Close
Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 266
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kapena mer pi zhelesh ene qitena jasht. u bone ti rrugac katerdhet e kater vjec me shajt kryeministrin gjashtdhetekatervjec hahahahahahahahahahahahahaha.

si ka pas qen i her i shprehje. pullumesh mi pullumesh ka puntore u bone drejtoresh si shoqja lenka qe thote po luj p*enis ne ven te tenis hahahahahahahahaha
    no glove no love

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Kjo qenka kohe e "çuditshme". Nocionet shtremberohen sipas oreksit, shperfytyrohen sipas rastit qe i nevojitet shtetarit, politikanit, nepunesit, administratorit, deri edhe forumisti i ngrate, si ky me siper.

Stadiumi nuk eshte shteti, aq me teper nuk eshte prone e tifozave te Vllaznise; ndersa presidenti eshte institucion i shtetit. E keqja eshte se tifozat (e sportit) transformohen, manipulohen dhe instrumentalizohen si tifoza partish e fansa te njerit apo tjetrit politikan.

Persa i perket rastit te mesiperm, parid i dashur, demokracia eshte perfshirese, dhe jo perjashtuese; e drejta e njerit perfundon aty ku fillon e drejta e tjetrit, qofte si individ, ashtu edhe grup, grupim, tubim te karakterit publik ose jo.

Fillojeni tek vetja, pastaj tek familja, shihni fqinje e jeten komunitare, e pastaj ate publike e politike, e do te dalloni ndryshimet e shtremberimet, duke filluar qe nga personalitetet me psiqike te ndare deri edhe ne marrezine kolektive.
    sa gjere e more o shoku.

pse a nuk eshte nje forme demokracie ajo çfare ndodhi ne ate stadium???

rregullat ne ate stadjum i vendosin tifozat ,nese ata vendosin demokratikisht se nuk e duan presidentin aty ,le te iki presidenti nga aty.Gje qe edhe beri presidenti Topi.

Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Ha..ha...ha...

Jozi - Jozi oh yeah ! Kush e di si do te jete per disko kjo Jozi ?! E kam pare nje here ne TV kur ferkonte me te dy duart koken e mikrofonit dhe thashe me vete :"Hallall o plake , ti qeke tamom per disko dhe jete note !" Mirepo u zhgenjeva kur e degjova te fliste ! Me iku fare ai muhabeti .....

Te shkuara lol xD

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    E kishin felliq veten shkodront m'stadium. Normalisht, jo qyteti.
    Sa kishte shenu golin e barazimit TIRONA, mbasi me loje e kishte bo kaps fare Shkodren, kishin shperthy shkodront t'u sha Bomin.

Personalisht, nuk kom nai gjo kundra t'shames Bomit si individ, por mo mir do kishte qen t'a kishin lone me e sha ke nai miting i Jozit apo Sales.

Nejse mo, iku ...
    Tash na doli se e kan sha se barazoi Tirana Kujt i ka shku mendja se a asht gjalle Topi kund mas 2-0 2-2

Nuk ka ndodh kurre kjo qe asht shkru mor burre. Un e kam pa ndeshjen. Biles edhe nji prej tifozave te Tiranes qe kane kene te pozicionum afer tribunes vip me tha se nuk ka ndigju kore kundra tij

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    po ne shqipni kaq te ndryshem qenkan?
    ça nuk kupton ti prej topalli p.sh?
    katerdhet, çeveria apo zhele?
    une e kuptoj shume mire gegerishten, topalli ka probleme me kulturen e te folurit ne cilido dialekt te flase,
    pikerisht per kete lloj korrektesie e ka patur fjalen topi, qe shume ketu po e keqkuptojne apo keqperdorin.

me saktesisht ajo fjala "zhele" psh nuk ka pse perdoret ne parlament, nuk eshte pune dialekti, se edhe te perdorej fjala "lesh" apo "floke" perseri gabim do ishte, sepse kryetarja nuk ka pse komenton zhelet e te tjereve, nese kerkon te nxjerre dike perjashta fare mire me miresjellje i kerkon gardes te nxjerre filan deputet me arsyetimin perkates, pa patur nevoje per komente femijenore apo ofendime,
    se ndryshe kur flasim ne te dy, e ndryshe kur flasin ata ne parlament.

tani nese ti e mbron jozin vetem e vetem se eshte shkodrane atehere jam dakord, po ne te njejten kohe mos ta bejme qimen tra dhe ta keqinterpretojme ate qe tha topi.

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    dialekti shkodran osht fantastik por jo kur e flasin katnaret. kush e man men beb shiroken. i modh ka qen. pash katerdhet e kishte kamen hahahahahahahahahaha
    no glove no love

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    dialekti shkodran osht fantastik por jo kur e flasin katnaret. kush e man men beb shiroken. i modh ka qen. pash katerdhet e kishte kamen hahahahahahahahahaha
    o tak tako,t'lutna shum,po diskutojm per gjojna serioze na ktuna..jo po t'morim tashina zyliha milotin ene ta boj folse parlamenti!

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    tankisto po ku je mer ta morsha tankun hahahahahahahahaha
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ki ishte dialekti i topit te ed rames se rucit.

shikoni videot..

nuku u beti pllani.. e sot guxojn mileti ti thone topit o zagar..se po te kish fituar edvinua ne 21 janaR.. sot shkodra e gjith shqiperia do ishte nen thundren e operativave te ruc tahirit.. e altin arapit..

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    tankisto po ku je mer ta morsha tankun hahahahahahahahaha
    po rri nashi,ne po perpiqemi te bejme nje debat serioz ti na ngatarro me bep shiroken...ti mke dhon llafin qe do behesh cun i mir ene do rrijsh urt...nuk e ha kshu burri fjalen si me honger nji salcice!

Faqja 18 prej 27 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •