Close
Faqja 3 prej 27 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 266
    Shteti demokratik duhet t'i denoje keta rebele.
    Presidenti i nje vendi eshte a-ja dhe zh-ja e gjithe vendit.
    Rebelime te kesaj natyre jane humbje kolosale ne arenen shqiptare dhe ate nderkombetare politiko-shoqerore.
    Turp!
    Paqe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-10-2011
    Postime
    2
    Topi, turp i madh me e sulmu Jozefinen mbi gegnishten.

Citim Postuar më parë nga vitae Lexo Postimin
    Topi, turp i madh me e sulmu Jozefinen mbi gegnishten.
    E ti qenke regjistruar vetem per te thene kete? Sa ju paska djegur aman...

La vita non si spiega, si VIVE!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk ka ca i duhet gjuha e popullit Topit, por neper administrata duhet te flitet e te shkruhet gjuha letrare, ai dialekt qe njihet si gjuhe letrare!
    Të lutem, është shumë e turpshme të përpiqesh të legjitimosh çdo akt të tillë. Si e tha dikush më lartë, presidenti është A-ja dhe Zh-ja e një vendi, si mund të quhet ai ''Zagar''? Si mund të fyhet në këtë mënyrë një institucion shtetëror për hir të një diskursi, më mirë të them ca polemikave politike personale?! Më ndriço të lutem, sepse logjika ime nuk arrin t'i afrohet.

Edhe në Gjermani, ku ka shumë dialekte, ndodh që një politikan apo tjetër për kunja politike t'i thotë tjetrit ''të flasë në Hochdeutsch'' pra gjermanishte letrare. Edhe pastaj...të na ngrihen shvabët, bavarezët, hesët sepse na u ndiekan të provokuar dhe të ofenduar?

Më vjen keq, por unë nuk shoh ofendim, por tifozeri politike. Përndryshe, nuk kam si ta shpjegoj që Shkodra dhe Nënshkodra përmbytet çdo vit dhe askush nuk ka këllqe t'i bëjë ban politikanëve dhe ti detyrojë ti largojë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 16-10-2011 më 15:42
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Shkodra dhe Shqiperia Demokrate nuk i fal Bamkes mbi te gjitha mos dekretimin e ligjit te lustracionit dhe dekorimet e prokuroreve dhe krimineleve te rregjimit komunisto-sadist
    te Enver Hoxhes e gjithe sorollopit te tij!
    Eshte i pashprese ai dhe ata pas tij......
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Se pari duhet degjuar ( lexuar) intervisten e dhene Zerit te Evropes per te kuptuar reagimin e Presidentit.Perndryshe Jozefina eshte shume arrogante dhe pa asnjefie kulture.

Evropa u tregoi Sales dhe Jozefines per meritat e tyre, por keta po thone qe fajin e ka opozita.
    E pse mos te thone kure jemi popull naiv dhe impulsiv, i pa llogjike. Sillemi si tifoz futbolli kudo qe jemi.
    Keta kan arritur ta percajne popullin shqiptar dhe na sundojne si duan vet. Ne mbrojme kriminelet qe duhet te jene ne burg, nga Sala der te Edvini.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Të lutem, është shumë e turpshme të përpiqesh të legjitimosh çdo akt të tillë. Si e tha dikush më lartë, presidenti është A-ja dhe Zh-ja e një vendi, si mund të quhet ai ''Zagar''? Si mund të fyhet në këtë mënyrë një institucion shtetëror për hir të një diskursi, më mirë të them ca polemikave politike personale?! Më ndriço të lutem, sepse logjika ime nuk arrin t'i afrohet.

Edhe në Gjermani, ku ka shumë dialekte, ndodh që një politikan apo tjetër për kunja politike t'i thotë tjetrit ''të flasë në Hochdeutsch'' pra gjermanishte letrare. Edhe pastaj...të na ngrihen shvabët, bavarezët, hesët sepse na u ndiekan të provokuar dhe të ofenduar?

Më vjen keq, por unë nuk shoh ofendim, por tifozeri politike. Përndryshe, nuk kam si ta shpjegoj që Shkodra dhe Nënshkodra përmbytet çdo vit dhe askush nuk ka këllqe t'i bëjë ban politikanëve dhe ti detyrojë ti largojë.
    Kete po them edhe une Angie, nuk ka justifikim. Problemi eshte i popullit tone qe eshte gati te behet martir per politike e politikane.... Nuk e di ne e ke lexuar te tere diskutimin midis Jozefines e Bamirit, por sinqerisht nuk gjej asnje fjale fyese aty te gegnishtes. Nuk arrij te kuptoj se ku e shohin keto mbrojtesit e pd-se fyerjen! Jozefina ka vite e vite qe eshte ne politike e qe ka folur ate dialekt, ndaj eshte e kote te kapen per nje gje te tille tani pas tere ketyre viteve.
    Eshte gjithcka e llogaritur enkas per percarje politike, lufte midis politikaneve...ku gjithmone populli mban anen e partise; pikerisht te asaj partie qe i le te mbyten nga ujrat e hidrocentraleve!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    E dija qe do dilje te gjuha, se normale, do sorrollasim temat ne... nga u nis muhabeti e nga doli!

Sic te kam shkruar me lart, te akuzosh - sic e quan ti- presidentin e Republikes eshte nje mungese totale respekti. Lind pyetja, pse e akuzoj? Ca beri kaq te keqe presidenti qe ta akuzonte kryeparlamentarja?
    Thjesht sepse presidenti nuk i mbajti anen, i hodhi poshte ato miliona lek qe do fusnin ne xhep keto qe i thane po plehrave... ja, pse e akuzoj.

Plus kesaj, sic e ka shpjeguar dhe Topi vete, nuk fyu dialektin geg, por fyu gjuhen qe perdor Topalli - sepse ai tha: ne kete menyre qe flet ti, edhe Gjergj Fishta me kompani do ndiheshin te fyer!
    Perkundrazi, do kishte thene qe edhe keto te tjeret flasin gjuhe jo te "bukur" - kesaj po qe do i thoja fyerje une te dialektit geg.

Perpiqu te intepretosh fjalet sipas llogjikes tende e jo si serviren ne gazete, sepse dihet qe gazetat mbajne anen e njeres pales apo tjetres.

Duke iu rikthyer temes, turp per Shkodranet qe e kane fyer presidentin e mbi te gjitha qe e kane perzene nga stadiumi. Ne stadium eshte i lire te shkoj edhe krimineli me i keq i vendit, e jo me nje figure shteterore!

Sipas teje Presidenti eshte i paprekshem dhe ta akuzosh eshte mungese totale respekti , po kur Presidenti reagon ne menyre personale ca tregon ?

Dialekti i njeriut vjen nga origjina krahinore dhe nuk mund te ndryshoje vetem pse nuk i pelqen Presidentit .. Cdo njeri ka dialektin e vet, si nga Veriu e deri te Jugu dhe te gjithe bashke flasin gjuhen Shqipe.

P.S Duke mos ditur se ku i bazoj llogjiken time s'mund te me thuash se i bazoj ne gazeta.. Te jesh e bindur ti qe mendimet e mia i bazoj vetem ne argumenta llogjike
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Sipas teje Presidenti eshte i paprekshem dhe ta akuzosh eshte mungese totale respekti , po kur Presidenti reagon ne menyre personale ca tregon ?

Dialekti i njeriut vjen nga origjina krahinore dhe nuk mund te ndryshoje vetem pse nuk i pelqen Presidentit .. Cdo njeri ka dialektin e vet, si nga Veriu e deri te Jugu dhe te gjithe bashke flasin gjuhen Shqipe.

P.S Duke mos ditur se ku i bazoj llogjiken time s'mund te me thuash se i bazoj ne gazeta.. Te jesh e bindur ti qe mendimet e mia i bazoj vetem ne argumenta llogjike
    Cudi qe nuk e vura re une kete bazim llogjik....

Jozefina e ka folur gjithmone ate dialekt, nuk e ka ndryshuar kur hyri ne politike e jo me ta ndryshoj tani. Ajo qe them une eshte qe ndaj presidentit duhet te kete respekt pasi eshte i pari i vendit, i mire apo i keq qofte.
    Pse kur fyen Berisha ju versuleni direkt ne mbrojtje? Krahasohen fyerjet e Berishes me nje fjali qe tha Bamir Topi??

Po e perseris edhe njehere, Bamiri nuk fyu dialektin geg, thjesht i tha Jozefines fol shqip sepse ajo kur nis e flet per opoziten e per kundershtaret e pd-se, ka aq urrejtje ne fjalet e saja saqe hajde merre vesh se ca tha.

Ku eshte fyerja ne te thenit: fol shqip??

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Cudi qe nuk e vura re une kete bazim llogjik....
    E ke inatin me Jozefinen apo me llogjiken time se s'po kuptoj ?
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 3 prej 27 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •