Do ta pershkruaja me dy FJALE:
INVENTAR KOOPERATIVE.
90% u moren me inventarin e shtepise, pjesa tjeter 10% edhe per njerezit.
Vazhdojme te ndertojme socializmin.
Pozitive
Negative
Indiferent
Do ta pershkruaja me dy FJALE:
INVENTAR KOOPERATIVE.
90% u moren me inventarin e shtepise, pjesa tjeter 10% edhe per njerezit.
Vazhdojme te ndertojme socializmin.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Nuk u regjistrova fare se nuk isha dakort.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
po ato qe jetojne jashte shqiperise nuk perfshihen fare ne census ma do mendja, pasi nuk jane banore te republikes se shqiperise.
ndersa per ata qe jetojne ne shqiperi, por ishin jashte vetem ne momentin e regjistrimit nuk e di se cfare eshte bere. dyshoj te jete ndjekur ndonje rregullore.
do ia ken futur me vesh. lol.
Vasudhaiva Kutumbakam
Me sa di une eshte bere regjistrimi per te gjithe shqiptaret, pervec atyre qe jetojne jashte. Dmth, ato qe nuk kane qene prezent ne shqiperi ato dite, jane regjistruar pasi nuk ishte kusht i nevojshem qe te ishte e gjithe familja prezente kur shkonin djemt e vajzat e censiusit per te bere regjistrimin.
La vita non si spiega, si VIVE!
Normale qe mund te shkruash ato qe ke per te thene ne lidhje me temen. Une mbaj mend qe pata degjuar qe nuk do regjistrohen vetem personat qe jetojne jashte, e jo ato qe nuk gjinden ne shpi ne momentin e regjistrimit. Per me gjate do pyes kusheririn tim qe eshte marre me te, por mbaj mend qe me pati thene nje gje te tille.
La vita non si spiega, si VIVE!
pa a ka dale ndonje rezultat apo akoma asgje?
komuniteti katolik me duket se paska thene qe nuk do e njohe rezultatin e censusit.
Vasudhaiva Kutumbakam
Pershtypja ime eshte ..........rremuje totale.
Une mund te deklaroja cfar te doja edhe per pjestaret e tjere te familjes...!!!!!!!!!!!!!!!!
Darius, e rendesishme eshte qe Censusi u krye. Sa per rezultatin, rezultati dihet se si do shpallet, nuk ka fare rendesi ne ate çfare kane shprehur njerezit, rendesi ka se si do te duhet te shpallet rezultati. Pra do shpallet ashtu siç e kerkojne "disa" e jo ashtu si eshte ne te vertete.
Psh, tek une nuk ka ardhur askush te me pyese se Ciles kombesi i perkas, ciles fe i perkas, ku banoj, cfare bej, etj etj. Po ashtu dhe vellain tim nuk e ka pytur njeri, e po ashtu edhe nje koleg timin nuk e kishte pytur njeri. Pra, jo gjithesecili eshte pergjigjur sipas deshires se tij. (?)
E dyta, nga sa jam informuar, pyetesit kane qene fare te patrajnuar mbi punen qe do benin. Shumica e tyre nuk kane marre pjese kurre ne anketime dhe atyre nuk u eshte bere asnje trajnim per punen qe do te kryenin. Disa i jane imponuar qytetareve e disa te tjere i kane thene qytetareve se si duhet te pergjigjen. Kjo eshte jo etike. Disa nga pyetesit i njoh dhe personalisht, dhe me vjen ndot se si njerez te pamoralshem, pa kualifikimin e duhur u jepet ne dore nje pergjegjesi e tille.
Per te gjitha keto arsye votova NEGATIV.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt