Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Flm Adem, pse je hup o njeri..?

Nje qe e ka dasht enverin s'ka mundesi absolutisht ta doje e mbeshtese sali zezen, e pamundur, jashte çdo logjike nga çfaredo kendeveshtrimi politik, ideologjik, strategjik kombetar, etj, etj..
    Keta komentuesit nga shteti ame kesaj pamundesie logjike i japin edhe shpjegimin, qe dmth atehere ishim debila dhe vazhdojme edhe sot te jemi, sepse kjo eshte vetmja mundesi e egzistimit te ketij paradoxi absurd. Por kjo s'eshte e vertet, gjerat qendrojne edhe me keq. Atebote shumica ishin titiste pro-serb dhe edhe sot shumica jane saliste pro-serb. Sikur te ishin vetem debila do t'ishte me mire sigurisht.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin

Nje qe e ka dasht enverin s'ka mundesi absolutisht ta doje e mbeshtese sali zezen, e pamundur, jashte çdo logjike nga çfaredo kendeveshtrimi politik, ideologjik, strategjik kombetar, etj, etj..
    Keta komentuesit nga shteti ame kesaj pamundesie logjike i japin edhe shpjegimin, qe dmth atehere ishim debila dhe vazhdojme edhe sot te jemi, sepse kjo eshte vetmja mundesi e egzistimit te ketij paradoxi absurd. Por kjo s'eshte e vertet, gjerat qendrojne edhe me keq. Atebote shumica ishin titiste pro-serb dhe edhe sot shumica jane saliste pro-serb. Sikur te ishin vetem debila do t'ishte me mire sigurisht.
    Sa keq qi krye-titisti ishte baca Enver deri kur u prish marshalli me Stalinin

Po ke te drejte, nuk kan si me pas kosovaret dyfish faj kur ne na u deshten 50 vjet nen çizmen e tij me e njoft. Kosovaret te pakten nuk e kan vujt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2011
    Postime
    17
    Industria fasone e recelnave duhet te importoje pjeshke nga serbia meqe sala i ka pike te dobet

Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin

hëëëë. halla mine, tash titistët e kanë më lehtë, po dalin të kamufluar, dmth po dalin me maskë shqiptare!
    përpara duhej të dilnin ashiqare, se aso kohe vetëm dy rrugë kishte: o titist ( ta doje jugosllavinë me vëllazërim bashkim dhe natyrisht të shaje Enverin dhe Shqipërinë) o ta doje Enver Hoxhën, d.m.th. Shqipërinë.

shyqyr që aso kohe nuk kam qenë titist ( unë dhe shumë shokë të mi ) dhe shyqyr që sot nuk jam saliiiiiist!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Bashkim dhe vellazerim...... se ku e kam ndigju ket.......
    Ah, po
    Prej shokit Enver

"..Dita e prekjes sonë të madhe me Mareshallin Tito, udhëheqësin e madh të popujve heroikë të Jugosllavisë dhe njëkohësisht miku ynë shumë i madh dhe besnik, do të mbetet e paharruar dhe njëkohësisht një ditë e shënuar në historinë e popullit tonë.....Ne popujt vëllezër të Jugosllavisë i kemi miq të mëdhenj dhe nga më të sinqertit, dhe këtë miqësi do ta ruajmë si sytë e ballit, ta forcojmë dita‑ditës pse ajo është garancia shumë e madhe e mbrojtjes së indipendencës dhe sovranitetit të vendit tonë, është një nga faktorët kryesorë të përparimit të vendit tonë......Prandaj të vemë të gjitha forcat tona që vëllazërimi mes popullit me popujt e Jugosllavisë të forcohet shumë e shumë për të ardhmen e popullit tonë...."(Enver Hoxha ne Beograd gazeta "Bashkimi" 3 korrik 1946).

O sa mire me ken enverist-anti-titisto-salist

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Citim:

përgjigja e halla mine

të lumtë halla mine. E vërteta djeg, por...
    ata që sot shajnë enverin dje kanë sharë enver dhe shqipëri, prandaj unë kurrë nuk do ta shajë enverin. e kam thënë kaq herë, sepse s'mund ta shajë Shqipërinë.
    Pse ta shash Enverin zoteria jote se mos valle ke provuar diktaturen ne kurriz???
    Se mos valle per nje fjale goje te rrasen 10-15 burg per agjitacion?
    Ske faj ti jo....Se kur ne hanim vetem pras dhe spinaq e cdo gje e kishim me tollona ti zotrote na haje qofte nga serbia....biles biles e paguaje dhe policin serb te te shpallte person ne kerkim dhe keshtu e kishe te sigurte azilin politik ne zvicer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Me mire qe nuk hapej forumi fare. Nuk kishim mundesi te lexonim fare poshtersira te tilla.

Si duket per te kuptu se sa race e felliqur jane seret u dashka ta ndjeje felliqesine ne lekuren e tij secili shqiptar. Te ishte fare muzike me vlere hajde de. Po muzike jevge.
    Le pastaj qofte serbe. Yuck!
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 14-11-2011 më 03:42
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Une i urrej Serbet sa nuk ka me tej.Por edhe ziline jua kam.Te shtunen bleva nje fidan molle,kur erdha ne shtepi pash ne nje cope leter te vogel ku shkruante me te vogla Made in Serbia.Me werdhi inate thash pse te mos vije nga Kosova apo Shqiperia?
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Shoh disa postime me lart ku disa anetare thone se eshte faji i Berishes. Po pse e ka fajin Berisha ? Mos i blen ai qoftet e Serbeve? Fajin e kemi ne qe shkojme e blejme biles mbajme dhe rradhe .
    C'popull jemi ne mo aman? Pa gjak, pa patriotizim pa dinjitet.
    Shpeshhere pyes veten a mos valle ky forum ka mbledhur gjithe atdhetaret apo dallaveret?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mu me duket sa me shume ky saliu mbeshtet serbet aq me shume e dun kosovaret
    apo jam gabim?

Gabim je.
    E du Salen po aq sa Enverin ia Edin. Qe te tre nje turi kane per mendimin tim. Te pakten sa i perket qendrimit ndaj serbeve.

Alem po te isha ne vend tendin se mbillja kurre ne oborr nje fidan serb. Do te te marre shtepia tatpjeten.

Dhe une sua kam ziline fare per ndonje gje serbeve. E shumta qe ndjej sahere permenden ata eshte neveria,percmimi. E para gje qe me vie nder mend jane ato plakat e zeza me thonjet gjithe balte qe shisnin turshi ne ata kavanozet e palare ne tregun e gjelber ne Prishtine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 14-11-2011 më 04:11
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •