Close
Faqja 115 prej 135 FillimFillim ... 1565105113114115116117125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 1350
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Kam bere ngarkimin e IOS 5.0 ne Iphone 4 mirepo qe kur e kam ngarkuar ka filluar te me bjere me shpejt bateria dhe problemi i dyte eshte me touch screen me eshte bere me i ndjeshem. Eshte normale kjo apo ka ndonje gje qe nuk shkon?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Te njejtin problem kam dhe une me baterine. Me bie shume shpejt ndersa screen nuk ka ndryshuar ndjeshmeri.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Sja kam idene te them te drejten. Une personalisht do pres 5-en kur te dale. Me 4g qe kam jam shume happy dhe nuk kam ndonje hard on per 4s, vetem ajo voice recognition ma dredh pak shpirtin se kam degjuar qe kane bere nje mrekulli te vertete .
    Nuk ish siq u flitke, te premten erdhen ne ch edhe e provova, mu duk pak i trullosur aj kinezi vogel qe kan fut ne iPhone, ndoshta me update edhe e permirsojn.
    Jane cmend njerzit 8 arritem mi marr per nje dit u shiten, nuk di cka u bo me njerzien mas ketyre iPhone-av.
    Nothing comes from nothing

Mbase IOS5 punon me mire me procesorin e 4s..prandaj dhe ju bjen me shpejt bateria. Une per vete do mbaj 4.3 ! LOL

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Te njejtin problem kam dhe une me baterine. Me bie shume shpejt ndersa screen nuk ka ndryshuar ndjeshmeri.
    Une zgjidhjen e kam gjetur vetem duke blere nje sony usb charger . E karikoj dhe me pas mbaj me vete vetem pjesen e poshtme te ketij karikuesi.
    Eshte shume praktik , i vogel dhe karikon iphone deri ne dy here.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Nese do bije bateria dukshum me shpejt ne iphone ateher provo ta instalosh edhe nje her sepse nuk ka shku dicka ne regull, me ka ndodh shpesh kjo gje tek bateria bile edhe kur ishte ne sleep hargjohej shum me shpejt se normalja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Semitether!
    Pasi ende nuk ka nje JB untethered (ne fakt duket ne punim e siper youtu.be/oJVGl1eRW2A ) kan gjet edhe nje mundesi tjeter e cila mundeson vetem iOS5 te behet jailbreak dhe duke pas mundesi edhe ta ristratoni iPhone por nuk duket nje untether i vertet pasi qe nuk hapet cydia me tweeks, safari(browser mund te perdorni atomic) email( mund te perdorni ndonje menagjer emailesh tjeter nga appstore). por kjo punon sepaku edhe nese ristartohet iphone,dot punoj sikur nuk esht ber JB dhe per ta kthyer ne untether procedura esht e njejt.
    mund ta shkarkoni ne repo: htt p://thebigboss.org/semitether

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Rrushi_CH Lexo Postimin
    Nuk ish siq u flitke, te premten erdhen ne ch edhe e provova, mu duk pak i trullosur aj kinezi vogel qe kan fut ne iPhone, ndoshta me update edhe e permirsojn.
    Jane cmend njerzit 8 arritem mi marr per nje dit u shiten, nuk di cka u bo me njerzien mas ketyre iPhone-av.
    o rush per cilin kinez e ke fjalen se sma kapi qitu ;P

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga autotune Lexo Postimin
    o rush per cilin kinez e ke fjalen se sma kapi qitu ;P
    Ha ha ha e kisha fjalen per ate opsionin Siri, sepse ne fillim funksiononte vetem mi thirr numrat por sot pas nje synkronizimi me iTunes u aktivizuan te tjerat opsione edhe kinezi u zgjua nga gjumi, tash cka ti thuash ndegjon nuk ish pertac.
    Shefit i kam konfiguruar kalendarin nese vendos nje takim ne Outlook i vendoset automatik neper gjitha paisjet iPad, iPhone, pc-te e tjere etj. edhe kur provuam te premten ai i thoshte me ler nje takim kete dite kete ore iPhone ja kthente nuk egziston ky person qe doni ta thirrni, pastaj heren tjeter iPhone thoshte nuk pranohet komanda e keshtu me rradh lloj lloj erroresh thjesht u duke i trullosur me vone u nervozua patroni dhe tha po ky kinezi i vogel ne iPhone spaska lidhje me frangjisht.
    Nothing comes from nothing

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kam frikė se me Steve vdiq edhe vizioni StarTrekist i Apple pėr produkte revolucionare. Koha do tė flasė vetė sidoqoftė, por tė dalėsh me njė iphone 4S kur tė gjithė po presin prezantimin e Apple me ekranet 3D, mė duket e kotė dhe e dėmshme. HTC dhe LG kanė nxjerrė produktet e tyre tė para me ekran dhe kamera 3D, dhe do kenė mė shumė eksperiencė se Apple kur tė vijė koha e hapit tė madh.
    Snuk. nuk e besoj se dikush po pret tekonologji 3D ne telefon e aq me pak nga apple kur kem parasysh se apple po lshon ne treg vetem nje telefon brenda vitit!
    Teknologjia 3D nuk esht as per afer standardit, kjo ende nuk kuptohet se si dot pasoj 3D brenda 2 viteve, kohen e fundit thuhet se Sony e Toshiba kan arrit TV pa syze? mos kan filluar edhe shitjen, me apo pa nevojen e syzeve.Tv im perkrah 3D dhe nje film Half SBS nuk mund ta shikoj deri ne fund pa ndaluar sepse pom behet syte sikur kam pir 1kg bari. kete lodhje ne syte e thot nje shumice e madhe dhe mu kjo nuk me duket nje standard, kurse HTC e LG kan kohe te ekspreimentojne sepse po fusin ne treg dhjetra telefona brenda vitit nuk esht shum me rendesin deshtimi sepaku nje prej tyre po del telefon i mire siq esht Galaxy S2

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •