Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 64
    AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Kengetaret/Muzikantet e Forumit

Kam kohe qe jame matur te hape nje teme te tille, dhe me ne fund vendosa ta bej sot. Shpresoj qe nje faqe e tille te krijoje mundesite dhe te joshi anetaret e forumit, kengetareve/muzikanteve te aspiruar per te prur dhe ndare talentin e tyre me ne ne kete forum. Jemi pothujse 70.000 anetare ne kete forum dhe qe ka talent edhe ketu as qe nuk e ve ne dyshim. Prandaj I bej thirrje te gjithe atyre qe disponojn kenge te tyre(interpretime /covers) te incizuara te shfrytezojn rastin dhe te bien "veprat" e tyre ketu. Qofshin kenge te kenduara apo pjese instrumentale. Shpresoj qe nje tem e tille ti jap mundesine muzikanteve te aspiruar te komunikojn dhe te njihen me njeri tjetrin, ndoshata edhe nje bashkpunim. Kush e di…ketu mund te zbulojm ndo nje Yll te vertet apo Grup qe do te gezoj fame boterore ne te ardhmen. Le te shpresojm…

Do te filloj I pari duke prure ketu dy nga interpretimet e mia. Besame Mucho dhe Caruzo.

Meqe nuk e kam degjuar Besame Mucho te jete kenduar ndo nje here ne shqip vendosa te bej versionin shqip vet Me tekst origjinal.

Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Maqellarjot, kam dashur njiher te replikoj ne nje teme tjeter, por kam verejtur se je i sinqert ne shkrimet e tua dhe per ate nuk e bera...(nuk me kujtohet tema, por edhe nuk ka tani rendesi se edhe une nuk isha i sigurt)...dhe kam dashur te te them se; "dukesh te jesh muzikant, jo i tille per temen ne fjale..."

Paskam pasur pak idene se merresh me muzike..haahahaha...me pelqyen ato se si kishe kenduar, nese je ti vertet...

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Maqellarjot, kam dashur njiher te replikoj ne nje teme tjeter, por kam verejtur se je i sinqert ne shkrimet e tua dhe per ate nuk e bera...(nuk me kujtohet tema, por edhe nuk ka tani rendesi se edhe une nuk isha i sigurt)...dhe kam dashur te te them se; "dukesh te jesh muzikant, jo i tille per temen ne fjale..."

Paskam pasur pak idene se merresh me muzike..haahahaha...me pelqyen ato se si kishe kenduar, nese je ti vertet...
    Jo ne te gjitha rastet mund te ndodhi nje gje e tille, por thone se disa here ajo qe njeriu ndjen kur "takon" dike per here te pare eshte rreale ose e saket. Ne rastin tend paska ndodhur ky perjashtim

Po...une kam kenduar ne ate "klipet" me siper.

Te gjithe te mirat Sami...
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    maqellar..

ne se ti vet je qe e kendon besamemucon.. ne at video.. athere nuk rri pa te shprehur habine..
    vertet kendon jasht zakonisht bukur..

bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oo..

kush po te shoqeron o Maqo?

Bukur shum..

me befasove..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 06-10-2011 mė 07:24

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    maqellar..

ne se ti vet je qe e kendon besamemucon.. ne at video.. athere nuk rri pa te shprehur habine..
    vertet kendon jasht zakonisht bukur..

bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oo..

kush po te shoqeron o Maqo?

Bukur shum..

me befasove..
    Gezohem qe te pelqeu Brari. Me ne fund gjetem dicka te perbashket

Sa i perket shoqerimit, per ke e ke fjalen, per refrenin apo muziken?

megjithate po pergjigjem per te duja

Muziken e kam gjetur gati. sa i perket refrenit-jane te dy zerat e mi.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Maqellara, very good. A e din qe ka fillu the x factor ne USA ? Lol. Une jam kengetare ne shower.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Maqellara, very good. A e din qe ka fillu the x factor ne USA ? Lol. Une jam kengetare ne shower.
    Edhe une ashtu e kam fillu. Ne "shower". Vec kur nji dite thirri komshia nga dritarja "eeej you killin' me oveee heeer...you got a nice voice and all but i gots to get a shut-eye yoou, i be going to wrok soon!

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    maqo.. e kisha fjalen per nje ze qe del aty qe duket si za femne..

ti po thua se i ke ber vet te dy zerat..

nejse si doqofte meriton admirim per zerin e bukur dhe stilin e muzikalitetin ..
    te lumte..

kemi pas nji kengetar te forum.. mario e kish nickun.. jo ky laluci enveruci.. po nji tjeter..
    po tash e kujtova..mario del monako e mbante nickun..
    ishte djal i nji kengetari te operas shqiptare..
    sdi pse eshte larguar nga ky forum..
    ate e kam degjuar disa her duke kenduar..
    kishte talent..

tash dole dhe ti..

po ti pinkush kendon?
    po ku ta degjojm zėnė ty me cupke..

lum ata qe din te kendojne e tu bien dhe veglave..

..

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Ja Edhe nje Kenge Tjeter...

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    bravo maqo..

nuk ti di punet po cfar pret qe nuk del ne ekranet e shqiperise e te kendosh..
    je artist i vertete.. te lumte..

po afron festivali ne tiran..
    turru e shko paraqitu me ndonji kenge atje..

ndonje keng shkodrane a po na e kendon?

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •