Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Qe edhe Jovan-i e imiton kaq bukur me ymerin .
    Puthni cupat se e tere bota e juaja eshte lol

Ajo ishte nje thirje tragjiko+komediko dhe c'lidhje ka Sala , mos ju tha ai dilni malit partizan/e ?
    Edhe une e vlersoj mundimin qe more per tu pergjigjur !
    Muk jam kunder teje Izi. Une mundohem te bej groteskun, por jo gjithmon ia arrij.

Dhe nga ato qe me ka thene gjyshja(se une e degjoj shume gjyshen) nuk ka asnje lule te demshme. Te gjitha lulet sjellin dicka te dobishme sipas menures se tyre. Dhe ju jeni nje lule me sy te bukur Izi! Prandaj besoj qe jeni dhe e dobishme me ato qe thoni.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    adoleshente seks ne pub 30 perqind,,,,,

po ne kemi raport me te madh
    per prostituta qe kan mbush shtepite dhe semaforet e evropes

po ekonomia e kalbur,,,familje e shkaterruara,,,edukata morale e shoqerore e banalizuar

programe tv qe flasin per seks nate e dite

cte presesh nga adoleshentet

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Eshte tjeter gje te thuash se ne halete e pabeve ka adoleshente qe bejne sex dhe tjeter gje te thuash se 30 % e adoleshenteve shqiptare e bejne kete neper halet e pabeve.
    Kush ua jep keto statistika o njerez?
    A ju besoni kaq lehte ketyre idiotesive qe serviren ne mos per imazhin e keq te shqiptareve, ne rastin me te mire per te shitur gazetat qe nuk i blen njeri.
    Mua me vjen ndot ti lexoj keto idiotesira e jo me ti postoj ketu
    Ne asnje shkrim nuk kam thene qe shifrat jane te sakta,AQ ME TEPER NE SHQIPERI !!!
    Thjesht,po them qe EGZISTON SI FENOMEN,dhe perderisa tipja nuk e jeton perdite realitetin shqiptar(ndryshe nga mua,ndoshta edhe nga ty) nuk mund te japi nje mendim me peshe me te rende se sa i imi,apo i joti kur vjen puna per nga vertetesia e thelbit te lajmit. Nuk eshte puna se jane 30%,3%,apo 300%...rendesi ka qe egziston si fenomen.Ajo e kundershton me te madhe.Eshte njesoj sikur une te jem deshmitar ne nje perdhunim te miture,dhe te them qe...ej: Nje plak e kapi e shtriu dhe e *** ate vajzen pa problem fare,ne cep te rruges,dhe une ja futa vrapit nga frika,dhe nje X nga nje djall e gjysem distance nga mua qe isha deshmitar te me thote; Pffffff....ca ke pare o cun se te kane bere syte,s ndodhin keto gjera,ja fut kot ti. Nuk eshte se po permirsojme imazhin e Shqiperise duke e mohuar si idioter ate qe ndodh vetem se nuk na vjen mire.Perkundrazi,duhet ta pranojme dhe te bejme dicka per ta eliminuar,aq sa kemi ne dore. Une Shqiptar jam,ne Shqiperi jetoj,jam pjese e shoqerise Shqiptare,e dua vendin tim,cme hyn ne xhep mua po ta ul,apo ta shaj ? E bardha eshte e bardhe,e zeza eshte e zeze. Nuk na vjen mire,dakord. Shifrat ndoshta jane jo te verteta ,s kam asgje kunder,po rendesi ka qe fenomeni egziston,dhe c eshte e verteta....VJEN DUKE U RRITUR.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    sondazhe me shit gazetat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ne asnje shkrim nuk kam thene qe shifrat jane te sakta,AQ ME TEPER NE SHQIPERI !!!
    Thjesht,po them qe EGZISTON SI FENOMEN,dhe perderisa tipja nuk e jeton perdite realitetin shqiptar(ndryshe nga mua,ndoshta edhe nga ty) nuk mund te japi nje mendim me peshe me te rende se sa i imi,apo i joti kur vjen puna per nga vertetesia e thelbit te lajmit. Nuk eshte puna se jane 30%,3%,apo 300%...rendesi ka qe egziston si fenomen.Ajo e kundershton me te madhe.Eshte njesoj sikur une te jem deshmitar ne nje perdhunim te miture,dhe te them qe...ej: Nje plak e kapi e shtriu dhe e *** ate vajzen pa problem fare,ne cep te rruges,dhe une ja futa vrapit nga frika,dhe nje X nga nje djall e gjysem distance nga mua qe isha deshmitar te me thote; Pffffff....ca ke pare o cun se te kane bere syte,s ndodhin keto gjera,ja fut kot ti. Nuk eshte se po permirsojme imazhin e Shqiperise duke e mohuar si idioter ate qe ndodh vetem se nuk na vjen mire.Perkundrazi,duhet ta pranojme dhe te bejme dicka per ta eliminuar,aq sa kemi ne dore. Une Shqiptar jam,ne Shqiperi jetoj,jam pjese e shoqerise Shqiptare,e dua vendin tim,cme hyn ne xhep mua po ta ul,apo ta shaj ? E bardha eshte e bardhe,e zeza eshte e zeze. Nuk na vjen mire,dakord. Shifrat ndoshta jane jo te verteta ,s kam asgje kunder,po rendesi ka qe fenomeni egziston,dhe c eshte e verteta....VJEN DUKE U RRITUR.
    e mar te mirqene qe ekziston, jo se kam fakte, por eshte fenomen i cdo shoqerie dhe ne smund te jemi ndryshe, kjo ja vlen te diskutohet e te nxiren edhe menyrat per ta eleminuar apo ulur si fenomen, por titujt e tille mua thjesht me sjellin zorret ke goja. Me duken se vijne nga shqiptare qe gezohen per cdo regres apo per cdo gje negative ne Shqiperi, e aq me teper i sajojne keto edhe kur nuk ekzistojne
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahaha. me behet qejfi qe ndokush me konsideron akoma pak retrò...
    ngaqe jam mjaft antikonformist, shume me shohin sikur vij nga hena. sidomos ne shqiperi.
    hehe

e kisha me shaka, per kujdesin qe tregon kur thua "a i kane marr masat te pakten"? lol me duket sikur po i porosit te marrin shallin e dorashkat ne dimer. hehe

ne fakt ke te drejte. sa per retro, para ca vitesh me tha dikush qe vij drejt e nga shekulli i 15-te
    kalofsh mire

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Eshte nje shifer e ekzaxhiruar , mgjthse pse habiteni ju emigrantet , nuk ka keshtu fenomenesh ne vendet ku jetoni ?

Ne gjithe boten perendimit nga aty fillohet (vecanerisht per vajzat) shef rrushi rrushin dhe piqet, plus vajza e virgjer kerkon partner me eksperience fillimisht

Pubet jon piktakimi nuk bahet sex mbrenda n,to,,,,,,,,,,, por ka edhe raste qe ndonje bukuroshe pret me padurim orarin e mbylljes
    Ndryshuar për herë të fundit nga loni-loni : 22-11-2011 më 19:18

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Keta adoloshentet qe sillen si qente nuk besoj se e kane nga epshi i madh, e kane se nuk iu ben me pershtypje....

Kur seksi kthehet ne komoditet e sport do te thote qe po i humbet vlera.... kur t'iu behet edhe seksi i rendomte pastaj cfare dreqin do iu mbetet per te shijuar kete jete?

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku Lexo Postimin
    Kur seksi kthehet ne komoditet e sport do te thote qe po i humbet vlera.... kur t'iu behet edhe seksi i rendomte pastaj cfare dreqin do iu mbetet per te shijuar kete jete?

Do fillojne te hidhen me parashute nga 15-katshi ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Banjot kane fituar shume romanticizem kohet e fundit. Duhet te na vije keq per keta te rinj sidomos per sakrificen qe bejne per te cliruar pasionet e tyre: nuk eshte maksimumi te besh seks si ne tra te ekuilibrit, aq me teper ne nje ambjent qe nuk dallohet per ere te mire.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •