Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 67
    faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    e tmersshme une mendoj se ka shume si une 30 vjecar dhe te paprekur
    po goldi eshte shume e vertete . edhe une jam nje nga te paprekurit .

shyqyr ..te pakten o gold te japim shembul ketyre kolopucave e ti themi qe jemi shume te lumtur per virgjerine tone deri ne kete moshe..

zoti na e shtofte virgjerine ! ppp lol
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Kjo tregon se keni patur prinder qe jane perkujdesur si duhet per ju!

Goldina
    Tutk
    edhe une i paprekur jam

valle do na e marre ndonjera nga keto ketu?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Kush Ymer?! Ai memeci?!
    E si e paska thene ai, kur ai nuk fliste?! Te vetmen gje qe gjeten ne xhepat e tij kur e gjeten te dehur nje dite tek vagabondonte rrugeve te Bathores ishte nje leter ne te cilen shkruhej... "Qeshu rini, qeshu, Bota eshte e jote!"
    Qe edhe Jovan-i e imiton kaq bukur me ymerin .
    Puthni cupat se e tere bota e juaja eshte lol

Mirpo thirrja e mesiperme nuk kishte asgje te perbashket me qeshjen. Ajo ishte nje thirrje serioze per te bere Seks! Thirrja me siper eshte nje frymezim i mjeshtrit te madhe te letrave shqipe zotit Sali Berisha gjate nje vizite ne nje cerdhe te kryeqytetit.

Megjithate e vlersoj perpjekjen tende Izi!
    Ajo ishte nje thirje tragjiko+komediko dhe c'lidhje ka Sala , mos ju tha ai dilni malit partizan/e ?
    Edhe une e vlersoj mundimin qe more per tu pergjigjur !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Nuk cuditem te jete e vertete,,,,,por nuk eshte ndryshe nga vendet e tjera gjithashtu.

Keta tanet s,kane shume mundesira harbimi....nuk bejne festa neper shtepite e njeri tjetrit,nuk dalin fundjavave me shoqerine diku jashte qytetit te tyre(e jo me jashte vendit),pare per hotel a motel nuk teprojne se duhen pire ca birra te shtunen ne darke....akoma pjesa me e madhe e prinderve nuk pranojne hapur..qe femija(vajzat)te kene lidhje kalimtare te moshes....
    ...

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    lol eshte tema e dyte qe po lexoj sot qe po i nxjerr adoleshentet shqiptar te degjeneruar/cthurur. Cfare studimi eshte bere??? Keto statistika i perkasin vetem nje qyteti apo gjithe shqiperis??? Nese studimi eshte bere vetem ne nje qytet ose Shkolle te mesme nuk do te thote qe gjithe adoleshentet shqiptare futen ne nje kategori.
    Ti paske një gjë të mirë si te kjo tema dhe te ajo tema tjetër dhe nëpër temat e sondazheve,nuk u beson shifrave të lajmit... PO KUR ATA QË E JETOJNË KËTË REALITET PËRDITË,PRA JANË TË PËRDITËSUAR ME KËTO VAKI TË THONË TY QË PO ËSHTË E VËRTETË,NDOSHTA JO NË ATO SHIFRA,TI PËR ÇAR KUNDËRSHTON ME TË MADHE ?

Ju të USA vallaj jeni të jashtëm,e dini realitetin këtu njëlloj me aty...megjithëse dhe aty nuk është ndonjë gjë kush e di se çfarë,përkundrazi.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    kemi ecur perpara ne. nuk rrime vendnumero. te keqijat e perendimi i marrim te gjitha menjehere. te mirat avash avash kur t'u vije koha...
    do shkojme aq ne perendim, saqe europen do e leme prapa. direkt drejt brazilit dhe kolumbise jemi nisur.

po a jane te pastra banjot neper pub-et e tiranes te pakten, se me sa mbaj mend une, nuk jane kulrmi i pastrtise?
    po masa mbrojtese, a perdorin adoleshentet???
    Haha sa here shoh ndonje koment tendin me duket sikur e ka shkruar gjyshja ime lol (bej shaka).

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Pak qënka, duke qene se më shumë rinë në Pub se sa shtëpive. Por nuk reflektojnë numrin real të shoqerisë më të gjërë për të cilën nuk ekziston asnjë statistikë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Sofi _ Lexo Postimin
    Haha sa here shoh ndonje koment tendin me duket sikur e ka shkruar gjyshja ime lol (bej shaka).
    hahaha. me behet qejfi qe ndokush me konsideron akoma pak retrò...
    ngaqe jam mjaft antikonformist, shume me shohin sikur vij nga hena. sidomos ne shqiperi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti paske një gjë të mirë si te kjo tema dhe te ajo tema tjetër dhe nëpër temat e sondazheve,nuk u beson shifrave të lajmit... PO KUR ATA QË E JETOJNË KËTË REALITET PËRDITË,PRA JANË TË PËRDITËSUAR ME KËTO VAKI TË THONË TY QË PO ËSHTË E VËRTETË,NDOSHTA JO NË ATO SHIFRA,TI PËR ÇAR KUNDËRSHTON ME TË MADHE ?

Ju të USA vallaj jeni të jashtëm,e dini realitetin këtu njëlloj me aty...megjithëse dhe aty nuk është ndonjë gjë kush e di se çfarë,përkundrazi.
    Eshte tjeter gje te thuash se ne halete e pabeve ka adoleshente qe bejne sex dhe tjeter gje te thuash se 30 % e adoleshenteve shqiptare e bejne kete neper halet e pabeve.
    Kush ua jep keto statistika o njerez?
    A ju besoni kaq lehte ketyre idiotesive qe serviren ne mos per imazhin e keq te shqiptareve, ne rastin me te mire per te shitur gazetat qe nuk i blen njeri.
    Mua me vjen ndot ti lexoj keto idiotesira e jo me ti postoj ketu
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •