Close
Faqja 0 prej 82 FillimFillim 121050 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 814
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Sot më bën përshtypje...

...qe pashe perseri ne tram te njejten vajze qe ishte ne tram me mua edhe sot ne mengjes...

dhe e keni vene re edhe ju qe dermatologet femra jane te gjitha te bukura ndersa dermatologet meshkuj jo dhe aq? si shpjegohet kjo?
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 02-11-2011 më 09:14

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    brokeno kjo shpjegohet se femrat jane te bukura nga ginia femerore prej natyrore, kurse ne meshkujt jemi mesataro natyrore por trupore bukurore terheqsore... Femrat shikohet ne fytyre, meshkujt ne trup.Te them te drejten brokeno ju cmeneni pas cunave me trupore bukurore te forte edhe sikur te jet fytyro majmuno. Ky fakt lidhet me terheqjee biologjike, qe dmth trupi mashkullor e bo krijesen femerore te afrohet dhe te flirtohet.. Ne lokal ku ndodhet shume femra, gjoja e pare qe ato vejn re te mashkulli eshte trupi dhe ndjen terheqje fizike...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    bukuria fizike thjesht terheq vemendjen por qe te cmendesh si thua ti duhet shume me shume se vetem kaq...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    bukuria fizike thjesht terheq vemendjen por qe te cmendesh si thua ti duhet shume me shume se vetem kaq...
    Brokeno e them ne menyre figurative cmenesh ne kuptimin qe gjoja e pare me e rendsishme eshte fiziku mashkullor.. Me vone kerkon te zbuloje cilesi te tjera si e ka inteligjencen, si komunikon.. Brokeno mbase per ty ste bo pershtypje fiziku, po te pyesesh ne pergjithsi femrat do zgjedhin fiziku bukuror me fytyro majmuno me shume se fytyro bukuror me fiziku shemtuto
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    ...qe pashe perseri ne tram te njejten vajze qe ishte ne tram me mua edhe sot ne mengjes...

dhe e keni vene re edhe ju qe dermatologet femra jane te gjitha te bukura ndersa dermatologet meshkuj jo dhe aq? si shpjegohet kjo?
    Rastisi besoj se lekura ska te beje me punen dna me shume
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Brokeno e them ne menyre figurative cmenesh ne kuptimin qe gjoja e pare me e rendsishme eshte fiziku mashkullor.. Me vone kerkon te zbuloje cilesi te tjera si e ka inteligjencen, si komunikon.. Brokeno mbase per ty ste bo pershtypje fiziku, po te pyesesh ne pergjithsi femrat do zgjedhin fiziku bukuror me fytyro majmuno me shume se fytyro bukuror me fiziku shemtuto
    po te mos me bente pershtypje nuk do e shkruaja pershtypjen qe shkruajta ne postimin e pare

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Rastisi besoj se lekura ska te beje me punen dna me shume
    nuk flas vetem per nje dermatolog apo nje dermatologe por per shume dermatologe meshkuj e femra...

kuptohet qe tema eshte e hapur per pershtypjet e te gjitheve...
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 02-11-2011 më 10:28

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Vetja,jam bere si pule e shushatur O_o

ne PT
    sikur do me shikonin mitren really awkward

ne nje zyre me nje sekretare haha, pershtypje vetja, funny what happened
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    sonte me ka ber shume pershtypje koha qe mezi po kalonte ne pune ...po shyqyr kaloj
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Sot me ben pershtypje qe edhe pse kaq kohe pa hyre ne forum dhe prap shume gjera duken sikur kane ngelur atje ku i lashe
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Faqja 0 prej 82 FillimFillim 121050 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •