Close
Faqja 114 prej 135 FillimFillim ... 1464104112113114115116124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,131 deri 1,140 prej 1350
    IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga autotune Lexo Postimin
    Darius 200 veqorit e reja sdo ti gjejm te gjitha, per kete edhe Apple ka ofru nje shum te madhe parash se kush i gjen te gjitha veqorit e reja ne iOS5. Un kisha me heret te gjitha versionet beta ne iphone4(versionin final ende nuk e kam instalu ne iphone). Dallime ka bukur shume, do ti kisha vequ vetem dy tre gjerat qe duken me shum interes
    Notification Center i cili punon krejt ne menyr te veqant,(ketu duket se dot parkohet edhe sbssetings ose UIsettings per jailbreakers) e mundesi shtimi per njoftime tjera, pra krejt brenda Notification Center.
    iCloud, 5GB free ne serveret e iCloud duke mund te ruhet ne menyr automatike te gjitha gjerat qe jan ne paisje,apo qfar te shkarkosh ne iphone dot instalohet direkt edhe ne ipad nese perdor te njejtin account, gjithashtu e gjith iOS mund te ruhet ne iCloud dhe freskimi ne versionet iOS qe do te pasojn me tej dot jet mundeisa te freskohen permes internetit, OTA Update, pa tela, ashtu siq esht te Android OS.
    PC Free, mundesi sinkronizimi ne itunes ne PC permes wireless.
    Multitasking geastures per iPad nje mrekulli mund te them per mundesin e punes me te shpejt tek iPads.
    Airplay + HD Mirroring permes ATV, shum gje e mire duke stream Filma 1080P ne TV pa tela.
    Per iMassage une nuk edi cfar te them edhe esht pak heret, tek ipad2 wifi me del vetem si messages, po kujt ti dergoj mesazh kur dje dul iOS5 :P
    uh po edhe nje gje qe me befasoi esht safari ne ipad i cili punon shum shum me shpejt dhe i kan shtuar Tabs.

Gjithe ata hakera kishin me gjete qysh diten e pare...
    Un dyshoj se apple vazhdon planin e te ndjerit, full reklam falas, d.m.th. munde te jene 199 dhe pas nje rifreskimi te 5.1 te leshohet e 200-nta veqori.
    Nothing comes from nothing

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Kam nje samsung galaxy s kur provoj te fut karten ( vala ose ipko ) me shfaqet :
    network lock control key.
    Kush mund te me ndihmoj si te zgjedh kete problem,

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Unė personalisht u bė ca muaj qe kam kaluar nė android dhe kam bėrė mirė. Por po mendoj tė ble edhe njė iphone tė fundit pėrpara se Apple tė fillojė tė dalė me produkte mediokre tė shitura nėn tituj tė tipit "Steve would have wanted you to buy it!" apo gjėra tė ngjashme.

Kam frikė se me Steve vdiq edhe vizioni StarTrekist i Apple pėr produkte revolucionare. Koha do tė flasė vetė sidoqoftė, por tė dalėsh me njė iphone 4S kur tė gjithė po presin prezantimin e Apple me ekranet 3D, mė duket e kotė dhe e dėmshme. HTC dhe LG kanė nxjerrė produktet e tyre tė para me ekran dhe kamera 3D, dhe do kenė mė shumė eksperiencė se Apple kur tė vijė koha e hapit tė madh.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Versioni untethered per Iphone-t qe perdorin iOS 5 eshte pothuajse gati. Lajmi i fundit:

iOS 5 Jailbreak: After Tethered, Untethered Due Soon
    Shpresojmė Pep, se ndryshe u lodhėm kshu
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Friend Request ne Facebook

Si te bej Cancel ato ftesa qe nuk i kane pranuar. Si mund ti gjej ate qe kam Waiting? Kam provuar nje program por nuk mi nxjerr ato qe kam waiting. Sepse dua ti bej Cancel.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Eshte fare e lehte daku. Klik emrin e personit qe i ke derguar ftese dhe shiko te del nje tabele, djathtas lart "Friend Request Sent"( ne vend te tabeles "Add Friend" qe del normalisht per personat qe nuk i ke bere ftese) me pas klik aty dhe ke opsionin "Cancel Request" dhe mbaroi puna
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-10-2011 mė 10:37

i/e regjistruar Maska e new
    Anėtarėsuar
    01-09-2006
    Vendndodhja
    city center
    Postime
    33

Ndihme rreth Iphone 4!!

Sapo i bera 1 update te Ios 5 por fatkeqesisht u be update dhe basbandi.Iphonin e perdorja me GEVEY Sim ndersa per ios 5 nuk funksionon.Basbande aktual 4.11.08.Ka dikush ndo1 ide se si mund ta zhbllokoj???

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Asnje Gevey nuk punon aktualisht me iOS 5 edhe e para e punes ti si unlocker qe je duhet te qendrosh larg nga Apple updates sidomos IPSW e vetmja menyre qe ti mund te besh kete gje eshte me CSW custom tani qe BB eshte upgrade edhe ku BB eshte ne .shsh protection sbesoj se do kesh fat po nese i ke .shsh te ruajtura prvo te downgrade ne 4.3.3 ose 4.1

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •