe ia projekton të tjerëve, sepse ty nuk ta mban të kesh dy gra...

Jo flm !
    Pastaj, unë dhe Intruder nuk jemi nga ata që kanë mbetë me u "fërku" forumeve...

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Cili ishte fruti i ndalur që hëngri Ademi dhe Eva (Ademi dhe Hava)?
    Ndonjë referencë nga librat e shenjtë apo ndonjë mendim ndryshe?
    Une them qe Adami dhe Eva pasi kuptuan lakuriqesine veshen brecka Armani

Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •