Close

Rezultati i Sondazhit: Censusi: Cila ishte përshtypja juaj e pjesmarrjes në census?

Votues
63. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Pozitive

30 47.62%
  • Negative

17 26.98%
  • Indiferent

16 25.40%
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ti je i lindur ne shqiperi? Une i referohesha personave shqiptar por qe perkohesisht ate periudhe ndodheshin jashte shtetit per pushime apo per ndonje arsye tjeter. Dmth, banor te shqiperise por qe ne muajin e regjistrimit ishin jashte shqiperie.
    Tani te kuptova.
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818
    votova kunder censusit, per disa arsye, 1-propogaen qe ka 20 e ca vite qe ben greqia per helenizimin e jugut, 2- arsyet fetare qe ne i kemi anashkaluar deri me sot sepse jemi shume te ndjeshem ndaj saj, 3- politizimi i tepert i popullsise, 4- emigrantet.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    votova kunder censusit, per disa arsye, 1-propogaen qe ka 20 e ca vite qe ben greqia per helenizimin e jugut, 2- arsyet fetare qe ne i kemi anashkaluar deri me sot sepse jemi shume te ndjeshem ndaj saj, 3- politizimi i tepert i popullsise, 4- emigrantet.
    po pika e katert pse? a ke mundesi te spjegohesh?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sot takova nje shoqe qe ka qene "pergjegjese" e censiusit te qytetit tim e cila u irritua cik si shume kur i thashe qe do dali nje rezultat jo i sakte. Me tha qe synimi i censiusit ishte regjistrimi i popullsise dhe i banesave, ato pyetjet e tjera kane qene shtese por jo aq te rendesishme. Sipas saj do dali rezultati shume i sakte pasi : na ka dale shpirti duke u marre me disa njerez qe nuk donin te jepnin pergjigjet, madje ka patur disa persona te cileve i kemi vajtur 10 here ne shpi gjer sa na kane dhene pergjigje.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Sot takova nje shoqe qe ka qene "pergjegjese" e censiusit te qytetit tim e cila u irritua cik si shume kur i thashe qe do dali nje rezultat jo i sakte. Me tha qe synimi i censiusit ishte regjistrimi i popullsise dhe i banesave, ato pyetjet e tjera kane qene shtese por jo aq te rendesishme. Sipas saj do dali rezultati shume i sakte pasi : na ka dale shpirti duke u marre me disa njerez qe nuk donin te jepnin pergjigjet, madje ka patur disa persona te cileve i kemi vajtur 10 here ne shpi gjer sa na kane dhene pergjigje.
    Ndonje parashikim mbi shperndarjen e fese?

Citim Postuar më parë nga safinator Lexo Postimin
    Ndonje parashikim mbi shperndarjen e fese?
    Nuk ia zgjata me tej muhabetin sepse sic e shkruajta e mori per keq. Por kur e kam diskutuar me kusheririn tim per fene ne Kruje do dali e gabuar, sic e kam shkruar me lart qe jane bere lemsh bektashinj me myslimane.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

par

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po pika e katert pse? a ke mundesi te spjegohesh?
    sepse jane jashte dhe anashkalojne nga rregjistrimi, nuk jane rezident, ndersa nje pjese e tyre jane familjarishte

Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Ne ninje maksimale besoj se rezultatet do jen te sakta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2011
    Postime
    15
    sa duan te dalin rezultatet ????

Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Duat ta di dhe une.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •