Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Ska ndonje gje te hash qofte serbe apo te degjosh muzike serbe,gjithe jeten degjuam fshehurazi pozdravi kurse sot po degjojme ne mes te tiranes.Nga qoftet dhe muzika ska pare keq njeri.
    A je serioz?
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Biznesin serb ne Shqiperi e ka sjelle udbashi Berisha.

Rudnapi eshte kompania qe ne shet korerntin - serbe
    Megatech serbe
    Mercator serbe
    Fabrika perpunimit te mbeturinave ne Xhafzotaj serbe
    Kompleksi naftes ne bisht palle serb

Dhe shume te tjera qe si di

Udbashi Sali ben qe leket e shqiptareve te kalojne ne Serbi dhe prandaj bilanci i jashtem kombetar eshte gjithmone negativ sepse paraja qe fusin shqiptaret ne vendin e vet le ca kacidhe aty dhe shumica fluturon jashte.
    Albania Uber Alles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Gameness Lexo Postimin
    A je serioz?
    Ironi...plako Ironi e paster!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Po pjeshke Lapardhaje a kishte???
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Ironi...plako Ironi e paster!
    haha,

faleminderit per plak.

vetem pyta, isha qudit ne mos t'kish patur hironi tek postimi i yt, qun.
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    U be me teper se 10 vjet qe ky lloj biznesi Serb kryet sa here qe zhvillohet ndonje panair ne Tirane.
    Problemi duket sa qesharak aq dhe serioz.
    Qesharak sepse keta Serbe qe vijne e marrin pjese per 10 vjet rrjesht do te thote qe Shqiptaret pallohen se ngreni qofte e hamburgere Serb duke i sjelle ketyre serbeve fitime te kenaqshme.
    Serioz eshte fakti qe keta Serbe nepermjet ketij biznesi promovojne kulturen e tyre duke na servirur edhe muzike qe ndoshta ka dhe fjale kundra shqiptareve.
    Shqiperia ka qene dhe do mbetet vendi i cudirave dhe ne Shqiptaret sna ngelet tjeter vecse te qeshim apo te qajme sipas rastit.
    Tani imagjino sikur nje biznes shqiptar i Shqiperise apo Kosoves, do te hapte nje stende me qofte shqiperie dhe konjak Skenderbeu me flamur shqiptar para hyrjes ku po zhvillohet panairi kombetar i letersise serbe. Besoj qe ne pak minuta ajo stende do te digjej, dhe punonjesit nese do te ishin shqiptar, do te rriheshin apo vriteshin. Me duket se shqiptaret nuk e kuptojne fjalen-reciprocitet

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mu me duket sa me shume ky saliu mbeshtet serbet aq me shume e dun kosovaret
    apo jam gabim?
    Qenke treguar me i shkathet Kete mendova edhe une kur lexova komentet. Mire kosovaret qe duan Salen, po shqiptaret qe duan Salen ku jane ne kete mes? Sa pak komente qe qenkan bere ne nje teme ku teorikisht duhej te versuleshin njerezit per te thene qe eshte "turp" nje gje e tille.

Mua desh me "vrane" kur thashe qe Serbia i ka disa kushte per te hyre ne BE e tani qe Serbin e paskemi mu ne mes te Shqiperise nuk qenka problem?? Dmth i bie qe neve na shqeteson me shume hyrja e Serbise ne BE sesa hyrja e Serbise ne Shqiperi??!!

No comment... !!!

La vita non si spiega, si VIVE!

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    apo jam gabim?
    Nuk je gabim jo. Nese shqiptaret e Shqiperise jane nje here gabim, ato te Kosoves jane dyfish. Nje argumentim i shpejte tani per kete. Nese ne bem gabim qe zgjodhem Enverin, kosovaret vetem tani vitet e fundit kane kuptuar se c'moster ishte. E njejta situate eshte edhe me Saliun. Nese shume shqiptare te Shqiperise sot nuk e duan dhe me shume nuk do ta duan ne te ardhmen, ne Kosove vdesin per te. Me vone do ta kuptojne dhe kosovaret kete punen e Saliut. Ske c'ben, ndonjehere duhet durim per ti kuptuar gjerat
    Po çka ka lidhje o kuku per ty.. ke e dojn a jo kosovaret, a ka ndiku kjo ndonjehere ne zgjedhjen e tyre? Pse nuk keni vere nje luan, nje Skenderbe t'ju prije dhe edhe kosovaret do ta donin kete Skenderbe. Derisa ju zgjedhni derra e gomare.. kosovaret ju vine pas.

Sa per Enverin..
    Nuk e zgjodhet ju.. ai zgjodhi vetveten, nuk pyeti askend.
    Ne Kosove asnjeher nuk e kan dashur Enverin. Me sakt e kan dashur nje pakic 10-20%, shumica diku 50% e donin titon dhe te tjeret 20-30% qendronin nje dite kendej tjetren andej. Enveristet ishin te zeshem, te zhurmshem, organizonin çdo gje qe behej kunder shkijeve n'ato kohe dhe mund te linin pershtypje se jane shume, ndersa bijte e titos rrinin qete(me shkije) duke mos mundur ti reklamonin ndjenjat antishqiptare ashiqare.. Pikerisht keta antishqiptar bije te tites sot vdesin per salen, jane te zhurmshem sepse aleluja.. munden lirisht ta shprehin dashurin ndaj serbise duke mbeshtetur sali zezen. Kjo eshte nje e vertet e padiskutueshme.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nuk je gabim jo. Nese shqiptaret e Shqiperise jane nje here gabim, ato te Kosoves jane dyfish. Nje argumentim i shpejte tani per kete. Nese ne bem gabim qe zgjodhem Enverin, kosovaret vetem tani vitet e fundit kane kuptuar se c'moster ishte. E njejta situate eshte edhe me Saliun. Nese shume shqiptare te Shqiperise sot nuk e duan dhe me shume nuk do ta duan ne te ardhmen, ne Kosove vdesin per te. Me vone do ta kuptojne dhe kosovaret kete punen e Saliut. Ske c'ben, ndonjehere duhet durim per ti kuptuar gjerat
    përshëndetje brooklyn.
    Gabim, madje shumë gabim! Asnjë mendje e shëndoshë që mendon shqiptarisht nuk e do Saluan, sepse Salua dhe shqiptaria janë dicka që nuk përputhen e nuk shkojnë bashkë!
    Prandja mos fut të gjithë shqiptarët e kosovës në një thes.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim:
    Postuar më parë nga brooklyn2007
    Citim:
    Postuar më parë nga goldian
    apo jam gabim?
    përgjigja e halla mine
    Po çka ka lidhje o kuku per ty.. ke e dojn a jo kosovaret, a ka ndiku kjo ndonjehere ne zgjedhjen e tyre? Pse nuk keni vere nje luan, nje Skenderbe t'ju prije dhe edhe kosovaret do ta donin kete Skenderbe. Derisa ju zgjedhni derra e gomare.. kosovaret ju vine pas.

Sa per Enverin..
    Nuk e zgjodhet ju.. ai zgjodhi vetveten, nuk pyeti askend.
    Ne Kosove asnjeher nuk e kan dashur Enverin. Me sakt e kan dashur nje pakic 10-20%, shumica diku 50% e donin titon dhe te tjeret 20-30% qendronin nje dite kendej tjetren andej. Enveristet ishin te zeshem, te zhurmshem, organizonin çdo gje qe behej kunder shkijeve n'ato kohe dhe mund te linin pershtypje se jane shume, ndersa bijte e titos rrinin qete(me shkije) duke mos mundur ti reklamonin ndjenjat antishqiptare ashiqare.. Pikerisht keta antishqiptar bije te tites sot vdesin per salen, jane te zhurmshem sepse aleluja.. munden lirisht ta shprehin dashurin ndaj serbise duke mbeshtetur sali zezen. Kjo eshte nje e vertet e padiskutueshme.
    të lumtë halla mine. E vërteta djeg, por...
    ata që sot shajnë enverin dje kanë sharë enver dhe shqipëri, prandaj unë kurrë nuk do ta shajë enverin. e kam thënë kaq herë, sepse s'mund ta shajë Shqipërinë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 13-11-2011 më 19:16
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •