Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 118
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Angry

hajde shoqeri maskiliste

te gjithe kritikojne femren
    asnjeri nuk kritikon mashkullin..................................

i/e regjistruar Maska e evanescense
    Anëtarësuar
    10-10-2010
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    smokkie nuk esht aspak lajm i mire perkundrazi dhe ky te vrasjet futet por vrasja fillon avash avash,dhe ajo qe nuk merr semundje ka pasoja te tj ............mesuesit dhe prinderit duhet ti edukojne dhe te merren me kete drejtim,une jam vete nene dhe do tme biente pika nese e marr vesht per vajzen time, mardhenia sexuale ka kohen e vet mesimet kaneme shume rendesi ne ate moshe
    E DASHUR !!! ti ke te drejte kur thua qe te degjosh per femijen tend dicka te tille , eshte e papranueshme. por nese ti i lejon femijes tend te perdore Fb qe ne moshe kaq te vogel , te perdore internetin nje pjese te madhe te kohes ...pasojat jane pikerisht keto qe lexojme cdo dite e me shume .
    Në gjumë dhe në errësirë çdo gjë është e bukur.

Anëtarësuar
    10-10-2010
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une nuk besoj deri ne 30 vjece mendoj femrat shqiptare ne baze te tradites jane te paprekura
    ku jeton ti?????

Anëtarësuar
    10-10-2010
    Postime
    46
    Gjithesesi do thoja se shpesh here ngaterrohen "dashuriçkat e moshes" me te kryerit marrdhenie seksuale ........ e vertete qe ne kete moshe shume fillojne te ndjejne vertete rrahjet e para te zemres , por jo te arrijne deri tek seksi . jane thjesht sikurse thashe dhe me lart ..."gili-vilit e moshes"

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Thirsty nga ana e zhvillimit psiqik babai eshte ndikimi kryesor ne marredheniet qe do te kete vajza me djemt. Ose meqe po flasim per shoqerine ne pergjithesi te them me mashkullin qe rriten, qofte ai step-dad, daje, xhaje, vella i madh, gjysh. Je ne unvi. akoma?! Merr ndonje klase psikologjie ta tregojne me gjere e gjate pse-ne. Vajza duhet te kene nje figure mashkullore ne jete per te kuptuar dhe meshkujt e tjere te botes.

Pse te jete babai figura kryesore, ti si femer, nuk synon pak me shume? Per mendimin tim kryesorja eshte nena, cfare flet nena me te bijen, i ati kurr nuk e flet, cfare i tregon e bija nenes, ajo kurre nuk i tregon te atit. I ati ka nje ndikim atesor ndaj te bijes e jo si seks i kundert, nese i ati e meson per dicka, e meson si te behet grua per shtepi. kjo eshte kohe interneti, sa do ti flasin prinderit, ajo eshte e ndikuar thelle nga shoqeria
    gjithcka varet nga vajza, nga llogjika e saj, se si ajo e kutpon...
    Ehh ca flase une e ca flet ti i bie kjo mesiper. Cfare synimi duhet te kem une si femer kur jam 13 vjecare ne kete histori. Nje 13 vjece cfare llogjike ka, mos ja fut kot se ska kuptim. Llogjiken ja fut ne koke prinderi! Skam sesi te jua them ndryshe qe ta kuptoni, ngaaaaaa zhvillimi i mendjes femra ka nevoj per nje figure mashkullore. Kurse mashkulli ka nevoj per nje figure femerore. Tani ne shoqeri e ke degjuar shprehjen dhe ne anglisht ''we marry our parents'' qe eshte dhe ne shqip, shif baben merr te birin, shif nenen merr te bijen. Po te sjell si shembull Marilyn Monroe (who had daddy issues growing up) qe eshte rritur pa nje figure te qendrueshme mashkullore. Meqe dola ke Monroe po divijoj pak nga tema, besohet se ishte ajo qe i dha semundjen syphilis JFK.

Jane jashte normes sepse nuk pranohet ne shoqeri martesa me 13-15 vjecare tani. Ligji eshte nese ben marrdheni me dike nen 18 vjec mund te denohesh si sex offendor.

Edhe nje gje tjeter qe me erdhi ndermend, sa me teper te presin adoleshentet (mashkull/femer) te kryejne marrdhenie aq me te kompletuar dhe me te larte e kane vetebesimin (self-esteem) sesa femijet qe kryejne marrdhenie me heret. Edhe ky fakti me studim! Une po ta them, skam kohe te shfletoj librin qe ta sjell ketu ty kete fakt. Nese te intereson te lexosh me shume atehere do beje mire, nese jo atehere merri si te duash cfare shkruaj une.

Marya ja ja se jam une duke kritikuar mashkullin mo u merzit
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 19-11-2011 më 08:13

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    hajde shoqeri maskiliste

te gjithe kritikojne femren
    asnjeri nuk kritikon mashkullin..................................

Harrojne nje detai te vogel, qe keto femra minorene me meshkuj jominoren nga trupi dhe minoren nga trute dhe e folura , shkoin .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Pse gjyshet tona kur u martonin sa vjeçe ishin? Gjyshja ime femijen e pare e ka bere 15 vjeçe, nuk e beri me frymen e shenjte..prandaj te mos iu duket kaq jashte norme qe 13 vjeçaret bejne sex 13 vjeçe ne 2011..thuaj ndryshon puna sepse nuk jane te martuara, apo bejne sex per qef e jo per te krijuar familje..epo kane ecur para gjerat nuk jane me si me pare..
    e cfare do te thote se eshte viti 2011?
    me kalimin e viteve duhet te zbrese mosha e humbjes se virgjerise apo si eshte kjo pune?
    kane ecur para gjerat thua ti, une them kane ecur mbrapa. po behen gjera qe jane bere ne mesjete.
    ne spanjen mesjetare qe ne moshen 12-13 vjec konsiderohej maxhoren dhe mund te martoheshe. drejt kesaj te shkojme dhe te themi po ecim para?
    ne gjermani vetem 10% e vajzave kane kryer mardhenie pa mbushur 14 vjec. pra eshte jashte norme edhe atje. apo shohim karaibet dhe ameriken e jugut ne ku e fillojne edhe qe ne moshen 10 vjecare dhe 14 vjec behen me femije?
    femije me femije
    ti thua te mos duket aq jashte norme qe ne shqiperi qe nje vajze 13 vjecare te beje sex??????
    mua me duket jashte norme qe c'ke me te.
    Vasudhaiva Kutumbakam

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    un se besoj keto pallavrat e shqiptareve qe nxhjerin 13 vjece Sex wtf
    pastaj edhe nese bejn me ke bejn Dikush i mashtron ne kete rast Djemt mosha me e madhe
    atehere duhet te gjejm perse keta pedofila mashtrojn vajzat 13 vjecare

lajm futja kot
    Partizoni

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kjo teme po nxjerr ne shesh midis tjerash qe ne shoqerite shqiptare nuk paska vetem minorene anormale por edhe paska shume pedofila.

Me nje fjale qenkemi teresisht shoqeri e semure!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kjo teme po nxjerr ne shesh midis tjerash qe ne shoqerite shqiptare nuk paska vetem minorene anormale por edhe paska shume pedofila.

Me nje fjale qenkemi teresisht shoqeri e semure!

bravo,,,

aq te semure sa evropa ka nje shqipetare perfaqesuese ne cdo shtepi publike

apo cdo semafore ku behet tregeti mishi,,,

dhe cdo prostitute ka nje nga keta pedofilat tutore

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •