Close
Faqja 8 prej 82 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 814
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    aha, ok shume mire. po mire kot te pyes, e zeme se le te themi se ishe te ajo e uruar 'list' e personave qe une gjasme konstatova qe nuk ju hapen mesazhet private, per ca duhet te ishe kaq e shqetesuar spo e kuptoj? apo thejesht je duke me treguar mua qe sta ndjene fare per mua?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk du te me lexohen mp-te, LOl. Tani qe ti the nuk e ke ndesh nickun tim ne ate liste, u qetesova. C'hyn ketu ma ndjen apo s'ma ndjen?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    haaa, po pse me kush te tha ty qe edhe kur mundohesh tu nisesh ndonje pm robve, atyre u lexohet komplet kutia e tyre postare automatikisht?

C'hyn qeni ketu, shkopi, une? Hyn..hyn..
    Without deviation from the norm, progress is not possible

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    ne te vertete me beri pershtypje mbreme dicka. kur dola nga puna po kthehesha ne shtepi ne kembe si gjithmone.shpesh here e bej rrugen qe jam duke degjuar muzike e mendja ime fluturon e arrij ne shtepi pa e kuptuar as vete si arrita.mbreme do te kishte qene e njeta gje sikur te mos isha gjendur balle per balle me nje burre. ne nje moment ngrita syte dhe e pashe..
    u ndjeva keq per te. kishte dicka ne syte e tij qe me trembi.me dha pershtypjen e nje njeriu qe jeta e kishte vene poshte , nje njeri qe kishte ndaluar se luftuari per deshirat , idealet e obiektivet e tij ..syte e tij ishin bosh..sikur kishin pranuar humbjen...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Po mendoj tani qe erdhi dimri duhet cdo jave me ble doreza... Se kuptoj as vet si me humbin
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pash besen mas me thoni se asht i vertet iky emision

http://www.youtube.com/watch?v=w3oQ5...eature=related
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po ajo e uruara kur e dinte sa lelke kishte pse nuk te mbajti vetem 2 ore? Se mos kujtoi se ofrove te rrije 1 ore free.
    per kete me vjen inat gjitheashtu qe nuk konsultoj me prinderit e saj me perpara sa ore mund te me paguante...geez po me ikin gjithe benxina duke vajtur vara vingo ta tutor ate kur do ajo :/

sot me beri pershtypje mami...ughgghgh zakonisht familjaret qeshin ose iritohen kur un i pyes "je i/e sigurt, me garanton kete, po vete thjesht nga mendimi jot" etje...si tip me pelqen siguria prandaj i bej keto pyetje kur ka te bej me veten time...si pshm nese me premton dikush dicka, sdua qe personi ta thot kot pa qen te sigurt, po sje sigurt thuaj "nuk jam i/e sigurt...jo "po po do ta bej"...so me tha qe di dike ne pune qe eshte PA, dhe qe mund ti bej shadow...e pyeta "je e sigurt qe eshte PA?"..."Po"..."se ka problem nese i bej shadow"?...."jo"...so ok desha te filloja sa me shpejt por mami po insistonte qe un te merrja provimin njehere pastaj te perqendrohesha, un kembuglja qe provimi aty eshte e marr kur te dua, por te gjej nje PA qe ti bej shadow dhe te me bej nje rekomandim eshte me important...por jooo, me thot "mos u shqeteso per PA as ske per te bere aq shume ore sa duhet do i them un asaj se e shikoj ne pune dhe i flas nganjehere, ti perqendrohu per provimin" dhe po neveritej qe un po kembgulja kemb qe desha te beja shadow me perpara provimit...so ok i thash "nese un bej shadow menjehere dhe ajo me shkruan shume shpejt rekomandimin atehere ok do perqendrohem per provimin"...mbarroj provimin pyes mamin "nese ka folur"...do i flas etje etje, kalon nje jave prap insistoj se po me vijn deadline per aplikim dhe dua rekomandimin por duhet te shadow ne fillim....shkojm sot tek spitalin dheeeeee kjo "shoqka" e mamit nuk eshte PA por RNP ugggghhhhhh, pershtypja sot....gosh kur kembgul kemb mos te dorezohem deri sa te me plotesohen dyshimet!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    haaa, po pse me kush te tha ty qe edhe kur mundohesh tu nisesh ndonje pm robve, atyre u lexohet komplet kutia e tyre postare automatikisht?

C'hyn qeni ketu, shkopi, une? Hyn..hyn..
    Automatikisht jo por ku duan dhe lexojne shefat normal, se moderatoret dhe te duan s'kane opsionin e hapjes. Per gallate kuptohet se nuk u hyjne shume ne pune llogjet e e popullit te thjeshte si ne, besoj.
    Feelings change - memories don't.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    ne te vertete me beri pershtypje mbreme dicka. kur dola nga puna po kthehesha ne shtepi ne kembe si gjithmone.shpesh here e bej rrugen qe jam duke degjuar muzike e mendja ime fluturon e arrij ne shtepi pa e kuptuar as vete si arrita.mbreme do te kishte qene e njeta gje sikur te mos isha gjendur balle per balle me nje burre. ne nje moment ngrita syte dhe e pashe..
    u ndjeva keq per te. kishte dicka ne syte e tij qe me trembi.me dha pershtypjen e nje njeriu qe jeta e kishte vene poshte , nje njeri qe kishte ndaluar se luftuari per deshirat , idealet e obiektivet e tij ..syte e tij ishin bosh..sikur kishin pranuar humbjen...
    po me ben shume pershtypje ky shkrim!

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Pse te beri pershtypje? Ajo e di qe ti nuk i ke aq apo te eshte hequr sikur ka para?
    Ne emigrim nuk eshte cudi xhanem te te kerkojne borxh. Ne fund te fundit te aferm aty shoqet/shoket te behen kur s'ke familjare.

Me ka bere pershtypje qe ka qene vertet ngrohte.
    Me beri pershtypje se eshte si mua edhe pa buke te kete mbetur e ka vdekje te kerkoje.... Po leket i deshte se burrin e hoqen nga puna edhe duhet te paguante shtepine ne bange Nuk me kuptove une kam dhene edhe jap ne njerez te huaj jo ne njerezit tim sepse edhe shoqeria eshte pjese e familjes time sic e the edhe ti....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 8 prej 82 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •