Close
Faqja 12 prej 82 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 814
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    si shume e qete po me duket kjo dita sot...kane harruar njerezit qe do paguajne taksat.. do na e marrin shpirtin te henen e te marten perse lene gjithcka per ditet e fundit??
    keshtu eshte gjithandej, njerezit nuk i leshojne kollaj leket deri ne momentin e fundit

ne kete vit kur vajtem dhe beme deklaraten e te ardhura vajtem ne sekonden e fundit , mbylleshe ne 12 te nates dhe ne vajtem ne oren 11 e 30 te nates dhe nuk ishim te vetmit, kishte rradhe
    ne ate zyre ishe me videokamere dhe nje kuti postale dhe hidheshe ne kuti se njeri nuk punon deri ne ate ore
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 25-11-2011 më 06:26

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    keshtu eshte gjithandej, njerezit nuk i leshojne kollaj leket deri ne momentin e fundit

ne kete vit kur vajtem dhe beme deklaraten e te ardhura vajtem ne sekonden e fundit , mbylleshe ne 12 te nates dhe ne vajtem ne oren 11 e 30 te nates dhe nuk ishim te vetmit, kishte rradhe
    ne ate zyre ishe me videokamere dhe nje kuti postale dhe hidheshe ne kuti se njeri nuk punon deri ne ate ore
    ehh keshtu do jete dhe ketej , te henen e te marten do kujtohen te gjithe, imagjonoj cfare rremuje do jete neper posta dhe banka deri me date 30. ne ketu i kemi pergaditur ka 10 dite i kemi lajmeruar njerezit qe te vine ti marrin por si duket sot jane nisur te gjithe per weekend, se prishin terezine kollaj
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sme hapen syt me dhemb koka dje me burrin e kalova limitin e veres ishalla skena bo ndonje te pabome

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Sme hapen syt me dhemb koka dje me burrin e kalova limitin e veres ishalla skena bo ndonje te pabome

Eh per kete e paske Me asgja nuk ban te futesh ne LIMIT Se ma ndej pasojat jan te paparashikueshme.

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    haj me nanji goc ishalla ..p

me ben pershtpje fakti qe sme ben asgje pershtypje....pervec dickaje...

ti cop mishi me dy sy zhduku nga faqja e dhueut sepse je ber me e pavlere se kjo lecka qe une fshij kepucet para se te hyj ne lagje....
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Edhe tek EKO-ja te vesh asnje njeri nuk mban radhe po me te shtyre...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nje kolegia ime. Ne nje party cupa qe supozohej te jete ''e saja'' therriste mami shoqen me te cilen ajo ndan shtepine. Per cdo gje i vinte asaj tjetres dhe jo kesaj. Kjo kolegia ime eshte babi? Ka mundesi qe koleget e tjera e dine nese jane lesbike apo jo, por c'ti pyetesh ato. Ato jane me keq se BBC. Vene ja thone direkt qe i pyeta une.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Pershtypja e sotit - editoriali i gazetes "Kosova Sot"...

Kombëtarja, si pretekst

"Projekti qe nisi ne 28 Nentor te vitit 1912 u pasua gati nje shekull me vone, me 17 Shkurt te vitit 2008, me pavaresine e Kosoves. Tashme dy shtete shqiptare sovrane e demokratike jane shnderruar denjesisht ne faktore paqeje dhe qendrueshmerie ne rajon e me gjere, duke iu afruar 100-vjetorit te Pavarësise, me arritje te qarta per ceshtjen kombetare, ne proceset integruese dhe ne standardet demokratike".

Keto jane' fjalet e Presidentit te Shqiperise, Bamir Topi, gjate nje fjalimi ne Vlore. Ne Kosove, kete gje nuk mund ta thote publikisht, ta zeme, Atifete jahjaga. Por, as të tjeret nuk e bejne dot. Kete 28 nentor, flamujt kombetare e mbuluan Shqipërine, ndersa nuk ishte me i paket entuziazmi ne Kosove.

"Bac, do e kryejme kuq e zi", ishte motoja e radhes qe u shfaq ne Prishtine. Per kete slogan dhe nje flamur te madh, u perkujdes Aleanca Kuq e Zi. Ne krye te kesaj te fundit pritet te vije presidenti aktual i shtetit shqiptar, Bamir Topi, pasi ta perfundoje mandatin e tij.

Nje menyre e mire per te rihyre ne tregun partiak, me dicka te harruar, sidomos ne Shqiperi - idealin kombetar. Ne ballafaqimin e eger politik, nje alternative e tille, kuqezi, s'duket ide e keqe. Te kujton pak a shume Levizjen "Vetevendosje" para hyrjes ne jeten politike, ndonese ka plot gjera qe i dallojne. Fundja, Topi s'mund te jete nje Albin Kurt.

Nga pushteti ne parti dhe nga partia drejt pushtetit, edhe idealet mund te pesojne ndryshime. Historikisht, shqiptareve keshtu u ka ndodhur. Rruges drejt kolltukut pushtetor, zbehet edhe patriotizmi, ngushtohet rrethi.

Arrin nje faze, kur lideret mberthehen pas luksit qe u jep pushteti, saqe gjerat si flamuri, kombi, shqiptaret, mund te jene edhe te paperfillshme. Deri tani ende nuk e kemi nje shembull triumfues, qe nje parti e idealeve kombetare ta kete kapur cakun. Mos qofte ky vec nje pretekst, per politikanet qe shfaqen idealistë. Ose, ne rastin me zhgenjyes, per idealistet qe konvertohen ne politikane.
    Dhuro shumë...e prit pak!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    para nja 2 minutash me beri pershtypje qe as vllai as babi nuk e kapin tel ...ja ta provoj prap ca mebo kan dal robt kan dal per qef jo si une ne shpi
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    si eshte e mundur qe ta humbesh kardin e bankes tre here vetem brenda nje viti

Faqja 12 prej 82 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •