Valhalla waits for brave men at the chamber of great warrios - True Vikings
Valhalla waits for brave men at the chamber of great warrios - True Vikings
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
feja qe besoj une nuk ka emer, por perceptohet nga fjale si;
une nuk quhem me emrin mysliman , dhe as nuk bej pjese ne nje fe me emrin islam,
besoj ne Zot dhe jam i nenshtruar( submitter ne anglisht , muslimun ne arabisht etj etj) dhe bej pjese ne fene devotshmerise dhe nenshtrimit ndaj Krijuesit( submission ne anglisht ose islam ne arabishte etj etj)
nenshtrim dhe i nenshtruar nuk jane emra , por jane pershkrime te cilesive dhe vetive te ketyre fjaleve,
po keshtu vlejne edhe per anglishtfolesit fjalet submitter dhe submission,
po keshtu vlejne edhe per arabishtfolesit fjalet muslimun dhe islam
dhe keshtu me rradhe te gjithe gjuhet e popujve , secili sipas fjaleve qe u korrespondon ky pershkrim,
ne fakt gjuha e vetme eshte gjuha e shpirtit , fjalet dhe gjuhet e popujve vetem sa vejne ne praktike gjuhen e shpirtit , e cila eshte universale
per kete arsye dhe e zgjata pak shpjegimin e asaj qe me pyete,
pershendetje!
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skorpioni : 13-10-2011 mė 13:43
Religion Is Curable
shpirti ka per te thene , sepse shpirti eshte i lire te zgjedhe dhe te veproje, por...
shpirti duhet te ndjeke rrugen e Krijuesit , sepse rruga e Krijuesit eshte e vetmja rruge, edhe po te duam ne , nuk ka rruge tjeter, sepse cdo rruge tjeter eshte genjeshter ,nuk ekziston ne kuptimin ideologjik, jo praktik.sepse shpirti eshte krijuar per ta thene dhe per ta bere vetem ate qe eshte ne perputhje me vullnetin e krijuesit, dhe asgje tjeter
shtrohet pyetja; A ka krijues tjeter vec Krijuesit?,
pergjigja eshte instiktivisht JO
atehere konkludojme se edhe nuk ka rruge tjeter vec asaj qe te tregohet nga Krijuesi,
mbetet te shqyrtohet se cila eshte rruga e Krijuesit , pasi ka shume spekullime te permbledhura ne korniza fetare per kete,
me e mira do te ishte te ndiqej si fillim instikti qe kemi duke marre per baze argumentet me te cilat njihemi dhe konkluzionet qe dalin nga vendosja e ketyre argumenteve para vetes.
ska problem , nuk na shan kush...nejse, e lame krejt se u banem hore
patjeter qe po , une mendoj qe; feja me e mire eshte ajo e "thjeshta", mendoj une , dmth te paqyrosh mbi krijimin dhe arsyet e krijimit, konkluzionet do te jen mbase te shumta , por nje pergjigje eshte e sigurte per te gjithe se; Krijuesi fillestar eshte Zoti i vertete i vetmi Zot dhe nqs do japim llogari , para Tij do e bejme kete.
mirmbrama milki
i madh jam per ata qe me shohin te tille....
pyetja me essenciale ne lidhje me temen eshte: a e provokoj Allahu iblisin, qe ai te behet gjeneza e jetes ne toke duke e mashtruar ademin ???....pse ja ndaloj Allahu ademit mollen !???....dhe njekohesisht ja fali gabimin....por nuk u kthye ne parajs me....
Jane dy raste qe e deshmojn Kaderin a Allahut.
me nderime
albanish by nature
O Teolog ti duhesh te jesh ne gjendje ta besh dallimin mes dijes dhe te shkruajtmes mor burr .
Nese Allahu e din e nuk e shkrun , e ardhmja nuk eshte e percaktuar , por nese Allahu e din dhe e shkruan , ateher e ardhmja eshte e percaktuar .
Nese nuk mund ti kuptosh keto nocione ateher te pershendes sepse ti qenke i humbur.
kjo po tingellon ma mire se ēka thot hoxha/prifti/popi i politizum deri n'maksimum
me heret as nuk desha te te ofendoj e as te ta thej/perbuze besimin, d.m.th isha ashtu diēka si ne "Bloodrage" me keto egersirat, kta far turqi/shkie/arab a ēka dreqin jan, e ti e hangre pahiri.
tung, dhe bajme llaf tjeter here, pasiqe qenke njeri qe po u flitka me ty (bash po m'intereson mendimi yt, por per momentin no time)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skorpioni : 13-10-2011 mė 16:09
Religion Is Curable
Krijoni Kontakt