Kush eshte ai qe u ka mbajtur kandilin?!
Opo si nuk ju vjen turp qe hapni panik ne popull.
Seksu rini seksu Bota eshte e jotja!
Kush eshte ai qe u ka mbajtur kandilin?!
Opo si nuk ju vjen turp qe hapni panik ne popull.
Seksu rini seksu Bota eshte e jotja!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Jo se di , por jam e bindur se 70% qe hyjne ne forum jane emigrant.
Plus artikulli ku thuhej se nje % e konsiderueshme e ketyre mardhenieve kryhen me emigrantet.
Jane pikerisht keta emigrante ( jo te gjithe :-) ) qe hedhin vre per femren shqiptare edhe pse jetoin ne perendim dhe nuk ju ben shume pershtypje jeta ne vendin ku jetoin lol
Demkracia solli jo vetem anet pozitive por edhe ato negative sic jane seks i shfrenuar pa limit moshe , semundjet e transmetueshme seksualisht, drogen ect ect .
Flitet per moshen e adolishences, mosha me delikate ku po nuk pate nje familje dhe nje rreth shoqeror te forte , rreshket shume kollaj.
Ps. Peshkaqen e tha ymeri i ngrat e tha , por kujt ja tha :-D
Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 18-11-2011 më 12:52
Jeto sot se neser nuk i dihet
shqiptareve neper anketime nuk eshte per tu zene sh bese, aq me teper cunave adoleshente ne keto lloj temash...por ama e besoj qe ai 30% do te donte te bente qejf ne pub.lol
Kush Ymer?! Ai memeci?!
E si e paska thene ai, kur ai nuk fliste?! Te vetmen gje qe gjeten ne xhepat e tij kur e gjeten te dehur nje dite tek vagabondonte rrugeve te Bathores ishte nje leter ne te cilen shkruhej... "Qeshu rini, qeshu, Bota eshte e jote!"
Mirpo thirrja e mesiperme nuk kishte asgje te perbashket me qeshjen. Ajo ishte nje thirrje serioze per te bere Seks! Thirrja me siper eshte nje frymezim i mjeshtrit te madhe te letrave shqipe zotit Sali Berisha gjate nje vizite ne nje cerdhe te kryeqytetit.
Megjithate e vlersoj perpjekjen tende Izi!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Eshte indiferenca prinderore karshi femijeve ajo qe con ne te tilla fenomene.
Prinderit e sotem jane totalisht te papergjegjshem!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Nje prind duhet ta kete nen kontroll femijen e tij gjate moshes se adoleshences...te shohe ecurine ne mesime,te shohe sjelljen,te shohe me ke shoqerohet...keta prinderit e sotem e kane mendjen ku te shkerdhehen per vete...
lol eshte tema e dyte qe po lexoj sot qe po i nxjerr adoleshentet shqiptar te degjeneruar/cthurur. Cfare studimi eshte bere??? Keto statistika i perkasin vetem nje qyteti apo gjithe shqiperis??? Nese studimi eshte bere vetem ne nje qytet ose Shkolle te mesme nuk do te thote qe gjithe adoleshentet shqiptare futen ne nje kategori.
I LOVE GOD
j&g
e tmersshme une mendoj se ka shume si une 30 vjecar dhe te paprekur
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt