Pershendetje .!!
Neqoftse mund te me ndihmoni rreth krijimit te shenimeve (Note) ne facebook me foto levizese . .
Kete dua te di , Ju lutem nese din dikush le t`me tregoje . .
Faleminderit .!!
Pershendetje .!!
Neqoftse mund te me ndihmoni rreth krijimit te shenimeve (Note) ne facebook me foto levizese . .
Kete dua te di , Ju lutem nese din dikush le t`me tregoje . .
Faleminderit .!!
Ndiq udhezimet e videos.
http://www.youtube.com/watch?v=Cutbm3xIYAw&feature=related
Per fotot levizese duhet te perdoresh imazhe GIF.
MOS I NDY TEMAT no name
Do ju lutesha te me ndihmonit. Besoj se account im eshte hacked. Nuk arrij te futem dot. I ndjek te gjitha hapat qe me dalin per ta ndryshuar passwordin e per ta rifituar back accountin tim por gjithmone me nxjerr ne te njejtin vend e perseri me kerkon te bej reset passwordin. Dje mora nje email ku
me njoftonin se dikush nga nje qytet tjeter kishte hyre ne accountin tim. Nuk kam qene asnjehere ne ate qytet. Ka mundesi ndonje te me tegoje si ta rifitoj accountin tim back? P.s Po shkruaj nga Iphone se dhe kopmjuteri ka ca kohe qe me jep probleme serioze. Ju flm paraprakisht.
Feelings change - memories don't.
Me duket i cuditshem fakti se arrin te kryesh te gjitha veprimet dhe nuk te japin rezultat. Pasi nder veprimet qe duhet te kryesh eshte edhe vendosja e nje kodi qe te dergohet nga facebook me email. Zakonisht ata qe te vjedhin llogarine/account, ndryshojne edhe email-in e riferimit. Sa per qytetin, facebook gabohet, se mua p.sh me thote se kam hyre nga Milano, nderkohe qe une jam ne Rome dhe e kam account te mbrojtur, qe nese hyj nga ndonje pc tjeter, duhet te vendos nje kod qe me vjen me sms.
Sidoqofte, nese tentativa e reimpostimit te passwordit nuk sjell rezultatin e duhur, duhet te shkosh tek faqa zyrtare e facebook per te denoncuar kete ndodhi. Duhet te plotesosh nje si tip formulari dhe me vone duhet te te vije pergjigja.
Kjo eshte faqa http://www.facebook.com/help/
Paē fat!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Boy : 13-11-2011 mė 21:35
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Nuk di c'te them, le qe nuk me lejonte as te futja kodin, direkt dilte faqja ku kerkonte te shkruaja passwordin e ri. Kam tentuar nja 10 passworde te rinj, po njehere. E lashe tani per tani se s'ja kam ngene.
I bera nje recovery compjuterit e cova ne gjendjen fillestare se nuk po arrija ta hapja dot kompjuterin per me shume se nje ore, plus problemeve qe kam patur gjate ketyre dy muajve te fundit me hapjen apo mbylljen e papritur te kompjuterit. S'eshte as i vjeter.
mia@ kete qe thua ti ma ka bere mbi 10 here dhe gjithmone me thote qe dikush nga Athina perpiqet te me thyeje kodin ( une jetoj ne ishull ) .Nuk kam lene kode pa nderruar saqe nuk kam me te tjere te perdor.Besoj se eshte loje e fb qe te nderrojme kodet me shpesh .Kjo i ndodhi dhe nje shoqes time para dy javesh dhe ishte nevrikosur .I thashe qe mua me ndodh shpesh.
Ketu shpjegohet se si duhet te veprosh.(ne italisht)
http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150125850417042
Video dimostrative.
http://www.youtube.com/watch?v=IXfBbPEWlMY&feature=related
Imazhi qe do vesh duhet te jete ne GIF dhe me sa duket duhet te jete nje imazh qe eshte prezent ne social network (FC),megjithese ne video shihet se mund te perdoret nje imazh i hostuar ne sitet e posacme per hosting.
Duhet ta publikosh ne fillim dhe me pas nga profili juaj te besh kondividi (share,publikoje)
dhe postimin e meparshem duhet ta eleminosh qe te funksionoje.
MOS I NDY TEMAT no name
Ksanthi nuk eshte puna se me kerkon thesht te ndrroj kod, une s'po arrij as te fut kodin. Pasi fut passwordin e ri, me del flm per raportimin e problemit, (kur une s'jam duke raportuar problem, por ndryshuar passwordin, thote, continue dhe kur klik continue me nxjerr prape nga e para. Me kerkon te fut perseri kodin, perseri passwordin e ri e rifillon perseri e perseri e njejta gje. I bie ne nje vrime si i thone fjales..pastaj nuk kisha probleme thjesht me FB, por probleme serioze me hapjen apo mbylljen e papritur te kompjuterit. Tani nuk kam probleme me me kopjuterin qe kur e bera recovery, por FB akoma se kam rregulluar. S'kam tentuar me qe ate dite.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 16-11-2011 mė 19:54
e mbane mend email qe je regjistruar ne facebook ?
Krijoni Kontakt