Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 118
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pse jashte kur e fillojne? Dhe e kohen e xhaxhit gjeje vajza qe e fillonin jeten seksuale kaq heret.
    Te kesh shok apo te dashur ne ate moshe nuk eshte e thene te kesh kryer marredhenie sexuale.
    Ajo qe me shqeteson mua eshte kur keto adoloshente shoqerohen jo me moshatare, por me meshkuj ne moshe 18 e lart.

Po bisedoja me nje 9 vjecare ketu, me prinder shqiptar. Po me tregonte si pa te keq per te dashurin e saj, LOl.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 18-11-2011 më 17:30
    Feelings change - memories don't.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    2043,
    Keto artikuj sherbejne edhe per t'iu treguar disi juve, qe nuk doni ta pranoni realitetin, ashtu siç eshte..
    Nje pyetje? Kur fejohen mesatarja e gocave shqiptare..(s'po flasim per seks, flasim per fejese se ju tingellon me tradicionale dhe me e pranueshme)?
    Vetem sa shoqet e mia ketu e 7 vjet perpara ishin te fejuara..i bie te ishin te fejume 15 vjece jo 13..Po tani qe kane ndryshuar kohet?
    Pastaj cfare mendon ti qe nuk bejne shqiptaret se nuk e kam te qarte?
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga kanina
    nuk eshte aq kollaj te nxjeresh perfundime por po te maresh nje konsiderat dhe nje fakt tjeter mendoj se mund te maresh parasysh edhe ate punen e hormoneve. ky fenomeni i seksit te hershem eshte prezent ne mase te madhe dhe shqetesuese ne vendet e zhvilluara te cilet kane perdorim me te shumte te ketyre produkteve
    Unë mendoj se interneti dhe Digitalbi ndikojnë shumë për seksin te moshat e vogla. Një shok që erdhi nga Shqipëria para ca kohësh më tha që televizori kishte kanale që jepnin filma me seks gjithë ditën. Kuptohet që fëmijët kur nuk janë prindërit në shtëpi, i shikojnë këta filma.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kur prinderi deshton te edukoj femijen duhet te titulloheshe kjo teme. Fatkeqsisht femijet qe bejne marrdhenie ne kete moshe vijne nga prinder te divorcuar, apo nje familje ku ka shume grindje...dhe babai nuk eshte prezent ne jeten e vajzave.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une nuk besoj deri ne 30 vjece mendoj femrat shqiptare ne baze te tradites jane te paprekura
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    une nuk besoj deri ne 30 vjece mendoj femrat shqiptare ne baze te tradites jane te paprekura
    Enderro goldian, enderro...

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Kur prinderi deshton te edukoj femijen duhet te titulloheshe kjo teme. Fatkeqsisht femijet qe bejne marrdhenie ne kete moshe vijne nga prinder te divorcuar, apo nje familje ku ka shume grindje...dhe babai nuk eshte prezent ne jeten e vajzave.
    Nuk mund te flasesh per femijet me prinder te divorcuar qe bejne sex per mungese dashurire prinderore sepse nuk eshte aspak e vertete..Nuk eshte deshtim i prindit eshte nje fenomen shoqeror qe zor se ndalohet..edhe vite me pare ka patur plot prinder qe grindeshin, por koncepti i sexit ishte me ndryshe se tani...perkundrazi, femijet me prinder te divorcuar rriten shume me te pergjegjshem se sa femijet qe kane nje familje harmonike...
    Eshte mendimi yt dhe e respektoj, por menyra se si je shprehur ti, duket sikur e ke me te degjuar jo sikur eshte mendimi yt..
    Pse gjyshet tona kur u martonin sa vjeçe ishin? Gjyshja ime femijen e pare e ka bere 15 vjeçe, nuk e beri me frymen e shenjte..prandaj te mos iu duket kaq jashte norme qe 13 vjeçaret bejne sex 13 vjeçe ne 2011..thuaj ndryshon puna sepse nuk jane te martuara, apo bejne sex per qef e jo per te krijuar familje..epo kane ecur para gjerat nuk jane me si me pare..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 18-11-2011 më 23:31

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Cili eshte burimi per ket info apo ia fute keshtu ketu sa per sport. Ne do ta dish femrat shqiptare jane ato qe kane perqindjen me te madhe ne europe per martesa edhe biles martohen ne moshe me te re ne krahasim me bashkmoshataret e veta qe i perkasin kombesive te tjera. Ngelet duke genjyer veten e ke iden cdo te thote 25% e prostituave shqiptare te europes te jene shqiptare apo jo??? Behet fjale qe rreth 75% e femrave shqiptare te jene ne rruget e europes. Jo per gje por postime te tilla thjesht me acarojne nervat. Edhe nje survey me exact perseri ka marginal error sepse shumica genjejne nuk tregojne te verteten etc.

Nje shembull kur isha ne shkolle presori i psikologjis time punonte per nje institution qe merrej me survey. Moren 100 individ edhe i thane ne survey qe do plotesonin te vendosnin emrin e vet. Survey ishte sa besonin ne seks pas martese doli rezultati 90%. Nje dite tjeter i njejti grup u therrit perseri te plotesonin survey por pa emer sa kishin pasur partner te tjere para marteses 100% kishin pas lidhje para marteses e pra qe survey jane kot.

dmth sipas 2 survey delte qe amerikanet besonin 90% ne seks mbas martese, ne survey dyte delte qe 100% e amerikanve kryenin marredhenie para martese. survey's are BS.
    32567 shqipetare te regjistruara ne itali gjermani angli per prostitucion,,,

per te mos llogaritur ato qe kane shpetuar pa u kapur dhe kthyer nga policia,,

vetem ne qendrat e rehabilitimit ne shqiperi kane kaluar nja 12500 plus,,,

ndersa ne kufi numri i kthimit nuk dihet,,,

burimet kerkoi ne google se gjen sa kenaqesh,,,

po ne kemi nje gje e verteta sna pelqen,,,

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Nuk mund te flasesh per femijet me prinder te divorcuar qe bejne sex per mungese dashurire prinderore sepse nuk eshte aspak e vertete..Nuk eshte deshtim i prindit eshte nje fenomen shoqeror qe zor se ndalohet..edhe vite me pare ka patur plot prinder qe grindeshin, por koncepti i sexit ishte me ndryshe se tani...perkundrazi, femijet me prinder te divorcuar rriten shume me te pergjegjshem se sa femijet qe kane nje familje harmonike...
    Eshte mendimi yt dhe e respektoj, por menyra se si je shprehur ti, duket sikur e ke me te degjuar jo sikur eshte mendimi yt..
    ..
    Per paragrafin e pare...nuk e kam me te degjuar, por me te lexuar. Jane bere plot studime qe vertetojne ate qe thashe une. Sidomos qe po flasim per vajzat ku babai duhet te jete figure kryesore!!! Babi eshte njeriu me i afert tek i cili vajza sheh figuren mashkullore. Ne psikologjine e femijes nuk nenvlersohet kurre ndikimi i babait dhe i nenes. Meqe po flasim per vajzat, babai dhe vec babai eshte me kryesor sesi do te reagojne vajzat ne ta ardhmen me meshkujt e tjere si partner. Mbase neser te bej analize se jam e lodhur tashme. Duhet te kisha thene fatkeqsisht "shumica" qe fillon marrdhenie ne kete moshe dhe te vazhdoja pastaj mendimin tim. Familja harmonike me dy prinder nuk nenvleresohet ne psikologjine e femijes, eshte dicka teper pozitive sepse rolin mashkullur apo femeror e shohim dhe mesojme fillimisht nga njerezit me te afert (prinderit). Gjeja me e cmuar qe prinderi mund ti japi femijes eshte koha. Kur jane nje familje eshte me e mundur kjo sesa kur prinderit jane te divorcuar.

Jashte normes eshte 13 vjece. Sepse kur gjyshet e jona martoheshin, ishte kohe lufte dhe sesa do te rronin nuk i dihej. Kurse tashme martesat jane ne moshe me te medhaja po ashtu jetesa e njeriut me e gjate. Nuk behet aq lehte krahasimi yt kur kushtet jane ndryshe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 19-11-2011 më 01:23

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Per paragrafin e pare...nuk e kam me te degjuar, por me te lexuar. Jane bere plot studime qe vertetojne ate qe thashe une. Sidomos qe po flasim per vajzat ku babai duhet te jete figure kryesore!!! Babi eshte njeriu me i afert tek i cili vajza sheh figuren mashkullore. Ne psikologjine e femijes nuk nenvlersohet kurre ndikimi i babait dhe i nenes. Meqe po flasim per vajzat, babai dhe vec babai eshte me kryesor sesi do te reagojne vajzat ne ta ardhmen me meshkujt e tjere si partner. Mbase neser te bej analize se jam e lodhur tashme. Duhet te kisha thene fatkeqsisht "shumica" qe fillon marrdhenie ne kete moshe dhe te vazhdoja pastaj mendimin tim. Familja harmonike me dy prinder nuk nenvleresohet ne psikologjine e femijes, eshte dicka teper pozitive sepse rolin mashkullur apo femeror e shohim dhe mesojme fillimisht nga njerezit me te afert (prinderit). Gjeja me e cmuar qe prinderi mund ti japi femijes eshte koha. Kur jane nje familje eshte me e mundur kjo sesa kur prinderit jane te divorcuar.
    kur e ke me te lexuar a mund ta sjellesh ketu? Skam pare studime te tilla, mbase se nuk jam i interesuar, cfare po thua ti nuk me duket e vertet qe femijet rritur nga prinder te ndare bejne seks ne kete moshe.

Pse te jete babai figura kryesore, ti si femer, nuk synon pak me shume? Per mendimin tim kryesorja eshte nena, cfare flet nena me te bijen, i ati kurr nuk e flet, cfare i tregon e bija nenes, ajo kurre nuk i tregon te atit. I ati ka nje ndikim atesor ndaj te bijes e jo si seks i kundert, nese i ati e meson per dicka, e meson si te behet grua per shtepi. kjo eshte kohe interneti, sa do ti flasin prinderit, ajo eshte e ndikuar thelle nga shoqeria
    gjithcka varet nga vajza, nga llogjika e saj, se si ajo e kutpon...

Jashte normes eshte 13 vjece. Sepse kur gjyshet e jona martoheshin, ishte kohe lufte dhe sesa do te rronin nuk i dihej. Kurse tashme martesat jane ne moshe me te medhaja po ashtu jetesa e njeriut me e gjate. Nuk behet aq lehte krahasimi yt kur kushtet jane ndryshe.
    jashte normes eshte tani por jo atehere. Kohe lufte jemi edhe tani, mund te jem gabim, por me sa di une, ne me grekun akoma ne lufte jemi, lufta ska mbaruar. Pastaj, edhe po mos te ishim ne lufte, ashtu martoheshin atehere, ne moshe te vogel. vertet kushtet jane te ndryshme, por dicka nuk ndryshon, e ajo qe nuk ndryshon eshte mosha
    biles mund te themi, qe ne ate kohe ishin me te mitura, i bien te ishin me te reja se tani, ne kete kohe, zhvillimi i trupit te nje femre ndodh me heret, kurse ne ate kohe do ndodhte me vone,

13 atehere eshte sikur te jete 9 ose 10 tani

tani shikon disa vajza 13 vjece sikur te jene 18 vjece
    te vjen keq ti shikosh ne ate menyre

===============
    askush nuk do qe kjo te jete e vertete
    une per vete do ti shtoja nja dy vite, prap se prap as nuk kam edhe nje ide
    por qe di raste ku marredheniet kan ndodhur ne kete moshe, biles edhe me heret
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •