Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 107
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Po nuk din me bisedu si njeri ti prandaj. Ti din vetem me sha. Mandej une duhet me tu pergjigj. Por nuk kam qejf me u ul ne ate nivel.
    Nė kėtė temė u pa se kush di tė debatojė. Hyri cool shqipe dhe mė kundėrshtoi, por diskutoi si njeri. Hyre ti dhe fillove tė merresh me etiketime e tė hidhesh degė me degė. Kur nuk di tė diskutosh, mos u gris kot! Me mua nuk hahesh dot nė debate, akoma s'je bindur pėr kėtė?

Nuk asht ashtu edhe ti e din mire. P.sh. per Ali Pashen erdhe ti pa te thirr kush e u hodhe perpjete se thashe ishte biseksual. Ketu mandej tu kriju psikoza e shkodraneve qe shajne Aliun (mbasi lexove edhe artikullin e Hotit). Kur flet per shkodranet mandej, kuptohet, si gjyse shkodrani qe jam te pergjigjem.
    Po kur ti shan njė figurė historike tė Jugut, sigurisht qė do tė pėrgjigjem. Kur unė t'u pėrgjigja duke thėnė qė Aliu ia futi Mustafės dhe atij lidhėza i doli keq nga hunda, a tė erdhi mirė ty? Sigurisht qė jo! Ose po tė tė them unė ty qė Bushatllinjtė ishin pederastė, tė vjen mirė ty? Sigurisht qė jo! DHe ti je gjysmėshkodran, pale tė kishe qenė shkodran puro!

Nuk i kendojne Mustafes se nuk e fitoi rrespektin e popullit. I kendojne Bushatlive te tjere.
    Po nuk shkruhet historia me kange. Edhe Enverit vazhdojne me i kndu edhe sot pa i detyru kush.

Me qe i ke qejf krahasimet. Kur e rrethonin turqit (bashke me Aliun e Kurt Pashen) Mahmud Pashen ne kala, shkodranet e malesoret e ndihmonin. Pse e lane vetem keta kangtaret Aliun kur kishte nevoje? Se vetem disa mirditas e shkodrane (nuk e dije ket) i ndejten besnik. Populli i atyne zonave pse nuk e ndihmoi? Ndoshta se e dinin ēfare mallit ishte.

Normal ti ktyne pytjeve nuk ke me iu pergjigje. Ke me fillu prap Mustafa młt młti. Po ktu asht tema e Ali Pashes e jo e Bushatlive. Nqs Mustafa ka ken i keq nuk bahet i mire Aliu (qe per ma teper ka vepru njisoj)
    Me pėrralla dhe lojra fjalėsh vazhdo merru sa tė duash ti, nuk mė prishin punė e nuk u pėrgjigjem.

Vlerėsimin pėr Bushatllinjtė dhe Ali Pashėn e ka bėrė populli me kėngėt e tij.

Kur Ali Pashės i kėndon edhe e preferuara jote, Luēie Miloti... ēa pret mė pastaj.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 02-11-2011 mė 20:56

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nė kėtė temė u pa se kush di tė debatojė. Hyri cool shqipe dhe mė kundėrshtoi, por diskutoi si njeri. Hyre ti dhe fillove tė merresh me etiketime e tė hidhesh degė me degė. Kur nuk di tė diskutosh, mos u gris kot! Me mua nuk hahesh dot nė debate, akoma s'je bindur pėr kėtė?
    Po t'kisha ken vetem une thote njeriu, po ti me 90 perqind te njerezve qe te kundershtojne fillon e shahesh. Ti qe nuk i pergjigjesh pyetjeve dhe fakteve hidhesh dege me dege. Une te pergjigjem gjithmone.
    Kush fillon shamjet ai nuk asht i zoti ne debat.

Po kur ti shan njė figurė historike tė Jugut, sigurisht qė do tė pėrgjigjem. Kur unė t'u pėrgjigja duke thėnė qė Aliu ia futi Mustafės dhe atij lidhėza i doli keq nga hunda, a tė erdhi mirė ty? Sigurisht qė jo! Ose po tė tė them unė ty qė Bushatllinjtė ishin pederastė, tė vjen mirė ty? Sigurisht qė jo! DHe ti je gjysmėshkodran, pale tė kishe qenė shkodran puro!
    E nqs shaj une nji figure historike te jugut ti duhet me sha verioret? Ai asht mendimi jem per Ali Pashen (historia e shijeve seksuale nuk asht mendim por fakt). Nuk ka lidhje jugu ktu. Nqs ti shan bushatlit une te kundershtoj me fakte (ose biem dakord si ne rastin e Mustafa pashes deri diku)qe vertetojne te kunderten (sipas mendimit tem), e nuk filloj me sha jugoret si kunderpergjigje, se ti nuk perfaqson Jugun. Ky asht ndryshimi.

Me pėrralla dhe lojra fjalėsh vazhdo merru sa tė duash ti, nuk mė prishin punė e nuk u pėrgjigjem.

Vlerėsimin pėr Bushatllinjtė dhe Ali Pashėn e ka bėrė populli me kėngėt e tij.

Kur Ali Pashės i kėndon edhe e preferuara jote, Luēie Miloti... ēa pret mė pastaj.
    Nuk jane lojna fjalesh jane fakte.
    Ali Pasha bashkohej me turqit kundra Mahmud Pashes. A asht veprim i turpshem si ne rastin e Mustafa Pashes?
    Pse nuk e ndihmoi Ali Pashen populli kur kishte nevoje me qe e paska dashte kaq shume?
    Pergjigju me fakte nqs ke

Edhe per Enverin ka shume kange kurse per kundershtaret e tij shume pak

Lucie Miloti nuk asht autorja e kanges e per ma teper nuk asht historiane.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 02-11-2011 mė 20:57

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Te kam thane mos u merr me kange se nuk jane fakte historike.
    Se ka edhe prej ktyne

e postume prej anetarit labi i maleve te tema tjeter e ali pashes

Tek hani i Valarese,
    i biri Hanko kapese(kurves),
    vrau 705,
    ua beri me te pabese.

Kardhiq pse sben me lule,
    qan te zone qe ta vrane,
    Ali banditi me zagare.

C'eshte nje vend ne Laberi,
    nje qytet plote pasuri?
    E ka emrin Kardhiqi,
    i nxuar ujin e zi,
    nje kusar me emrin Ali.

edhe ket populli e kendon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 02-11-2011 mė 20:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran
    E nqs shaj une nji figure historike te jugut ti duhet me sha verioret? Ai asht mendimi jem per Ali Pashen (historia e shijeve seksuale nuk asht mendim por fakt). Nuk ka lidhje jugu ktu. Nqs ti shan bushatlit une te kundershtoj me fakte (ose biem dakord si ne rastin e Mustafa pashes deri diku)qe vertetojne te kunderten (sipas mendimit tem), e nuk filloj me sha jugoret si kunderpergjigje, se ti nuk perfaqson Jugun. Ky asht ndryshimi.
    Po pra, ėshtė mendimi yt, po mendimi im ėshtė ky. Kur ti e quan njė figurė tė Jugut peder, a ka mė fakt mė tė vėrtetė se ky qė lidhėza Mustafa Pashė Bushatlliut i dilte qi nga hunda? Po pse i dilte kėshtu? I dilte se hundėn e kishte tė zėnė me diēka tjetėr. Akoma dhe sot e kėsaj dite, disa vazhdojnė ta thonė keq kėtė lidhėz, sepse e kanė mėsuar nga Buthatlliu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Te kam thane mos u merr me kange se nuk jane fakte historike.
    Se ka edhe prej ktyne

e postume prej anetarit labi i maleve te tema tjeter e ali pashes

Tek hani i Valarese,
    i biri Hanko kapese(kurves),
    vrau 705,
    ua beri me te pabese.

Kardhiq pse sben me lule,
    qan te zone qe ta vrane,
    Ali banditi me zagare.

C'eshte nje vend ne Laberi,
    nje qytet plote pasuri?
    E ka emrin Kardhiqi,
    i nxuar ujin e zi,
    nje kusar me emrin Ali.

edhe ket populli e kendon
    Ne flasim pėr kėngė popullore qė kėndohen nėpėr festivale folklorike, nuk flasim pėr bejte jevgjish grekė shqipfolės.

Nė qoftė se do bejte qė e pėrshkruajnė Buthatlliun si pederast, unė mund tė ti sajoj disa tani nė vend. Kushdo mund tė shkruajė tė tilla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ja njė kėngė popullore si ajo qė solle ti:

O Buthat, o Bythatlli
    ēke mor djal, ēfar tė ka hi
    ēmė ka gjet o i zi
    ma ka fut Pasha Ali

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Ne flasim pėr kėngė popullore qė kėndohen nėpėr festivale folklorike, nuk flasim pėr bejte jevgjish grekė shqipfolės.
    A po flasim per kange populli?
    Nuk jane jevgj jane shqiptare.

Nė qoftė se do bejte qė e pėrshkruajnė Buthatlliun si pederast, unė mund tė ti sajoj disa tani nė vend. Kushdo mund tė shkruajė tė tilla.
    Po pra, prandaj po them se nuk e shkrujne kanget e popullit historine

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Ja njė kėngė popullore si ajo qė solle ti:

O Buthat, o Bythatlli
    ēke mor djal, ēfar tė ka hi
    ēmė ka gjet o i zi
    ma ka fut Pasha Ali
    bravo
    kjo verteton ate qe thashe
    se kanget nuk jane fakte historike

se p.sh. ti, qe je populli ne ket rast ndryshon edhe historine, se koka iu pre aliu jo bushatliut. pra kush ia futi kujt asht e qarte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 02-11-2011 mė 21:24

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Po pra, ėshtė mendimi yt, po mendimi im ėshtė ky. Kur ti e quan njė figurė tė Jugut peder, a ka mė fakt mė tė vėrtetė se ky qė lidhėza Mustafa Pashė Bushatlliut i dilte qi nga hunda? Po pse i dilte kėshtu? I dilte se hundėn e kishte tė zėnė me diēka tjetėr. Akoma dhe sot e kėsaj dite, disa vazhdojnė ta thonė keq kėtė lidhėz, sepse e kanė mėsuar nga Buthatlliu.
    a e shef se nuk je njeri ti. nuk din me ba debat. prandej tham nuk meriton me tu pergjigje. ngaqe nuk dite me u pergjigj me fakte fillove shamjet. nuk asht puna se shan mustafa pashen, se nuk me rruhet fort, por shan te gjithe ata qe perdorin lidhezen qi, pra prej ne Shkumbin deri ne Veri te Kosoves. Ky je ti.

Ky asht ndryshimi mes nesh, une jam qytetar, ndryshe prej tejet. E nuk jam tu ba dallimin mes qytetit e katundit, se ka fshatare fisnik sa te dush
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 02-11-2011 mė 21:28

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Njeri nuk je ti, jo unė. Pse debat e quan ti kėtė?
    Jam qytetar thotė! Ti nuk je as stallar, jo qytetar.
    Lidhėza qi vlen pėr ty, po ti as kėtė s'e kupton

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ali Pashė Tepelena, Luani i Janinės
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 06-09-2022, 09:30
  2. Pepo: Televizionet janė kthyer nė radio me figurė
    Nga Albmaster nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-10-2012, 18:57
  3. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •