Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Kjo tregon se keni patur prinder qe jane perkujdesur si duhet per ju!
Goldina
Tutk
edhe une i paprekur jam
valle do na e marre ndonjera nga keto ketu?![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Qe edhe Jovan-i e imiton kaq bukur me ymerin .
Puthni cupat se e tere bota e juaja eshte lol
Ajo ishte nje thirje tragjiko+komediko dhe c'lidhje ka Sala , mos ju tha ai dilni malit partizan/e ?Mirpo thirrja e mesiperme nuk kishte asgje te perbashket me qeshjen. Ajo ishte nje thirrje serioze per te bere Seks! Thirrja me siper eshte nje frymezim i mjeshtrit te madhe te letrave shqipe zotit Sali Berisha gjate nje vizite ne nje cerdhe te kryeqytetit.
Megjithate e vlersoj perpjekjen tende Izi!
Edhe une e vlersoj mundimin qe more per tu pergjigjur !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nuk cuditem te jete e vertete,,,,,por nuk eshte ndryshe nga vendet e tjera gjithashtu.
Keta tanet s,kane shume mundesira harbimi....nuk bejne festa neper shtepite e njeri tjetrit,nuk dalin fundjavave me shoqerine diku jashte qytetit te tyre(e jo me jashte vendit),pare per hotel a motel nuk teprojne se duhen pire ca birra te shtunen ne darke....akoma pjesa me e madhe e prinderve nuk pranojne hapur..qe femija(vajzat)te kene lidhje kalimtare te moshes....
...
Ti paske një gjë të mirë si te kjo tema dhe te ajo tema tjetër dhe nëpër temat e sondazheve,nuk u beson shifrave të lajmit... PO KUR ATA QË E JETOJNË KËTË REALITET PËRDITË,PRA JANË TË PËRDITËSUAR ME KËTO VAKI TË THONË TY QË PO ËSHTË E VËRTETË,NDOSHTA JO NË ATO SHIFRA,TI PËR ÇAR KUNDËRSHTON ME TË MADHE ?
Ju të USA vallaj jeni të jashtëm,e dini realitetin këtu njëlloj me aty...megjithëse dhe aty nuk është ndonjë gjë kush e di se çfarë,përkundrazi.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Pak qënka, duke qene se më shumë rinë në Pub se sa shtëpive. Por nuk reflektojnë numrin real të shoqerisë më të gjërë për të cilën nuk ekziston asnjë statistikë.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Eshte tjeter gje te thuash se ne halete e pabeve ka adoleshente qe bejne sex dhe tjeter gje te thuash se 30 % e adoleshenteve shqiptare e bejne kete neper halet e pabeve.
Kush ua jep keto statistika o njerez?
A ju besoni kaq lehte ketyre idiotesive qe serviren ne mos per imazhin e keq te shqiptareve, ne rastin me te mire per te shitur gazetat qe nuk i blen njeri.
Mua me vjen ndot ti lexoj keto idiotesira e jo me ti postoj ketu
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt