Biznesin serb ne Shqiperi e ka sjelle udbashi Berisha.
Rudnapi eshte kompania qe ne shet korerntin - serbe
Megatech serbe
Mercator serbe
Fabrika perpunimit te mbeturinave ne Xhafzotaj serbe
Kompleksi naftes ne bisht palle serb
Dhe shume te tjera qe si di
Udbashi Sali ben qe leket e shqiptareve te kalojne ne Serbi dhe prandaj bilanci i jashtem kombetar eshte gjithmone negativ sepse paraja qe fusin shqiptaret ne vendin e vet le ca kacidhe aty dhe shumica fluturon jashte.
Albania Uber Alles
Po pjeshke Lapardhaje a kishte???
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Tani imagjino sikur nje biznes shqiptar i Shqiperise apo Kosoves, do te hapte nje stende me qofte shqiperie dhe konjak Skenderbeu me flamur shqiptar para hyrjes ku po zhvillohet panairi kombetar i letersise serbe. Besoj qe ne pak minuta ajo stende do te digjej, dhe punonjesit nese do te ishin shqiptar, do te rriheshin apo vriteshin. Me duket se shqiptaret nuk e kuptojne fjalen-reciprocitet
Qenke treguar me i shkathetKete mendova edhe une kur lexova komentet. Mire kosovaret qe duan Salen, po shqiptaret qe duan Salen ku jane ne kete mes? Sa pak komente qe qenkan bere ne nje teme ku teorikisht duhej te versuleshin njerezit per te thene qe eshte "turp" nje gje e tille.
Mua desh me "vrane" kur thashe qe Serbia i ka disa kushte per te hyre ne BE e tani qe Serbin e paskemi mu ne mes te Shqiperise nuk qenka problem?? Dmth i bie qe neve na shqeteson me shume hyrja e Serbise ne BE sesa hyrja e Serbise ne Shqiperi??!!
No comment... !!!
La vita non si spiega, si VIVE!
Po çka ka lidhje o kuku per ty.. ke e dojn a jo kosovaret, a ka ndiku kjo ndonjehere ne zgjedhjen e tyre? Pse nuk keni vere nje luan, nje Skenderbe t'ju prije dhe edhe kosovaret do ta donin kete Skenderbe. Derisa ju zgjedhni derra e gomare.. kosovaret ju vine pas.
Sa per Enverin..
Nuk e zgjodhet ju.. ai zgjodhi vetveten, nuk pyeti askend.
Ne Kosove asnjeher nuk e kan dashur Enverin. Me sakt e kan dashur nje pakic 10-20%, shumica diku 50% e donin titon dhe te tjeret 20-30% qendronin nje dite kendej tjetren andej. Enveristet ishin te zeshem, te zhurmshem, organizonin çdo gje qe behej kunder shkijeve n'ato kohe dhe mund te linin pershtypje se jane shume, ndersa bijte e titos rrinin qete(me shkije) duke mos mundur ti reklamonin ndjenjat antishqiptare ashiqare.. Pikerisht keta antishqiptar bije te tites sot vdesin per salen, jane te zhurmshem sepse aleluja.. munden lirisht ta shprehin dashurin ndaj serbise duke mbeshtetur sali zezen. Kjo eshte nje e vertet e padiskutueshme.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Citim:
përgjigja e halla minePostuar më parë nga brooklyn2007
Nuk je gabim jo. Nese shqiptaret e Shqiperise jane nje here gabim, ato te Kosoves jane dyfish. Nje argumentim i shpejte tani per kete. Nese ne bem gabim qe zgjodhem Enverin, kosovaret vetem tani vitet e fundit kane kuptuar se c'moster ishte. E njejta situate eshte edhe me Saliun. Nese shume shqiptare te Shqiperise sot nuk e duan dhe me shume nuk do ta duan ne te ardhmen, ne Kosove vdesin per te. Me vone do ta kuptojne dhe kosovaret kete punen e Saliut. Ske c'ben, ndonjehere duhet durim per ti kuptuar gjeratCitim:
Postuar më parë nga goldian
mu me duket sa me shume ky saliu mbeshtet serbet aq me shume e dun kosovaret
apo jam gabim?
të lumtë halla mine. E vërteta djeg, por...Po çka ka lidhje o kuku per ty.. ke e dojn a jo kosovaret, a ka ndiku kjo ndonjehere ne zgjedhjen e tyre? Pse nuk keni vere nje luan, nje Skenderbe t'ju prije dhe edhe kosovaret do ta donin kete Skenderbe. Derisa ju zgjedhni derra e gomare.. kosovaret ju vine pas.
Sa per Enverin..
Nuk e zgjodhet ju.. ai zgjodhi vetveten, nuk pyeti askend.
Ne Kosove asnjeher nuk e kan dashur Enverin. Me sakt e kan dashur nje pakic 10-20%, shumica diku 50% e donin titon dhe te tjeret 20-30% qendronin nje dite kendej tjetren andej. Enveristet ishin te zeshem, te zhurmshem, organizonin çdo gje qe behej kunder shkijeve n'ato kohe dhe mund te linin pershtypje se jane shume, ndersa bijte e titos rrinin qete(me shkije) duke mos mundur ti reklamonin ndjenjat antishqiptare ashiqare.. Pikerisht keta antishqiptar bije te tites sot vdesin per salen, jane te zhurmshem sepse aleluja.. munden lirisht ta shprehin dashurin ndaj serbise duke mbeshtetur sali zezen. Kjo eshte nje e vertet e padiskutueshme.
ata që sot shajnë enverin dje kanë sharë enver dhe shqipëri, prandaj unë kurrë nuk do ta shajë enverin. e kam thënë kaq herë, sepse s'mund ta shajë Shqipërinë.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 13-11-2011 më 19:16
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt