Jo sot por dje me beri pershtypje ajo qe tha mesuesja e cunit. Nuk eshte cudi tha qe cuni yt te behet shkrimtar nje dite. Ka shume fantazi. Mesuesja e vjetshme e shikonte si piktor. Te shohim vitin tjeter. Ju befte mami! I gjithanshem eshte.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 19-11-2011 më 12:36
Feelings change - memories don't.
aww mia, mommy pride
meqe po flasim per femij
vajza sot i beri pershtypje halles dhe xhaxhait te saj...me gishtin e saj te vogel e komandonte xhaxhain te ulej "sitttt down" dhe kur ulej duartrokiste duke then "bavoo" lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
rremuja e kesaj dite te hene
Në gjumë dhe në errësirë çdo gjë është e bukur.
Thx rexhi & stern. U ndjeva vertet krenare se vertet degjova fjale te mrekullueshme. Aq krenare u ndjeva sa ikem direkt tek toys R us per ti blere nje dhurate.. Sot me bene pershtypje keto koleget e mia. Po haja hurme, kaki dhe ato as nuk e kishin pare si frute ndonjehere Te mendodh qe e gjen ne cdo dyqan. As emrin s'ja dinin.lol Edhe bamjen se njihnin fare qe e gjen tere vitin te fresket lol. Mu desh ti. beja google bamjet se s'po e kishin idene c'ishin." Ku jetoni ju o njerez!" u thashe e habitur! Njera nga ato e provoi hurmen dhe e pelqeu shume lol. E bukura eshte se te gjitha e moren per domate, lol.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 21-11-2011 më 19:58
Feelings change - memories don't.
pse gjithemone kur mendoj dicka nuk duket keq apo qe duket interesante, dicka del qe me ben te mendoj "ohh crap"....sot bera shadow nje PA ne urology, dhe nje pacient zezak deshte te kishte vasectomy dhe kjo duhet ta kontrollonte nese sdo ishte a "potential problem" per proceduren qe do bente doktori...duhet te hiqte pantallonat etj...ne ate moment mendova...heck no, pediatrics is what i am going to pursue lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po me ben pershtypje forumi,spo gjej "Postimet e reja " O_o
nje te cmendur qe ecte neper shi pa cader dhe...dhe kjo e cmendur isha une.....
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Sot me beri pershtypje qe qenka konvertu Halla Mine ne orthodhokse. Eu halla mine eu![]()
halla mine
orthodhokse
Anëtarësuar: 05-01-2011
Vendndodhja: brojë
Postime: 765
Per me shume qenka dhe e Brojes![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 22-11-2011 më 06:47
Krijoni Kontakt