Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 194
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    E po pastaj mos ti veme faj shq qe shiten morat por grekerve qe ju dhane shembullin e keq .
    Ne thjesht po debatojme.Te gjykosh nuk eshte e lehte.....Akoma se ke kuptuar ti qe ktu njeri i bie gozhdes dhe tjetri patkoit......
    Kalo kendshem dhespinis.....

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ne fakt, mire thote hapesja e temes, shqetesimin qe shtron. Ne Greqi ka shkuar gjithe llumi. 90% po njehere.Prandaj, dhe shohim e lexojme perdite per 'bemat' e tyre.
    Mirë do ishte që ta kishe qartësuar pak s0nin për atë punën e përqindjes.
    Pra Ti ke dashur të thuash që: " Në Greqi kanë vajtur 90% e llumit shqiptar dhe jo 90% e emigrantëve shqiptar (në total) në Greqi janë llum".
    Jam korrekt kështu????

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ti zoteri cdo me brockollat e mija ????? ik shiko punen , komento me te tjeret qe ju perputhen mendimet .Sa per dijeni kam marre diplom komjuteri qe ne 1998 ( kur shumica e shq nuk dinte se cfare ishte ) dhe kam vene internet qe kur ka dale .Ik shiko punen he djale i mbare dhe mos e krruaj shume se te del gjak pastaj.
    Nuk te permenda gje nese di ta perdoresh apo jo PC......por e kisha per internetin.
    Diplomen qe ke mare ti, e ke mare duke lozur piacenza ne shkolle se tjeter mesim nuk benit ne oren e informatikes.
    ke nje mendjemadhesi pak te tepruar dhe kjo nuk te lejon te shikosh posht hundes tende.
    E cfar jeni ju madam........nje njeri pa identitet, nje njeri qe mundohet te behet dikush tjeter por qe nuk ka per tja arritur kurre.Pervec emrit na thoni se cfare tjeter keni ndryshuar.
    Ketu nuk behet fjale per perputhje mendimesh sepse nuk shikoj te keni ndonje mendim ju, qe te diskutojm por thjesht keni nje urrejtje ndaj atdheut tuaj,dhe nuk e keni per gje te ofendoni majtas e djathtas, me ato gjoja mendimet tuaja qe me duket se me shume i shikoni ne paratraguda se sa jane tuajat.
    Sa per ate krruajtjen me duket gjak u del femrave dhe jo meshkujve.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Flamuri

nga FAIK KONICA
    Skenderbeu kur jetonte
    Shqipëria lulëzonte.

Ishe e fortë, ish e zonjë
    Kish në flamur një shqiponjë

Një shiponjë me dy krerë
    Ai lirisht hapej në erë.

Kur armiku na vërvitej
    Flamuri i kombit ngrihej

Gjëmonin një mij trumbeta
    Suleshin treqind mij veta.

Derdhjin gjakun si të marrë
    Që të mbaheshin Shqipëtarë.

Derdhjin gjakun pa peshuar
    Për flamunrin e bekuar.

Po trimat shkuan përjetë,
    Shqipëria mbet e shkretë

Trimat shkuan edhe vanë
    Kordhët po ndryshken mënjanë.

Kordhët ndryshkën e në baltë
    Na ra flamuri i naltë!

Na ra flamuri i naltë
    Mbeti e u kalb në baltë!

Sot kan dalë ca zuzarë
    Që ulërtinë shqipëtarë,

Po këtë emër e lanë
    U bashkuan me aganë

E punojnë nat' e ditë
    Që të mbetemi pa dritë,

O zuzar, o tradhëtorë
    Ne na bëjtit shërbëtorë,

Na e vuatlitë lirinë
    E na shkeltë Shqipërinë.

Rrëmbyet e po rrëmbeni
    Gjith se ç'patmë e se ç'kemi!

Po mjaft! Koha ësht afër,
    Kur të ndizet luft'e ashpër,

Lufta tri her'e bekuar
    Që na ka pët të shpëtuar,

Jo luftë kundrë Turqisë,
    Jo kundrë mbretit Shqipërisë,

Po luftë për ca zuzarë
    Që u lindnë shqipëtarë

E, armiq të Shqipërisë,
    I fryjnë dritës së lirisë,

S'na lënë dhe ne të tjerët,
    T'dalim nga gjum'i errët,

Po ç'dëgjojnë ven' e thonë,
    E ç'shohin e tradhëtojnë

Eshtë turp prej kësi krimbash
    Të mundohet një komb trimash!

Ngrehuni, o shqipëtarë,
    T'i shtypim këta zuzarë!

Vertet shume e bukur por shumica e shqiptarve duke filluar nga shteti shqiptar harruan te paret e vet harruan qe jane prejardhesit e Gjergj kastriotit etc.
    I LOVE GOD

j&g

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ca t'bej s0ni kur statistika prap sme del tek perqindja jote Station.
    Atehere une do pyesja; ksanthi, helen, prenceedi, maratanomoka, cool shqype, hen-ri qe kan jetuar apo jetojne ne Greqi nese jan llumi shqiptar? Pastaj do beja llogarite. E pra kshu eshte kjo puna e statistikes. Hipoteza qe solle duhet te konfirmohet. E keshtu une po marr nje pjese te popullsise dhe nxjerr perqindjen. Mendoj qe te gjithe njerezit mesiper jane si shumica e shqiptarve qe shohin punen dhe hallin e tyre.

Sinqerisht shume mendime ekstreme kam lexuar ne kete teme.

Tani nese domosdo do ta nxjerresh ate 90%-cen shko tek burgjet e Greqise dhe nxirr llogarine qe 90% te burgosur shqiptar jane llumi i shoqerise shqiptare.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Atehere une do pyesja; ksanthi, helen, prenceedi, maratanomoka, cool shqype, hen-ri qe kan jetuar apo jetojne ne Greqi nese jan llumi shqiptar? Pastaj do beja llogarite. E pra kshu eshte kjo puna e statistikes. Hipoteza qe solle duhet te konfirmohet. E keshtu une po marr nje pjese te popullsise dhe nxjerr perqindjen. Mendoj qe te gjithe njerezit mesiper jane si shumica e shqiptarve qe shohin punen dhe hallin e tyre.

Tani nese domosdo do ta nxjerresh ate 90%-cen shko tek burgjet e Greqise dhe nxirr llogarine qe 90% te burgosur shqiptar jane llumi i shoqerise shqiptare.
    Besoj se je keqkuptuar prapë.
    E kisha fjalën që: 90% e llumit të Shqipërisë (po supozoj) që gjënden në Greqi, në numrin total të emigrantëve shqiptar në Greqi zënë vetëm 1 deri në 2 %.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Besoj se je keqkuptuar prapë.
    E kisha fjalën që: 90% e llumit të Shqipërisë (po supozoj) që gjënden në Greqi, në numrin total të emigrantëve shqiptar në Greqi zënë vetëm 1 deri në 2 %.
    Ah dakort tani the dicka qe ka kuptim dhe llogjikohet.

S'qenkam lodh kot ne kete teme =)

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin

Ne baze te llogarive te Helenes dhe Ksanthipit i bie qe vetem keto te dyja te jene ajka e shqiptareve dhe gjith te tjeret jane llumi.
    Kam jetuar 20 vjet jasht shqiperise dhe pjesen me te madhe ne Greqi reth 11 vjete dhe mund te them se emigrantet shqiptare ne greqi ndryshojne nga te tjeret.Jo se jane te gjithe njesoj te kuptohemi .Arsyet jane shume dhe jane thene edhe ketu ne forum disa here.Ajo qe me ben pershtypje eshte se ne pjesen dermuese emigrantet e greqise e mohojne origjinen e tyre. Dhe kete e kane kultivuar edhe tek femijet e tyre.
    E them me siguri te plote se 50% e shqiptareve jane asimiluar tashme, dhe jo vetem moshat e reja qe linden dhe u rriten ne Greqi.
    Ndersa persa i perket ketij llumi per te cilen po diskutojme edhe ne teme eshte nje perqindje e pallogaritshme, vetem se propaganda greke ben te sajen dhe cdo krim qe ndodh ne greqi i ve emrin << οι αλβανοι >>

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Ne baze te llogarive te Helenes dhe Ksanthipit i bie qe vetem keto te dyja te jene ajka e shqiptareve dhe gjith te tjeret jane llumi.
    Kam jetuar 20 vjet jasht shqiperise dhe pjesen me te madhe ne Greqi reth 11 vjete dhe mund te them se emigrantet shqiptare ne greqi ndryshojne nga te tjeret.Jo se jane te gjithe njesoj te kuptohemi .Arsyet jane shume dhe jane thene edhe ketu ne forum disa here.Ajo qe me ben pershtypje eshte se ne pjesen dermuese emigrantet e greqise e mohojne origjinen e tyre. Dhe kete e kane kultivuar edhe tek femijet e tyre.
    E them me siguri te plote se 50% e shqiptareve jane asimiluar tashme, dhe jo vetem moshat e reja qe linden dhe u rriten ne Greqi.
    Ndersa persa i perket ketij llumi per te cilen po diskutojme edhe ne teme eshte nje perqindje e pallogaritshme, vetem se propaganda greke ben te sajen dhe cdo krim qe ndodh ne greqi i ve emrin << οι αλβανοι >>
    Po tashi qe shumica e emigranteve po ikin ose kan ik per lesh nga kriza ekonomike....? Pse kjo eshte zgjidhja qe duke u diferencuar nga bashkombesit e tu ose duke i folur femijeve te tu greqisht te ben te ndihesh superior nga te tjeret???
    Ne fund te fundit shqiptar ngelesh derisa te mbylesh syte ashtu sikurse ndejten arvanitasit me shekuj me rradhe te perbuzur e te percmuar vetem e vetem pse ishin shqiptar!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Mos te kisha lexuar Aristidh Kola do ta kisha besuar dhe une kete propagande te ashper qe behet kundra Shqiptarit, e cila nuk filloi ne vitet 91 apo 97 e der sot, por vite me pare. Perpara se te ikin shqiptaret emigrant, i benin presion Arvanitve qe te mohonin derisa rrjedhimisht humbisnin origjinen e tyre.

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •