Close
Faqja 2 prej 27 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 266
    i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Sa parti duhet me ngrit ?
    Edhe topi-t po i hik truni :-))
    Ky popull eshte TRIM,T.R.A.P e PARTI DASHES

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    ne fakt topja e ka dhie fare..ka kohe qe ben gafa ..ja gafa e fundit ne shkoder ku fyu nje gjuhe qe flitet ne me shume se 2/3 e popullit shqiptar..kishte menyra te tjera ti pergjigjej zonjes topalli..jo te shprehej ashtu..pastaj ky parlament qe i duket si i haxhi qamilit e nxori president..turp per te..

gjithsesi sa me shume gafa te beje aq me mire per demokratet ..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    "Shkodra Dmokrate"!!Po ku kane pare ndonje here demokraci Shkodranet qe Shkodra te quhet demokrate!!Koncepti i demokracise eshte me shume se ç,mund te pretendojne dikush!!Mbase pas njeqind vitesh mund te ndodh qe Shkodranet, jo vetem ata, por ne pergjithsi Shqiptaret te arrijne te formsojne nje koncept te mirfillte mbi demokracine!!.....
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

ketij pallosh presidenti i duhet than troc,ik shporru se paske ken kokrra legenit e dhelperak...jo por kerkon me na shit edhe mend,se na e flitka letrarshe e paska respekt per institucionet...pfff cfare laramanit.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Tani Noellag, mos ti biem muhabetit nga Kina! Te duket e paket ty qe te dali kryeparlamentarja e te thote qe presidenti i vendit eshte anti evropian, vetem sepse hodhi poshte ligjin per importimin e plehrave (ligj qe ende nuk eshte hedhur poshte, pasi vete Topi ka thene qe si ligj eshte i ndertuar mire po ka disa mangesi). Normalisht nuk harroj te fusi ne kete liste edhe Ramen, se nuk i ze gjumi nates nese nuk flasin keq edhe per Ramen keto te pd-se.

Ca llogjike ka ne kete mes?

Topalli e ka quajtur Presidentin Topin pjese e celules AntiEuropianes, dhe luan ne fushen e majte. Topalli ka bere nje akuze , jo fyere .
    Presidenti Topi duhet pergjigjet akuzave me argumenta dhe ta rrezoje ate...Topi nuk e beri kete por e kaloi ne personale duke fyer me gjuhen e tjetrit.

Presidenti nuk ben gje tjeter vec diskretiton me shume veten me qendrime te tilla fyese . TE fyesh gjuhen krahinore, ke fyer me shume se gjysma e shqiptareve qe flasin gjuhen gege .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 16-10-2011 më 13:54
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    [B][SIZE="4"] Ata i janë drejtuar në kor "O Bamir, o tradhtar! Dil përjashta nga stadiumi! O Bamir o tradhtar, dil përjashta o zagar!. Pas revoltës së tifozëve, Presidenti Topi është detyruar të largohet pa mbaruar ndeshja
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Shkodra qytet DEMOKRAT me histori, nuk ti fal keto lloj abuzimesh me voten e tyre.
    Demokraci të fyhet në këtë mënyrë një institucion shtetëror?! Si duket Shkodra, nga djepmbajtëse e kulturës së mirëfilltë shqiptare qënka kthyer në çerdhe malokësh (se katunarë quhen ata të fushës) dhe huliganësh.
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Topalli e ka quajtur Presidentin Topin pjese e celules AntiEuropianes, dhe luan ne fushen e majte. Topalli ka bere nje akuze , jo fyere .
    Presidenti Topi duhet pergjigjet akuzave me argumenta dhe ta rrezoje ate...Topi nuk e beri kete por e kaloi ne personale duke fyer me gjuhen e tjetrit.

Presidenti nuk ben gje tjeter vec diskretiton me shume veten me qendrime te tilla fyese . TE fyesh gjuhen krahinore, ke fyer me shume se gjysma e shqiptareve qe flasin gjuhen gege .
    E dija qe do dilje te gjuha, se normale, do sorrollasim temat ne... nga u nis muhabeti e nga doli!

Sic te kam shkruar me lart, te akuzosh - sic e quan ti- presidentin e Republikes eshte nje mungese totale respekti. Lind pyetja, pse e akuzoj? Ca beri kaq te keqe presidenti qe ta akuzonte kryeparlamentarja?
    Thjesht sepse presidenti nuk i mbajti anen, i hodhi poshte ato miliona lek qe do fusnin ne xhep keto qe i thane po plehrave... ja, pse e akuzoj.

Plus kesaj, sic e ka shpjeguar dhe Topi vete, nuk fyu dialektin geg, por fyu gjuhen qe perdor Topalli - sepse ai tha: ne kete menyre qe flet ti, edhe Gjergj Fishta me kompani do ndiheshin te fyer!
    Perkundrazi, do kishte thene qe edhe keto te tjeret flasin gjuhe jo te "bukur" - kesaj po qe do i thoja fyerje une te dialektit geg.

Perpiqu te intepretosh fjalet sipas llogjikes tende e jo si serviren ne gazete, sepse dihet qe gazetat mbajne anen e njeres pales apo tjetres.

Duke iu rikthyer temes, turp per Shkodranet qe e kane fyer presidentin e mbi te gjitha qe e kane perzene nga stadiumi. Ne stadium eshte i lire te shkoj edhe krimineli me i keq i vendit, e jo me nje figure shteterore!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    gjuhen letrare ky Topi duhet t`ia kerkoj fillimisht popullit te tiranes, me vone shkodres apo kukesit.

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    gjuhen letrare ky Topi duhet t`ia kerkoj fillimisht popullit te tiranes, me vone shkodres apo kukesit.
    Nuk ka ca i duhet gjuha e popullit Topit, por neper administrata duhet te flitet e te shkruhet gjuha letrare, ai dialekt qe njihet si gjuhe letrare!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    i paska pagu jozi da pabuksa
    ****** nderin e tyne gjithkush e qun vedin shkodran
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 2 prej 27 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •