Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 118
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Me ne fund nje lajm i mire se na mbyten lajmet makabre me vrasje e vjedhje !!
    Cdo gje eshte relative...

Konstantin ka te drejte,lajmi eshte jo pak i vertete. Ketu ku jam une (ne Shqiperi normalisht) ka me dhjetra vajza qe e kane shpuar cipen qe ne moshen 13 vjecare ,ose po e them pa mbushur 15 vjec. Une te pakten njoh dhe di disa prej tyre. Ka nga ato qe jane eksperte,ka nga ato qe e bejne duke u nisur nga facebook lol,ka nga te gjitha llojet. Ketu ku jam une,e di me siguri qe raste te tilla nuk jane pak. Edhe sikur dy te ishin,jane shume. Dhe mbi te gjitha,eshte fenomen qe vjen dhe shtohet,rritet.
    Ka dhe nga ato vajza qe vijne nga jashte shtetit,sidomos Itali dhe Greqi dhe e kujtojne cdo gje tralala dhe pasi i kane dhene draper andej me Marokene dhe Rumune,vijne ketu dhe nuk e harrojne zanatin. Theksoj qe behet fjale per moshat e vogla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 18-11-2011 më 09:21
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    lajmi eshte jo pak i vertete. Ketu ku jam une (ne Shqiperi normalisht) ka me dhjetra vajza qe e kane shpuar cipen qe ne moshen 13 vjecare ,ose po e them pa mbushur 15 vjec. Une te pakten njoh dhe di disa prej tyre.
    po nga e di ti blood? i ke mbajtur bishtukun (sic themi nga shkodra)???
    aman o burre se e dime se si fluturojne thashethemet ne shqiperi.
    edhe sikur nje djale te pije nje here dicka me nje vajze, thote:
    - e sheh ate vajzen? kam bere seks me te para kaq kohesh.
    - po pse nuk e pershendete te pakten? lol

nje mashkull mund te shpifi duke thene se ka kryer mardhenie me nje vajze kur ajo ishte ne moshen 13-14 vjec, gjoja sikur ka fituar ndonje trofe dhe te gjithe e besojne.

pastaj jam dakort me ty qe ne shqiperi femrat po behen gjithnje e me te "hapura". lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    smokkie nuk esht aspak lajm i mire perkundrazi dhe ky te vrasjet futet por vrasja fillon avash avash,dhe ajo qe nuk merr semundje ka pasoja te tj ............mesuesit dhe prinderit duhet ti edukojne dhe te merren me kete drejtim,une jam vete nene dhe do tme biente pika nese e marr vesht per vajzen time, mardhenia sexuale ka kohen e vet mesimet kaneme shume rendesi ne ate moshe
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po nga e di ti blood? i ke mbajtur bishtukun (sic themi nga shkodra)???
    aman o burre se e dime se si fluturojne thashethemet ne shqiperi.
    edhe sikur nje djale te pije nje here dicka me nje vajze, thote:
    - e sheh ate vajzen? kam bere seks me te para kaq kohesh.
    - po pse nuk e pershendete te pakten? lol

nje mashkull mund te shpifi duke thene se ka kryer mardhenie me nje vajze kur ajo ishte ne moshen 13-14 vjec, gjoja sikur ka fituar ndonje trofe dhe te gjithe e besojne.

pastaj jam dakort me ty qe ne shqiperi femrat po behen gjithnje e me te "hapura". lol.
    Tani une s jam ketu per te te mbushur mendjen ty apo ndonje tjetri. Ju thate nuk na besohet,une thash ja qe ka ndodhur,ju nuk e besoni,une video juve nuk mund tju tregoj si e si qe te bindeni,dhe e di qe as jeni te interesuar. Nga e di une ? Une nuk flas ne ajer se kam nje postim per te shtuar. Eshte tjeter gje te thote nje cun ne muhabet tavoline,jam q**es i madh shume,dhe eshte tjeter qe ta pranoje goca kokeulur apo te shikosh prova qe s ke ci thua. Tani ti po do beso,po s do mos beso. Nuk ka pyll pa derra.Pse car kujton ti se vetem ne Shqiperi ndodhin keto? Une personalisht di disa raste ketu ku jetoj per keto lloj mardheniesh. Thash,shkak per kete eshte shoqeria ne radhe te pare,qe jane bere te gjithe sot njerez facebook-u,lexo nje link: Jeta njehere jetohet,shijoje,ajo torollacka qe ka filluar ti rritet gjoksi cik thote: TA PROVOJ NJEHERE UNE,CME GJEN. E mer ate tipin qe e shikon perdite nga nagjellat e shkolles dhe i jep draper,sepse jeta njehere jetohet ! Nje prej rasteve qe une di ,dhe e kam te vertetuar ,eshte nje 14 vjecare (shume,po shume e zhvilluar nga format e trupit dhe shume e lezetshme ne fytyre) me nje 20 vjecar !
    Shqiperia po ecen .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Tani une s jam ketu per te te mbushur mendjen ty apo ndonje tjetri. Ju thate nuk na besohet,une thash ja qe ka ndodhur,ju nuk e besoni,une video juve nuk mund tju tregoj si e si qe te bindeni,dhe e di qe as jeni te interesuar. Nga e di une ? Une nuk flas ne ajer se kam nje postim per te shtuar. Eshte tjeter gje te thote nje cun ne muhabet tavoline,jam q**es i madh shume,dhe eshte tjeter qe ta pranoje goca kokeulur apo te shikosh prova qe s ke ci thua. Tani ti po do beso,po s do mos beso. Nuk ka pyll pa derra.Pse car kujton ti se vetem ne Shqiperi ndodhin keto? Une personalisht di disa raste ketu ku jetoj per keto lloj mardheniesh. Thash,shkak per kete eshte shoqeria ne radhe te pare,qe jane bere te gjithe sot njerez facebook-u,lexo nje link: Jeta njehere jetohet,shijoje,ajo torollacka qe ka filluar ti rritet gjoksi cik thote: TA PROVOJ NJEHERE UNE,CME GJEN. E mer ate tipin qe e shikon perdite nga nagjellat e shkolles dhe i jep draper,sepse jeta njehere jetohet ! Nje prej rasteve qe une di ,dhe e kam te vertetuar ,eshte nje 14 vjecare (shume,po shume e zhvilluar nga format e trupit dhe shume e lezetshme ne fytyre) me nje 20 vjecar !
    Shqiperia po ecen .
    nuk po te them genjeshtar, jo. pasi ato vajza per te cilat po flet, une as qe i njoh fare.
    thjeshte jam skeptik kur thuhen gjithefare gjerash per vajzat ne shqiperi... kjo ngaqe i njoh meshkujt shqiptare.
    shume jane te verteta pa dyshim (cdo dite e me te perdala behen), por nje pjese e madhe jane shpifje te meshkujve qe rrine gjithe diten neper kafene.

mjafton te shpifin 3 vete duke thene qe kane bere seks me nje x femer, ajo automatikisht u be kurva me e madhe e qytetit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Po nqs do merrja per baze edhe muhabetet qe behen te lokali i LLAQIT nga nacut atehere 5 % e atyre vajzave qe vazhdojne shkollen 9-vjecare do ishin te virgjera.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Nuk besoj qe ne pjesen me te madhe e fillojne aktivitetin sexual ne ket moshe.....por premisat jane sic thote tema....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Opinioni im per ket artikull, pergjithesim, stereotype artikull pa baze pa fakte. Not to mention koficenti i genjeshtres ka qene 99.9% kur jane marre ne pyetje individet.
    I LOVE GOD

j&g

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ne nje nga emisionet e Blendi Fevziut u prek kjo teme. Ne panel kishte Psikologe, Sociologe, Gazetar e Punonjes Social. Dhe ata njezeri pranuan publikisht se mosha kur femrat fillojne marredheniet seksuale eshte ulur ndjeshem. Te gjithe njezeri pranuan se nga gjimnazi dalin shume pak vajza te virgjergja e po ashtu pranuan se ne gjimnaz shkojne shume vajza te pavirgjera.

Ne qe jetojme ne Shqiperi e dime qe ky eshte nje realitet, pavaresisht se eshte shume i hidhur e i papranueshem.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •