Close

Rezultati i Sondazhit: Censusi: Cila ishte përshtypja juaj e pjesmarrjes në census?

Votues
63. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Pozitive

30 47.62%
  • Negative

17 26.98%
  • Indiferent

16 25.40%
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Konfirmoj ato qe kisha shkruar me lart. Regjistrimet jane bere per te gjithe ato qe nuk jetojne jashte shtetit.
    Nuk ishte aspak e rendesishme qe personi te ishte ne shpi ne ato momente, madje madje ne disa familje qe nuk eshte gjetur asnje ne shpi i jane plotesuar te dhenat sipas qejfit.
    Nje shembull eshte rasti i ditlindjeve, qe ne disa raste jane shkruar nr kot pasi rendesi kishte vetem viti i lindjes e jo data apo muaji.

Per kombesine s'ka patur shume probleme pasi ato qe e kane deklaruar kane dhene te njejten pergjigje per te gjithe anetaret e familjes.

Per fene, do dali nje pergjigje krejtesisht e gabuar, te pakten duke iu referuar Krujes, pasi shumica kane dhene pergjigje te pergjithshme duke thene qe jemi mysliman nderkohe qe ne te vertete jane bektashinj. Kjo gje pak nga "injoranca" e personave qe nuk e dine ndarjen mes dy grupeve e pak nga "injoranca" e vete anketuesve qe i kishin vene shenjen te myslimane edhe pse personi ne fjale i kishte thene qe jam bektashi.

Kshuqe, sido qe te dalin pergjigjet, nuk do jene aspak te dhena reale.

La vita non si spiega, si VIVE!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    he mo cu be doli sdoli si u be si su be prap asgje
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Konfirmoj ato qe kisha shkruar me lart. Regjistrimet jane bere per te gjithe ato qe nuk jetojne jashte shtetit.
    Nuk ishte aspak e rendesishme qe personi te ishte ne shpi ne ato momente, madje madje ne disa familje qe nuk eshte gjetur asnje ne shpi i jane plotesuar te dhenat sipas qejfit.
    Nje shembull eshte rasti i ditlindjeve, qe ne disa raste jane shkruar nr kot pasi rendesi kishte vetem viti i lindjes e jo data apo muaji.

Per kombesine s'ka patur shume probleme pasi ato qe e kane deklaruar kane dhene te njejten pergjigje per te gjithe anetaret e familjes.

Per fene, do dali nje pergjigje krejtesisht e gabuar, te pakten duke iu referuar Krujes, pasi shumica kane dhene pergjigje te pergjithshme duke thene qe jemi mysliman nderkohe qe ne te vertete jane bektashinj. Kjo gje pak nga "injoranca" e personave qe nuk e dine ndarjen mes dy grupeve e pak nga "injoranca" e vete anketuesve qe i kishin vene shenjen te myslimane edhe pse personi ne fjale i kishte thene qe jam bektashi.

Kshuqe, sido qe te dalin pergjigjet, nuk do jene aspak te dhena reale.
    Mos...
    Shpresojme qe Myslymet te jene poshte 50%

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Rezultatet, kush jane rezultatet?!

Sa maskarenj jane njerzit. Hapin panik kot. Dikush me tha se Sali Berisha kishte deklaruar veten si Voriopiluriot nga Serbia e jugut.
    Si kane ardhur keto kohe keshtu... nuk mban dot njeriu, nje sekret.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Me sa di une eshte bere regjistrimi per te gjithe shqiptaret, pervec atyre qe jetojne jashte. Dmth, ato qe nuk kane qene prezent ne shqiperi ato dite, jane regjistruar pasi nuk ishte kusht i nevojshem qe te ishte e gjithe familja prezente kur shkonin djemt e vajzat e censiusit per te bere regjistrimin.
    Une isha prezent ato dite ne Shqiperi dhe nuk me regjistruan, pasi duhej te ishe rezident mbi 6 muaj.. a nje vit diçka e tille ..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    "Aleanca kuq e zi"... Nje menyre e re per te thirrur Sali!
    Nje shpikje e re e Saliut per te vjedhur ndonje vot te majte.

Cfare rrembythje ky Saliu...
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Rezultatet e para do dalin ne Dhjetor me sa duket.

Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Une isha prezent ato dite ne Shqiperi dhe nuk me regjistruan, pasi duhej te ishe rezident mbi 6 muaj.. a nje vit diçka e tille ..
    Po ti je i lindur ne shqiperi? Une i referohesha personave shqiptar por qe perkohesisht ate periudhe ndodheshin jashte shtetit per pushime apo per ndonje arsye tjeter. Dmth, banor te shqiperise por qe ne muajin e regjistrimit ishin jashte shqiperie.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Po ti je i lindur ne shqiperi? Une i referohesha personave shqiptar por qe perkohesisht ate periudhe ndodheshin jashte shtetit per pushime apo per ndonje arsye tjeter. Dmth, banor te shqiperise por qe ne muajin e regjistrimit ishin jashte shqiperie.
    Ne rastin qe thua ti pergjigjet familja jote per ty
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ne rastin qe thua ti pergjigjet familja jote per ty
    Po pra, kete kam thene edhe une. Thjesht ngaqe robery me tha ne isha e sigurte e risolla shkrimin.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •